Arama sonuçları: *

1. Eyup_yldrm2006

Çözüldü✓ Yeni ssd de yeni basit birim oluşturamıyorum

Bu gün elimdeki eski harddiski aldığım yeni ssd ye aktardım. Hdd 180 GB boyuta sahip, ssd ise 480 GB. Tüm verileri aktardıktan sonra haliyle ssd de ayrılmamış boş alan kaldı. Bu alanı yeni basit birim oluşturup kullanmak istiyorum 300 GB'a yakın yer boşta duruyor çünkü. Fakat boş alanı seçip...
  2. Eyup_yldrm2006

Yurt dışından gelen parayı ptt den çekerken ne kadar bekleriz?

Merhaba Belçika'dan bir yakınım, bir miktar para gönderecek ve bu parayı gönderdiği gün çekmem lazım aksi taktirde işim yetişmeyecek. 1.soru: Gönderilen parayı aynı gün içerisinde çekebiliyormuyuz? 2.soru: Ptt de gişeden para çekerken çekeceğimiz tutar kadar para gişenin kasasında yoksa gişe...
  3. Eyup_yldrm2006

hangi bluetooth adaptörünü almalıyım?

Merhaba bilgisayarıma bt adaptörü almak istiyorum bt kulaklık bağlayacağım acaba bt 5.0 yeterlimi yoksa paraya kıyıp 5.3 adaptör mü alayım? videolarda vs ses gecikmesi olurmu? Arada oyun da oynarım. Bt 5.0 yeterlimi yoksa bt 5.2 veya 5.3 adaptörmü alayım? (kulaklığım bt 5.2)
  4. Eyup_yldrm2006

Laptop m2 ssd ye soğutucu takılırmı

Diyelim elimizde bir laptop var çok ince bir model değil ortalama kalınlıkta. M2 ssd alıp üstüne soğutucu blok yerleştirirsek kapağı kapatabilirmiyiz Malum yeni laptoplar gen 4 destekliyor ve m2 ssd yüksek değerlere sahip ise ısınacak orası kesin. Mesela Asus tuf a15 e gibi bir laptop için...
  5. Eyup_yldrm2006

Termal bakım sonrası ısınma

Arkadaşım bir monster abra a5 kullanıyor ve laptopun termal bakımını yaptık. İlk açtığımızda sorun çözülmüş gibiydi fakat sonradan dan bf1 de deneyince neredeyse 100°C gördü cpu. Termal macun arctic mx4 1711540166 Bendeki mx-4 çakmaymış arkadaşlar onunda etkisi olabilir.
  6. Eyup_yldrm2006

Hakii Time Pro vs Anker Soundcore r50i

Merhaba yakın zamanda bir bluetooth kulaklık ihityacım oldu ve bu iki model arasında kaldım. Bu fiyata bandında bana göre en iyi iki kulaklık bunlar gibi fakat kafama takılan şeyler var. R50i nin sesini övüyorlar time pro nun ise anc sini övüyorlar. Gönlüm r50i modelinden yana fakat ben...
  7. Eyup_yldrm2006

Realme gt 2 kilit ekranı yazısını kaldırma

Merhaba 1 hafta önce bir realme gt2 aldım 128/8 modeli. Eski telefonumun kilit ekranında yazı vardı bir yakınmının telefon numarasını yazmıştım telefon kaybolduğu zaman iyi niyetli birinin eline geçerse bize haber verir diye. Gt2 ye google hesabımı kururken bu kilit ekranı yazısıda google...
Geri