Arama sonuçları: *

• Users: MrJosef
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MrJosef

Bu fani nasil takacagim

Evercool cs02 diye bi fan geldi pcnin yaninda ama cok garip mi mekanizmasi var daha once takmis biri yardimci olabilir mi ve su siyah ayaklardan 1 tanesi eksik sorun olur mu
  2. MrJosef

Yılbaşından önce acil pc lazım sizce bu alınır mı 25k bütçe

daha iyi tavsiyesi olan yazabilir 4060 istiyorum çok büyük bir kampanya yoksa. B580 li sistemi alacaktım ama 3k zam geldi
  3. MrJosef

Apple Ogrenci indirimi icin belge gerekiyor mu?

Online uzerinden egitim indirimi kullanmak istedigimde herhangi bir belge istemiyor. Apple store magazasina gidip almak istesem herhangi bir belge isterler mi? Daha once fiziksel magazadan ipad alan varsa bilgilendirirse sevinirim
  4. MrJosef

10-15K Arasi Ofis Bilgisayari

Ekran kartina gerek yok marka pc de olur uzun yillar kullanilacak.
  5. MrJosef

STEAM LİSTELEDİĞİM CSGO SKİNİ PAZARDA GÖZÜKMÜYOR

arkadaşlar listelendi gözüküyor ama başka bir cihazdan baktığımda ise en ucuz fiyattan koymama rağmen göremiyorum.
  6. MrJosef

GAMEBOOSTER 280HZ 5300 E alınır mı

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gamebooster-gb-2428ff-23-8-1ms-full-hd-freesync-curved-ips-oyuncu-u-fiyati,203944353.html
  7. MrJosef

🔥İndirim Nike Dunk High Retro 1999 TL

https://www.nike.com/tr/t/dunk-high-retro-ayakkab%C4%B1s%C4%B1-NGQKfr/FD0668-001 kullanan varsa bilgi verirse guzel olur fiyat iyi gozukuyor bu kura göre
  8. MrJosef

Dunk High vs Air Force

Liseye gidiyorum cogunlukla okulda giyecegim bisiklet suruyorum hangisi benim kullanimima daha uygun olur baska sitelerden de onerebilirsiniz 43 numara giyiyorum butce 2k
  9. MrJosef

Yardım M2 SSD DRAGON BULK ANAKART takılmıyor

m2 vidası var ama gene de oturmuyor arkadaşlar çip gibi birşeye denk geliyor anakarttaki nasıl takabilirim bantlayıp kullanıyordum çıkıp duruyor
  10. MrJosef

Fifa 23 ve Valorantta Secure boot hatası

win 11 yüklerken bu bilgisayar çalıştıramaz gibi bir hata almıştım ve bende bu videodaki yönergeleri yaptıktan sonra win 11 yüklendi ama sanırım secure boot devre dışı kaldı tekrar nasıl açabilirim veya format gerekir mi?
  11. MrJosef

1200 TL mouse tavsiyesi

claw tutuyorum daha önce haste wireless kullandım güzeldi o shapeye benzeyen daha kaliteli bir mouse varsa alabilirim yoksa tekrar haste almayı düşünüyorum hb de 1350 tl %10 daha da iniyor naysla
  12. MrJosef

15000 TL İş için Laptop Tavsiyesi

Bataryası iyi Kolay taşınabilir Ekranı parlama yapmayan İşlemcisi güçlü olması öncelikler
  13. MrJosef

PC Aciliyor Ama monitorde siyah ekran kaliyor

bios ekrani da gelmiyor monitorde sinyal var ama siyah ekran gozukuyor
  14. MrJosef

Windows Yüklü Disk Boot etmiyor

benim m2 ssd de windows yuklu ayni sekilde sata da da yüklü her pc acildiginda soruyordu bana hangi windowsu boot edeyim diye ama satayı çıkardığımda bu diskte boot edilebilecek birsey yok hatasi aliyorum
  15. MrJosef

M2 SSD Takılmıyor anakart mı bozuk?

arkadaşlar elimde m2 vidası var ama oturmuyor m2 nin altina çip gibi bir şey geliyor anakart tarafından
  16. MrJosef

casper excalibur monitör alınır mı 2900 TL'ye

https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-m-e238fhd-g-23-8-200hz-1ms-300nit-hdmi-display-curved-freesync-g-sync-fhd-led-monitor-p-HBCV00002Z6L30?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.62.2
  17. MrJosef

i3 10100 boşta 100 derece

arkadaslar sanirim fani takamadim bu intelde nasıl takılıyor klipsleri çevirip itmiştim yanlıs mi oldu acaba 1683732206 foto
  18. MrJosef

Kioxia G2 vs Kingston NV2

hangisi daha iyi 1 tb modelleri için 1000 tl bandında
  19. MrJosef

PC Boot Etmiyor Hatası

dün başka bir sistemi test etmek için kendi kasamdaki windowslu ssdyi taktim 5-10 dk başka disk olmadigi için şuan ise kendi bilgisayarima taktigimda boot edilemiyor hatasi aliyorum
  20. MrJosef

1 TB M2 SSD Önerisi !

max 1500 TL'ye (nayssız hali) 1 tb m2 ssd arıyorum anakartim sanirim pciexpress3 modeli b450m dragon bulk en kaliteli ve performanslıyı önerirseniz sevinirim
Geri