Arama sonuçları: *

• Users: samet_0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

RAW Formatındaki Flash Diski Kurtarma

RAW formatındaki usb belleğimi içindeki verileri silinmeden nasıl kurtarabilirim acil yardım edebilirmisiniz
  2. S

Bios UEFİ Mi LEGACY Mi

Masaüstü bilgisayarım var format atıcam bios modumun uefi mi kegacy mi nasıl öğrenebilrim
  3. S

Kopyala Yapıştır Anlama

Worlde yazı kopyala yapıştır yapıldığı nasıl anlaşılır. (Ödevi için sordum)
  4. S

PC'yi TV'ye Kablosuz Bağlama

Laptop bilgisayarım var ve laptoptaki görüntüyü phlips smart tv'ye kablosuz görüntü aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim (Laptop Windows 7!!!)
  5. S

MSVCP140.DLL Hatası

Pubg Lite indirdim ve indirdikten sonra oyunu açmaya çalışırken msvcp140.dll hatası alıyorum bunu nasıl çözebilirim
  6. S

Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı

Aygıt yöneticisinden ekran kartıma baktığımda intel hd 3000 ve Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı vardı. Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısının üzerinde ünlem işareti var onu nasıl çözebilirin
  7. S

Discord Siyah Ekran

Discord yükledim ama açılmıyor siyah ekranda kalıyor sildim tekrar yükledim ama sorun geçmedi ne yapmalıyım
  8. S

Harici Ekran Kartını Öğrenme

Dell Inspıron N4050 Laptop'um var ama harici ekran kartımı bilmiyorum. Aygıt yöneticisinden baktığımda fotoğraftaki gibi gözüküyo. Yardımcı Olurmusunuz!!!
  9. S

İphone İos 13.4

Cihazım iphone 7 plus ve ios 13.4 sürümüne güncellemelimiyim. İos 13.3.1 sürümüne göre daha performanslımı onu merak ediyorum.
Geri