Arama sonuçları: *

• Users: FurkanUss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Telefonuma sürekli bakiyeniz yetersiz mesajı geliyor yarıdm edin

Daha önceden büyük ihtimalle biryere abonelik başlamışım ama B12 den dolayı nereye abone oldum bilmiyorum (mesaj paycell mobil ödemeden geliyor) sürekli mesaj geliyor yeterli bakiyeniz olmadığı için işleminizi gerçekleştiremiyoruz vs. vs. (Play storeden aboneliklerde görünmüyor) bunu...
  2. F

Yardım Ucuz VDS veren internet uploadı yüksek ste bilen varmı

Selam ben youtubeye video yüklüyorum (download yapıp uploadlıyorum) videolar 5-6 GB arası oluyor günlük en az 2 video yüklüyorum bu videoları yükleyebileceğim bir VDS arıyorum şu an teknofirst kullanıyorum 200 mbps upload veriyor ama bana yetmiyor en az 1000 mbps upload yetiyor çünkü videoları...
  3. F

Ücretsiz vds veya uygun fiyata vds veren firma varmı

YouTube kanalıma videoları vds üzerinden yüklüyorum çünkü videolar +15 GB oluyor Türkiye'nin internetlerinde biliyorsunuz o yüzden vds ile atıyordum ama eski vds im bitti artık yeni bir sunucuya geçmek istiyorum ücretsiz veya ucuz bulabilirsem alacağım aylık (20tl falan) internet (upload +30)
  4. F

twitch yayın geçmişi indirme

ben twitch leecher kullanıyordum ama bugün bir hata vermeye başladı bu tarz bir uygulama varmı bildiyiniz. en az 2 saat uzunlukta video indircek
  5. F

exxen.com da film açamıyorum

öncelikle herkese iyi akşamlar exxenin ilk çıktığı gün almıştım 7 günlük deneme sürümünü ama hiçbirşey izleyemiyorum mobilde izleyebiliyorum pc ye geçince filme giriyorum ortada sarı bir nokta var büyüyüp küçülüyor(yükleme ekranı) opera da chrome da aynı
  6. F

fx 8300 işlemcinin voltajı doğrumu

arkadaşlar bende fx 8300 işlemci var oyunlarda düşük fps alıyorum cpu-z den baktım voltajı 0.896 google de baktıklarımda 1.400 falan ne yapabilirim veya voltajı nasıl arttırabilirim arttırsam fps yükselirmi
  7. F

bu kulaklık nasıl kullanılırmı

https://www.trendyol.com/rampage/rm-k25-lunatic-pro-siyah-yesil-7-1-usb-surround-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik-p-52317793?boutiqueId=535180&merchantId=135185 sizce nasıl bir kulaklık
  8. F

2133 mhz e geçsem pc hızlanırmı

arkadaşlar benim pc de 8 gb ram var 4+2+2 1333mhz bunu 4+4 2133mhz geçsem ne kadar fps artar şu an 40 fps alıyorum
  9. F

FX8300'i ne kadara satabilirim?

arkadaşlar elimde fx 8300 işlemci var satmak istiyorum ne kadara vermeliyim
  10. F

Bilgisayarım ne kadar eder?

arkadaşlar elimde 1 tane bilgisayar var bunu ne yapabilirim veya satmak istesem ne kadar eder işlemci : fx8300 anakart : msi 970 gaming 120gb ssd ram : 2666mhz 8gb ddr3 ekran kart : hd5450 4gb oyunlarda 45-50 fps alıyorum nasıl yükseltiriz elimde 1000 tl var bu pc yi satsam bilgisayar...
  11. F

msi 970 gaming anakart nasıl

beni şu anki anakartım msi 970 gaming anakart ama oyunlarda hiç performans alamıyorum acaba bu anakarttan kaynaklımı yoksa işlemci falan yetmiyormu işlemci: fx8300 ram : ddr3 1666mhz ekran kartı : hd5450 2gb ekran kartım düşük olduğu için bi tanıdığımda gt730 4gb vardı onlada denedim 30fps...
Geri