Arama sonuçları: *

• Users: Pulsar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pulsar

Türk Telekom'a nasıl laf anlatacağım?

10 gündür internetim sürekli kopuyor, olduğunda da hızım, özellikle ping değerlerim yerlerde oluyor. 5-6 defa arıza kaydı açtım. Birkaçında sorun bulamadık diyip kapatıldı, bir tanesinde bir kablo değişimi yapıldı falan yazmışlar, birinde de evinizde olabilir randevu alın tarzı bir şey yazıyordu...
  2. Pulsar

M2 ssdmin yanına bir de sata ssd arıyorum

Fiyatlar uçmuş 500gb düşünüyorum ama iyi fiyat olursa üstünü de düşünebilirim öneri bekliyorum.
  3. Pulsar

Beyaz klavyelerin bakımı hakkında

Beyaz klavye sahiplerine bir sorum var. Bu klavyelerinizin temizliğini nasıl sağlıyorsunuz? Kaç zamanda bir bakım yapıp keycaps altlarını temizliyorsunuz? Üstleri kir gösteriyor rutin temizliğinizde ne yapıyorsunuz?
  4. Pulsar

AMD gamma ayarı yok, çözüm arıyorum

AMD'nin ayıp olmasın diye geliştirdiği driverların en son sürümünü kullanıyorum. Bir oyun için gamma ayarı yapmak istiyorum ancak sağolsunlar böyle bir ayar koymamışlar gamma ile oynamadığımda ise puslu bi görüntü elde ediyorum. Var mı alternatifi olan? Nvidia control panel tarzı bir şey...
  5. Pulsar

Tarkov oyuncularından tavsiyeler

Bu oyunu aldık iki gündür oynuyoruz pvp sistemini bi anlayamadık doğru dürüst çok basit hataları yapıyormuşuz gibi hissediyorum. 3 kişi giriyoruz scav vurmakta falan sorun yok ama pmc geldigi gibi kaç kişi geldiği önemsiz içimizden geçiyor aramızda iyi cs rankına sahip olan da var sürekli milsim...
  6. Pulsar

Arma Reforger ekip topluyorum

Yabancı sunucularda eski bir milsimci olarak sürekli oynuyorum, bir arkadaşım daha var genelde sürekli 2 giriyoruz oyunu alıp oynamak isteyen, halihazırda oyuna sahip olup ekip arayan birileri varsa benimle iletişime geçebilir. Discord adresim allesnasip
  7. Pulsar

KYK kredisi hakkında soru

2 yıllık bölüm okuyorum yatay geçiş yaptım falan filan derken 1.5 dönem kaldı geriye 1 dönem asıl süreden yarım dönem de yatay geçişde sayılmayan derslerimin uzayan dönemi. Kredi çıktı 72000 tl yazıyor taahhütnamede sanırım 4 yıllıkkarda da 144 bin yazıyormuş. Bu hesaba göre ben daha önce...
  8. Pulsar

Çözüldü✓ Aula F75 Swith Oturmama Problemi

Bugün elime Ice Vein switch Aula geçti. Amazondan almıştım. Kutusunu açıp poşedinden çıkartıp arkasına bakmak için ters çevirdiğimde sağ ok tuşu switch ile beraber yerinden çıktı, yeniden takmak istediğimde o switchin yamuk olduğunu gördüm, yedek switchlerden birini alıp keycapsi ona geçirdim...
  9. Pulsar

Aula F75 Switch Farkları

Artık neden bu kadar tutulduğu konusundaki merağıma yenilip bir aula 75 alacağım. Switchler konusunda biri yeşil bir switchin çok sesli (blue sw vari) bir ses verdiğini söyledi. Keycapi çıkarttığımda göreceğim hangi renk hangi switchi temsil eder? Sessiz ve soft bir kullanım için hangisini...
  10. Pulsar

Redragon Ucal Pro Önerir misiniz?

