Arama sonuçları: *

• Users: mert_tr52
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mert_tr52

İtopya'dan aldığım monitör sorunlu ne yapmalıyım?

Merhabalar. İtopya üzerinden AOC C24G1 adlı bu monitörü aldım. İlk görsel Twitter'a girince bazen oluyor. İkinci görseldeki siyahlık ise beyaz ekranda aşırı belli belliyor. Ayrıca sadece sayabildiğim 3-4 adet ölü pikseli var. Monitör perşembe günü elime ulaştı fakat o günden beri attığım...
  2. mert_tr52

MSI 23.8” Optix G242 vs AOC 24" C24G1

Merhabalar. Panel çok önemli değil benim için. İkisi de aynı fiyatta. Ergonomi açısından gönlüm AOC'den yana. Sizce hangisini almalıyım? Eksileri artıları nelerdir? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden
  3. mert_tr52

1600 ₺ monitör önerisi

Merhabalar. Aklımda bu monitör var. Almalıyım? Çoğunlukla CS:GO oynuyorum ve internette daha çok geziniyorum. 1- Aoc 24" C24G1 1ms 144hz HDMI,VGA,DPPort FreeSync Curved Gaming Monitör Bir bütçeyi arttırma ihtimaline karşı bunlar da var aklımda. 2- Aoc 24" C24G2U 1ms 165hz HDMI,DisplayPort...
  4. mert_tr52

MSI Optix G24C4 23.6

Monitör almak istiyorum ama karasızım. Şöyle zarif duran, ince çerçeveli, 144 veya 165 Hz, IPS veya VA panel, ayakları çok yer kaplamayacak ve son olarak pivota çok gerek yok öne arka açı alabilen bir monitör önerebilir misiniz? MSI'ın bu monitörünün tasarımını aşırı beğeniyorum. Alınır mı...
  5. mert_tr52

İphone ses var görüntü yok

Merhabalar. İphone 6s plus kıllanıyorum ve bir gün telefonla konuşurken görüntü gitti. Ama ses var çağrı geliyor, tuşlara bastığım ses geliyor ama görüntü yoktu. Ne denediysem olmadı. Sonra şansa ekranın üst kısmına bastırdım o ara sinirlenmişim. Baktım görüntü geliyor fakat böyle renk renk...
  6. mert_tr52

Türk Telekom Arıza Kaydı

Merhabalar. Yaşadığım aşırı ping sebebi canımı iyice sıkmaya başladı. Ne yaptıysam çözemedim. Sabah Twitter'dan tweet attım geri dönüş aldım Türk Telekom tarafından. Anlattım sorunlarımı. Oyun oynarken hiç kimse bağlanmasa bile 300-400 hatta 600'e kadar çıkan ping değerlerimi söyledim. En...
  7. mert_tr52

İphone ekranda çizgiler

Merhabalar. iPhone 6S Plus telefonum var ve 1 hafta önce telefonla konuşurken ekran siyah oldu. İlk başta düzeldi fakat 2 kez tekrar oldu. 3. oluşunda görüntü tamamen gitti. Bunlar yaklaşık 1 saat arayla yaşandı. Dokunmatik çalışıyor, çağrı geliyor ve cevaplıyorum, ses geliyor ama görüntü yoktu...
  8. mert_tr52

En fazla 1600 TL monitör

Merhabalar oyun olarak genellikle CS:GO oynuyorum ama internette daha çok geziniyorum. İnce çerçeveli, TN panel olmasında IPS, VA fark etmez. Max bütçe 1600. CS:GO oynadığım için 144 veya 165 Hz olabilir. Pivot çok önemli değil arkaya öne açı alsa yeter. Bir de renkleri canlı görsem, pixel...
  9. mert_tr52

144 Hz monitör önerisi

Merhabalar. En yüksek 1400 TL ye kadar 144 hz monitör öneriniz nelerdir? James Donkey 24 inc olanı alacaktım çok şikayet var. Ayakları V şeklinde olan hafif öne arkaya yatan monitör önerisi alabilir miyim? Aklım hala James Donkeyden yana ama bekliyorum önerileri. Belki bir ihtimal en fazla 1500.
  10. mert_tr52

Gereksiz FPS düşüklüğü

Merhabalar. Csgo ve Valorant oynuyorum. Cs de 250 civarı fps alırken bazen 140-170 lere düşüyor. Valorantta ortalama 170 fps alıyorum. Asıl konu şu sistem iyi olmasına rağmen bazıları sistemin kabiliyetinden düşük fps alıyorsun diyor ve aklımda takıldı buna. Ayrıca CSGO da o fps düşmesinin...
  11. mert_tr52

Gigabyte B450 Aorus Elite mi Asus Tuf B450M Plus Gaming mi

Merhabalar. Anakart almayı planlıyorum ve iki anakart arasında kaldım. ATX bir anakart alacağım. ASUS TUF B450M-PLUS GAMING ATX ve Gigabyte B450 Aorus Elite ATX arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Sanki Gigabyte görünüş açısından daha güzel gibi geldi. Aklıma o yatıyor biraz daha ama size...
  12. mert_tr52

oyunda CPU kullanımı %0

Arkadaşlar mesela csgo ya giriyorum. GPU kullanımı %60 lara çıkarken işlemci kullanımı %0 da kalıyor. acaba normal mi? google da fln gezinirken de gpu ve cpu %1-%2 civarlarında oluyor işlemci 28 derecelerde geziyor. Fps csgo da 160 civarlarında oluyor. cpu kullanımı normal midir? sistem...
  13. mert_tr52

Kasayı açarken tıkır tıkır ses geliyor

Arkadaşlar günaydın. İlk defa yaşıyorum böyle bir şeyi. Kasanın açma tuşuna basar basmaz fanlar dönerken takır takır sesler geliyor 4-5 saniye sonra kesiliyor. Her yere baktım fanlara değen kablo bir şey yok. Videosunu buraya koyamadım. Sesi, yere elinizden vida düşer de böyle seke seke ses...
  14. mert_tr52

Monitöre görüntü gelmiyor

Arkadaşlar dün sistemim elime ulaştı ve kurdum. Sistemi kurduktan 1-2 saat sonra BIOS’tan RAM’in MHz’ini yükseltmek istedim fakat bir türlü yapamadım. 2133’te kalmış ne yaptıysam olmadı. Hani RAM 3000MHz, D.O.C.P ekranından sadece Profile 1’i görüyorum F10 diyip kaydediyorum. Sonra sistem baştan...
  15. mert_tr52

Kasadan monitöre görüntü gelmiyor.

Arkadaşlar dün sistemim elime ulaştı ve kurdum. Sistemi kurduktan 1-2 saat sonra BIOS’tan RAM’in MHz’ini yükseltmek istedim fakat bir türlü yapamadım. 2133’te kalmış ne yaptıysam olmadı. Hani RAM 3000MHz, D.O.C.P ekranından sadece Profile 1’i görüyorum F10 diyip kaydediyorum. Sonra sistem baştan...
Geri