Arama sonuçları: *

• Users: Akhun57
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Akhun57

4070süper satıyorum sıfır üründür

Kutusu hiç açılmadı tr garantili sıfır üründür 24bine bırakıyorum ilgilenen olursa istanbul içi elden olursa sevinirim onun dışında eft sonrası gönderirim kargo alıcıya ait şekilde
  2. Akhun57

Diablo 4 Dil seçeneği yok

Arkadaşlar steam üzerinden oynuyorum ayarlar kısmında dil ayarı yok şaka gibi güncellemeden sonra yok oldu bilgisi olan varmı battle net üzerinden oyun görünmüyor steam hesabı bağlı olduğu halde o yüzden ordan yapamıyorum
  3. Akhun57

Bi hayırlı olsununuzu alırım arkadaşlar.

msı sıvı soğutmadan vazgeciren arkadaş görürsen konuyu teşekkürler kardeşim
  4. Akhun57

Bu ürün am5 uyumlu mu arkadaşlar

MSI MPG CORELIQUID K360 V2 Satıcının acıklamasında görünmüyor sitesinde yazıyor ama anlıyamadım bilgisi olan varmı
  5. Akhun57

4090 fantezi sistem can sıkıntısına

Bir işlemci bi msı k360 V2 siparişide gelince günde 1 saat takılmalık pc tamamdır bakmalık topluyorum garip fantezi
  6. Akhun57

Dark unreal air 8 adet akasa viper fan ne kadar eder

Psu hariç sistemi komple değiştirdim bunları tek tek mi toplu mu satsam kaça koysam bilemedim
  7. Akhun57

Dark unreal kasa ve 8 adet akasa viper 12cm ne kadar eder arkadaşlar

Başlıkta belirttiğim gibi kasa baya güzel mesh bi kasa akasa fanlar zaten performans odaklı sıvı soğutma takmak için kasa değiştim boşa cıktı ne kadar satmalıyım sizce
  8. Akhun57

Tomahawk max ryzen 3600 8x2 16 gb corsair satılık

Garantisi yok kutuları vardır vatandan itopyadan alınma tertemiz ürünlerdir ddr5 sistem topladığım için satıyorum toplu alana 4.500tl parça parça alana anakart 2300 işlemci 1900 ram 750
  9. Akhun57

Şu sistemin tahmini fiyatı sizce ne ?

Artık oyunlar vs zevk vermiyor zaten başka şehirdeyim iş okul için kaç yazayım piyasayı takip edemiyorum piyasa ile ilgili bilgisi iyi olan arkadaşlar yardımcı olursa minnettar olurum
  10. Akhun57

9. Nesil xbox kolu muadil önerisi yapabilecek varmı

pcde oynamak için kol arıyorum arkadaşlarda xbox 9. Nesil gamepad alacaktım 1 kola 1300 vermek istemiyorum xbox kolu kadar optimize sorunsuz başka kol varmı 500 700 lira arası
  11. Akhun57

Binancepool da günlük gelir nereye yatıyor ?

Arkadaşlar değiştirmişler sistemi fonlama cüzdanına yatacak artık deniyor ödenmiş yazıyor bugünki gelir fakat ne havuzda ne fonlama cüzdanında ücret yok
  12. Akhun57

Arkadaşlar sizce AF1 mi yoksa Jordan mı

Parasına takılmadan rahatlık ve kaliteye göre yorum yaparsanız harika olur
  13. Akhun57

Odyssey mi almalıyım Valhalla mı sizce ?

Kısa bi oyun oynama vaktim var sizce hangisine ayırayım bu zamanı
  14. Akhun57

Sneaks up dan alışveriş yapan varmı acaba ?

Air force 1 sipariş edeceğim sadece orada var fakat çok fazla şikayet var alışveriş yapıp memnun kalan varmı
  15. Akhun57

LHRsiz 3080 98-100 mh kazmıyor yardım

Afterburnerdan power limit 75 core clock -405 memory clock +1300 ayarlı 75 85 mh arası veriyor heryerde 98 -100 mh deniyor özel mining driveri kullanmıyorum ve windowsta yapıyorum o yüzden mi düşük kazıyor alabildiği değerden ?
  16. Akhun57

FASTPAY iadeleriniz geldi mi ?

Sözde bugün gelecekti varmı yatan
  17. Akhun57

Lolminer havuzdan düşüyor ve VRAM'leri daha fazla ısındırıyor

Arkadaşlar 3 gündür 5 saatte bir havuzdan düşüyor 1.34 sürümünü kullanıyorum ne hikmetse 1.36 sürümünü açtığımda vram kart yongası daha çok ısınıyor anlamadım gitti bu işi
  18. Akhun57

3080 Rog strix Vramlerinin Maşallahı var

Micron ne vram yapmış arkadaşlar ben başka yerdeyim okul için pc başka yerde 7/24 mining yaptırıyorum bi ara unutmuşuz kontrol etmeyi 1 ay 98 100 derece vram sıcaklığında calışmış bana mısın demiyor at gibi mübarek hala yonga sıcaklığı 55 hot spot 63 vram 98/100 arası 1 ay boyunca
  19. Akhun57

Arkadaşlar sizdede MH düşüşü oldu mu ?

2 gündür binancepool üstünde 95 85 arası mh alırken 74 76 arasına düştü sizde de varmı bi düşme yoksa benim minner mi kafayı yedi ?
  20. Akhun57

KYK BURSU NOLDU ARKADAŞLAR ?

2. Dönem sonunda açıklanır mı arkadaşlar sizce !!!!!!! Durumu olmayıp 3 kuruşa güvenen arkadaşlara aşırı üzülüyorum hükümetin bu sorumsuzluğunada lanet ediyorum .
Geri