Nasıl klavyedir? Alınır mı? K kodunu unuttum ama ucal pro yazınca çıkıyor. Blue swden geçeceğim amacım bir nebze sessiz olması, malzeme kalitesinin iyi olması. Oyun olarak çooook hızlı tepkimeler gerektirecek şeyler oynamıyorum ki onların da pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum.
  11. Pulsar

3 gündür internetim aşırı yavaş

Türk telekom sağolsun geçenlerde taahhüt sürem bittiği için 50 mbps pakede geçmiştim, internetim de iyiydi, 5 mb civarıyla download alıp 2-2.5 gibi upload yapıyordum ama son 3-4 gündür beni kanser etti. Arayıp henüz konuşmadım müşteri hizmetleriyle ancak daha önceleri internet kesilme...
  12. Pulsar

Monitörümde durup dururken çizgiler oluştu

Fotoğrafta ne kadar belli olur bilmiyorum ama ekranımda monitörden kaynaklı bir sorun çıktı, düzeltmenin bir yolu var mı? Gümrük araba ilanlarına bakarken sıradan bir internet sekmesinde ortaya çıktılar monitör acer nitro kgy242my olması gerekiyor eğer isterseniz video yükleyeceğim
  13. Pulsar

Manuel Şanzıman Vites Problemi

2014 model Dacia Sandero Stepway model aracım var, daha 130 binde. Bazen vitesten çıkmıyor vites yükseltme hızındayken ikiden üçe çekmeye çalışıyorum mesela sanki bir duvar varmış da tutuyormuş gibi çıkmıyor hızı vitesin ilk hızlarına düşürdüğümde vitesten çıkıyor araç niye yapıyor olabilir...
  14. Pulsar

CS2 topluluk sunucusu

5v5 klasik rekabetçi gibi oynayabileceğimiz skin seçme muhabbeti de olan bir sunucu var mı piyasada? klasik topluluklar kafa ağrıtmaktan başka bir işe yaramıyor 32 kişi oyun mu oynanır?
  15. Pulsar

Ses Sistemi Yardımlaşma

Ses sistemi toparlamak istiyorum net olsun biraz da tatmin edici düzeyde ses verse yeterlidir kaça çıkarız işin içinden ne alınır ne edilir bilmiyorum açıkçası
  16. Pulsar

Ders içeriği ve planı belgem doğru mu?

Ekte belirttiğim belgede planı ve ders içeriklerini tek tek toplayıp bir pdf haline getirdim. Normalde başvuru yapacağım üniversite bunları onaylı istiyor ancak okulumun öğrenci işlerine attığım mailde internetten almam gerektiğini söylediler. Belgede bir sorun var mı? Kabul görür mü? 1736771118...
  17. Pulsar

Yatay geçiş ders saydırma

Arkadaşlar şimdi yatay geçiş yaparken transkript teslim edeceğim, başvurular da 20-24ü arasında olacak. Ancak benim daha finallerim bile 20 sinde başlamış olacak ve bu sebeple teslim ettiğim transkriptte finallerim girilmemiş olacak, haliyle o derslerde transkriptte bir not görülmüyor olacak, bu...
  18. Pulsar

Yatay geçiş için bu belgeyi nereden bulabilirim?

"Başvuran öğrencinin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda tamamladığı dönemlere ait bütün dersleri gösterir Öğretim (Ders) Planı ve Ders İçerikleri.(Eğitimine devam etmemiş öğrenciler için geçerli değildir.)" Maddesinde belirtilen belgeyi nereden bulabilirim? Üni sisteminin belge talebi kısmında...
  19. Pulsar

1000 Tl bandı klavye önerisi 2. El dahil

Blue sw olmayan membran ya da mekanik her türlü klavye önerisine açığım kafamda apex 3 tkl, razer blackwidow v3 ya da razer ornata var. Piyasayla uzun süredir içli dışlı değilim yurtdışından alım yapmam. 1000 tl bandında da çok yukarı çıkamam f/p klavye arayışındayım
  20. Pulsar

Apex 3 TKL alınır mı?

Apex 3 TKL günümüz şartlarında alınır mı? Trendyol fiyatına bakmıyorum genelde 1 ay civarı kullanılmış ikinci ellerini araştırıyorum 1000 tl civarı onlar da. Sessiz bir klavye arıyorum, mekanik blue sw kullanıyorum aktif olarak. Steelseries olması önemli mouse ile set olarak kullanacağım...
Geri