Arama sonuçları: *

• Users: Dmgunes
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Çözüldü✓ GAMEPAD ALMAK İSTİYORUM AMA NE ALACAĞIMI BİLMİYORUM

Merhabalar. Konsolum yoktur, oyunlarımı PC üzerinden oynarım, uzun ömürlü bir gamepad arıyorum ancak ne alacağımı bilmiyorum. Xbox kolu veya ps kolu gibi gamepadlar hakkında sıfır bilgiye sahibim. Xbox gamepadleri çok tatlı duruyor ancak performansı ve pc uyumluluğu sıkıntı çıkartır mı ondan...
  2. D

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 57-556S HDMI Özellikleri

Selam arkadaşlar bu laptopu almak istiyorum ancak HDMI özelliklerini hiçbir yerde bulamadım. Oyunları 4k televizyona bağlayıp oynayacağım. Laptopun 4k 60hz HDMI özelliği var mıdır acaba. İlglili Laptop
  3. D

Çözüldü✓ 15.000 Tl Rtx3050 Laptop Öneri̇si̇

Merhaba arkadaşlar. maksimum 15 gün sonra alacağım, ailemi çok zor ikna ettim. rtx3050 olması 8gb RAM olması tercihimdir. Gelecek ay 8gb ram yükseltmesi yapacağım için özellikle düşük RAM'li istiyorum. En önem verdiğim iki şey batarya ömrü ve sürekli fan sesi çıkarmamasıdır. Üniversite...
  4. D

CS:GO Kasa Pazarının Geleceği

Merhaba arkadaşlar malum CS2 çıkıyor ve kasalar çok artmaya başladı. Steam cüzdanımdaki 750 tl'yi iyi bir şekilde değerlendirmek istiyorum ve bu parayla kasa almak istiyorum. Paranın tamamıyla prizma kasası almak istiyorum ama geleceği ne olur bilmiyorum. Bu konuyla ilgilenenler ile sohbet...
  5. D

F/P 4K televizyon önerisi (Yarın alınacak)

Merhaba dostlarım 3000 tl altı 4k smart tv önerir misiniz. Bu fiyatın üstüne çıkamam çünkü ailemi zor ikna ettim. Şimdiden teşekkürler 😊
  6. D

5ghz destekli usb Wifi adaptör önerisi

Merhaba dostlar. Başlıkta da belirttiğim gibi maks 120 tl ye sağlam bir wifi adaptörü bulabilir misiniz. Superbox kullanıyorum 5ghz destekli. İşletim sistemi olarak windows 7 kullanıyorum kasam eski. Şimdiden teşekkürler
  7. D

Hepsiburada hybrid pro hd 110 tl ?

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-hybrid-pro-hd-metal-piston-kulakici-mikrofonlu-kulaklik-p-hbv000004obka#reviews Selam arkadaşlar hepsiburadada gördüm orjinal midir, yoksa dolandırılır mıyım. Eğer ürün orjinal ise almayı düşünüyorum çünkü aşırı bir indirime girmiş. Almadan ilk önce size...
Geri