Arama sonuçları: *

• Users: Burakksacx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

RENDER İÇİN HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Herkese selamlar :) Arkadaşlar render için hazır sistem tavsiyelerinizi iletebilir misiniz? Bütçe 35.000 TL çok az üstüne çıkabilirim. Değerli yorum ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  2. B

400 TL MASA MİKROFONU ÖNERİSİ

Merhaba Arkadaşlar, Twitch, Youtube gibi platformlarda kullanmak amacıyla masaüstü başlangıç seviyesi mikrofon önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  3. B

İlk aracım için öneri alabilir miyim ?

Merhaba arkadaşlar, Nasip olursa 2 hafta içinde araba almayı düşünüyoruz bütçe 110 bin TL önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Benim kafamdaki araç Ford Fiesta 1.5 TDCİ 2013 hem yakıt olarak uygun hemde bize yeterli. Güzel yorum ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler :)
  4. B

ASUS TUF GAMİNG GT301 ÖN FANLAR DÖNMÜYOR

Merhaba arkadaşlar, DA-S2 sistem aldım kasa ASUS TUF GAMİNG GT 301 ön fanlar dönmüyor acaba bunlar otomatik mi çalışıyor? kablosu mu takılmamış olabilir? Bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olabilir mi?
  5. B

Sinerji Bilgisayardan-Sürat Kargo Yanlış Adrese Teslim

Arkadaşlar aldığım ürün başka kişiye ve adrese teslim edilmiş görünüyor teslimat adresim sinerji bilgisayarda doğru ancak kargoda farklı konuyla ilgili her iki tarafla da görüştüm daha önce böyle bir sorun yaşayan varsa süreç hakkında bilgi verebilir mi ?
  6. B

DA-S2 sistem yanlış adrese teslim edilmiş görünüyor

Arkadaşlar herkese merhaba, DA-S2 sistem aldım ancak bugün kargoya verilmesine rağmen yanlış adrese ve kişiye teslim edilmiş görünüyor. Sürat kargo ile görüştüm Sinerji bilgisayara da bilgi verdim inşallah sorunum en kısa zamanda çözülür..
  7. B

ASUS VG24VQ FREESYNC MONİTÖR 3060 EKRAN KARTI İLE UYUMLU MU?

Arkadaşlar merhaba RTX 3060 EKRAN KARTI ile aşağıdaki monitör uyumlu olur mu Freesync olduğu için soruyorum. Şimdiden teşekkürler...
  8. B

Gamebooster g76k aldım h.o ? G.o ?

Arkadaşlar merhaba, İtopyadan indirimle 170 küsure aldım bide ASUS TUF M5 Mouse 180 liraya aldım sizce nasıl ?
  9. B

MSI VİGOR GK30 COMBO ALINIR MI?

Arkadaşlar merhaba, Ürün linki; https://www.itopya.com/msi-vigor-gk30-turkce-rgb-gaming-combo-set/ Fiyat 536 TL Kullanan var mı tavsiye eder misiniz ?
  10. B

DA-S2 monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba DA-S2 aldım Asus monitör önerisi yapabilir misiniz? VG24VQ Hepsiburadada indirimde önerir misiniz kullanan varmı?
  11. B

DA-S2 Sisteme uygun Monitör Klavye Mouse Öneri !

Merhaba arkadaşlar, Çok şükür sistemimi alabildim. DA-S2 Sisteme yakışır bir monitör, klavye ve mouse Öneriniz var mı? ASUS olması önceliğimdir. Teşekkürler şimdiden.
  12. B

Tüketici Hakem Heyeti Başvuru Hk. Düğün Salonu Kapora iadesi

Arkadaşlar merhaba, Tüketici hakem heyetine düğün salonuna yapmış olduğum kaporanın iadesi için başvuruda bulundum durum savunması geldi olarak görünüyor 10 gün sonra 6. Ayını tamamlayacak sizce olumlu sonuç alabilirmiyim Adana'da bir arkadaş kaporayı geri almıştı inşallah bende alabilirim...
  13. B

Etherum madenciliğine başlıyoruz

Merhaba arkadaşlar, Hayırlısı ile 5 tane rtx 3090 yada rtx 3080 ile etherum madenciliğine başlıyoruz. @Abdullah Hacıgül kardeşimize ulaşamadım sormak istediklerim vardı inşallah ulaşabilirim :) Sizin de öneri ve tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim şimdiden teşekkürler.
  14. B

İ5 10400F + RX5500 XT SİZCE ALINIR MI ?

Merhaba arkadaşlar, PC bu şekilde sizce alınır mı ? Ram 16 yaptım, SSD değiştirdim, Kasa değiştirdim.
  15. B

Ryzen 5 3500x + 1650 Super sistem sizce nasıl ?

Merhaba Arkadaşlar, Ryzen 5 3500X Asus Tuf Gaming 1650 Super yada Radeon 5500XT 8 GB G Skill 2X8 16 GB 3200 MHZ RAM Kingston A2000 500 GB M2 SSD Gigabyte B450M S2H Anakart Kasa ve PSU konusunda önerinizi bekliyorum. Bu şekilde düşünüyorum sizce nasıl değişiklik gerektiren bir durum var mı ?
  16. B

Ryzen 3 3100 GTX 1650 sistem alınır mı ?

Arkadaşlar sistem fotoğrafta görüldüğü gibi 7 bin TL sizce alınır mı ? Klavye mouse monitör dahil fiyata. Değerli yorumlarınızı bekliyorum
  17. B

MOBİL PROGRAMLAMA AMAÇLI 7000 TL MONİTÖR DAHİL SİSTEM ÖNERİSİ ?

Arkadaşlar Merhaba, Unity 3D, Visual Studio vb. Android programlama (oyun,uygulama) için monitör dahil 7000 TL sistem önerisinde bulunabilir misiniz, Ryzen işlemci olması öncelikli tercihimdir. Şimdiden teşekkürler.
  18. B

Ryzen 3 3100 GTX 1650 Monitör Dahil Bu Sistem Alınır Mı ?

Merhaba Arkadaşlar, PC bu https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3an-fs/ Nasıl bir özelleştirme yaparak almalıyım RAM-EKRAN KARTI-ANAKART Değiştirmeli miyim ?
  19. B

Monitör dahil Ryzen 5 3500X + GTX 1650 sistem alınır mı?

Arkadaslar merhaba sistem bu şekilde 8100 TL klavye mouse harddisk monitör Dahil fiyat sizce nasıl olmuş ?
  20. B

Bu sistem alınır mı ? Bütçem 6000 TL

Merhaba arkadaşlar bu sistem alınır mı eksileri artıları nedir bütçe 6000 TL daha iyi bir şey yapılabilir mi ? Ben sistemi kendim özelleştirdim.
Geri