Arama sonuçları: *

• Users: Fademre
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Fademre

İphone 13 ten 12 pro maxe geçilir mi

İphone 13 kullanıyorum pili bana yetmiyor günde 2 3 defaya kadar şarj edebiliyorum 12 pro maxe geçmeyi düşünüyorum bütçem ancak ona yetiyor şuan pil amperi daha fazla 13 e göre birde ekran saha büyük bunlar benim için yeterli iphonelerde kamera fix güzel zaten sizce yapılır mı ?
  2. Fademre

Ekran kartım boştayken %60 çalışıyor sorun nedir ?

4060 ekran kartım boşta %60 kullanılıyor 56 derece kart neyin kullandığına nasıl bakabilirim yada sorun nedir ?
  3. Fademre

MSI GEFORCE RTX 4070 SUPER VENTUS 3X için kasa önerisi

Ekran kartının tam modeli: MSI GEFORCE RTX 4070 SUPER VENTUS 3X 12G OC 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı Bu kartını aldım fakat kasama sığmadığı için kasa değiştireceğim bu ekran kartına uygun kasa önerebilir misiniz ?
  4. Fademre

lenovo ıdeapedde rgb var mı

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-16iah7-intel-core-i5-12500h-16-gb-512-gb-ssd-rtx-3050ti-4gb-freedos-16-wuxga-ips-tasinabilir-bilgisayar-82sa0068tx-pm-HBC0000474CJV?magaza=BOZDAN%20Teknoloji pc bu bunu almayı düşünüyorum rgb var mı bunda merak ediyorum ayrıca max bütçe 25k...
  5. Fademre

valorantta çok drop yiyiyorum sebebi nedir

İşlemci: Ryzen 5 1600AF Ekran Kartı: GeForce GTX 1050 Tİ Performans Diski: Sandisk 240gb Hardisk: 1TB Ram: Gskill 8x2 30MHZ Anakart: Msı A320M A Pro Power Supply: CALİBRE 600W 80+ sistemim ile valorantta 110 120 fps alıyorum ama çok drop giriyor nasıl çözeblirim tüm ayarlar en düşükte ama çok...
  6. Fademre

ryzen 5 5500 almayı planlıyorum msı a 320 anakarta uyar mı

ryzen 5 5500 almayı planlıyorum msı a 320 anakarta uyar mı işlemciyi aldıktan sonra anakart alama gerek var mı ?
  7. Fademre

sistemimle çok drop yiyiyorum özellikle valorantta ne yapabilirim

Sistem: İşlemci: Ryzen 5 1600AF Ekran Kartı: GeForce GTX 1050 Tİ Performans Diski: Sandisk 240gb Hardisk: 1TB Ram: Gskill 8x2 30MHZ Anakart: Msı A320M A Pro bu sistemle son günlerde çok drop yemeye başladım performans oyunları ssdde biraz önce valorant girdim dururken 230 250 180 arası hareket...
  8. Fademre

razer blackshar v2 aldım ses az geliyor neden

razer blackshar v2 aldım ses az geliyor nedenini bilen var mı her şey fulde ama ses az alıyorum
  9. Fademre

MAGİC RAFİNNER %60 oyuncu klavyesi alınır mı ?

bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı bilen kullanan var mı ?
  10. Fademre

Termal Macun Ekran Kartı Drobunu Önler Mi ?

1050 ti ekran kartım var yaklaşık 4 yıldır bende aldığımdan beri ekran kartının termal macununu yenilemedim ve fps drop alıyorum işlemcimden falan kaynaklı değil işlemci de değiştirdim drobum hala devam ediyor ekran kartının termal macununu değiştirsem fps drobumu önler mi ?
  11. Fademre

ps plush üyeliği bitince verilen oyunlar kalıyor mu ?

plush üyeliğimin bitmesine 1 ay kaldı üyelik bitince oyunlar gidiyor mu kalıyor mu ?
  12. Fademre

nerdeyse tüm oyunlarda fps drop yiyiorum nasıl önleyebilirim.

Sistemim GeForce GTX 1050 Tİ AMD RYZEN 5 1600 AF A320 PRO ANAKART CORSAİR 8GB DDR4 3000MHZ 1 TB HARDDİSK Nerdeyse tüm oyunlarda fps drop yiyiyorum. Mesela Forza Horizon 4 te genel olarak 70 80 fps alırken fps drop baya yiyorum bi 5 saniyede bir frop giriyor fps 10 5 e düşüyor gtada fivemde...
  13. Fademre

fivem fps drop yiyotum nasıl düzeltebilirim ?

benim bilgisayarımda 8 gb 3000 mhz ram var 1050 ti ekran kartım var. Ben divem oynarken her şeyi kapatıyorum görev yöneticisinde preformansı açtığımda ram 7.6 lara 7.9lara çıkmaya başlıyo sizce ben bi ram daha mı almalıyım yoksa ekran kartı mı değiştirmeliyim ?
  14. Fademre

ram mhzsini nerden öğrene bilirim ?

bu ramin mhzsini nasıl öğrenebilirim ?
  15. Fademre

gtx 1050 ti ekran kartım var uygun fiatlı olarak 1050 ti üstünde ne alabilirm

merhabalar ben gemel olarak fivem oynamayı seveb biriyim ve ekran kartı bakınıyorum bu ekran kartını verip başka ekran kartı almaya kalksam bana ne kadar patlar ekran kartı fiatının üstüne
  16. Fademre

Bilgisayarımın fanları çalışıyor ams ekran gelmiyor

Ben bu gün işlemci ram ve anakart aldım herşeyi sorunsuz bir şekilde yerleştirdim HDMyide taktım ama hala monitörde bilgisyar ekranı gelmiyor nedenini söyliyebilirmisiniz
  17. Fademre

Ryzen 3 2200G'ye GTX 1050 Ti Takılır mı?

GeForce GTX 1050 Tİ Ekran kartım var ben buna ryzen 3 2200g almayı düşünüyorum uyumlu olur mu ?
  18. Fademre

İşlemcimi nasıl yakabilirim?

Yeni işlemci alacağım almak için bu işlemcime bir şey olmsı gerekiyor. Sizce işlrmci fsnını söküp çslıştırırsam işlemcim yanar mı?
  19. Fademre

işlemci değiştirmeyi düşünüyorum işlemci önerisi

sistemim; Ekran Kartı: Geforce GTX 1050 Tİ İşlemci: i 3 6098 Ram: Hyperx 8gb 3500 mhz Anakart: MSI H110M PRO-VD Bu sisteme ben i3 10100f işlemci almayı düşünüyorum yada anakartta değiştirip amdye geçmeyi düşünüyorum sizce hangisini yapmalıyım ? Fiat olarak 950 altında olursa güzel olur...
  20. Fademre

İşlemcimi Nasıl Yakabilirim?

işlemciyi herhangibi bir fiziksel kuvvet uygulamadan nasıl sorunsuz bir şekiled yakabilirim işlemcim i3 6098
Geri