Arama sonuçları: *

• Users: Dusmax
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dusmax

FP Kaliteli Gamepad önerir misiniz?

Arkadaşlar her oyuna uyumlu titreşim motoru olan yazılımı bulunan gamepad önerir misiniz
  2. Dusmax

Sanal bilgisayar kurmaya çalışıyorum ama isoyu kabul etmiyor

Arkadaşlar VirtualBox ile win7 isosunu çalıştırmak istiyorum fakat hata veriyor hata ise şu
  3. Dusmax

Visual Basic 6 Hata veriyor

Arkadaşlar üniversiteden bilgisayardan USB'ye aldım Visual Basic'i kendi bilgisayarımda çalıştırmak istediğimde karşılaştığım hata şu : Yardımcı olur musunuz vizeye ve Quiz'e çalışmam gerek.
  4. Dusmax

Visual Basic 6 nereden indirebilirim?

Arkadaşlar mühendislik bölümünde bilgisayar programlama dersinde hoca Visual Basic 6 öğretiyor bunu nereden indirebilirim?
  5. Dusmax

Yardım Yurtta internet sorunu

Arkadaşlar KYK yurdundayım ve Turkcell kullanıyorum en hızlısı turkcell ortalama 30-200 mbps arasında bağlantı hızı alıyorum ve valorant oynamak istiyorum ama valorantta ping çok dalgalanıyor çözümü yok mu bunun?
  6. Dusmax

Yardım LAPTOP Çantası önerir misiniz?

Arkadaşlar 16" Acer Nitro 16 laptop için...
  7. Dusmax

Yardım Valorant için Equalizer ayarı

Arkadaşlar steel seriesten yapmaya çalışıyorum ama çok kulağımı ağrıtıyor baya baslı ve sesli geliyor aynı şekil equalizer açmayınca da öyle.Güzel ayarı olan var mı?
  8. Dusmax

Havit H2002YG Driver nasıl bulabilirim

Arkadaşlar ekolayzır ayarı yapıyorum nereden bulabilirim driver?
  9. Dusmax

Laptop İçin SSD önerir misiniz

Arkadaşlar 1TB m2 Ssd önerisi istiyorum hızı yüksek olursa güzel olur bütçe de çok uçuk bir şey değil fp önerisi güzel olur.Laptop Acer Nitro 16
  10. Dusmax

Chrome açılıyor ekran yok

Arkadaşlar chrome açılıyor ama beyaz ekran kalıyor silip geri yükledim hala öyle
  11. Dusmax

Valorant kaç mb internet harcar?

Arkadaşlar telefondan kablolu internet paylaşımında Valorant oynucam sesli sohbet dahil olarak 1 saatte ortalama ne kadar internet harcar?
  12. Dusmax

Yardım Laptop hangi modda kullanılmalı?

Arkadaşlar hep Turbo'da kullanıyodum ve bundan kaynaklı 38 derece havada işlemci oyundayken 90 95 arasını görüyordu.Geceleri bile 89 derecelerdeydi.Modu dengeliye aldım ve fan maksimumda hava 27 ev 30 derece vardır ve sıcaklık 73 derecede.Dengeli modu hangi tarz oyunlarda kullanmam daha iyidir...
  13. Dusmax

Acer Nitro 16 için alttan soğutucu fan önerir misiniz?

Arkadaşlar laptop biraz yüksekte kalıp daha iyi hava da alsın diye ve 35 derece havada 90 dereceleri görmesin diye öneriniz var mı?
  14. Dusmax

Yardım Nvidia video kayıt ayarlarını değiştiremiyorum

arkadaşlar böyle hata veriyor ama dikkat çekenler kapalı.
  15. Dusmax

Yardım Altyapı hızım düşürülmüş?

Arkadaşlar 75 mbpslik paket kullanıyorduk ve altyapının 79 desteklediği söylenmişti. 3 gündür internet çok sıkıntılıydı hiç bir yere girmiyordu. Teknik Desteğe bağlandığımızda altyapının 53 desteklediğini söylediler. Böyle bir şey nasıl oluyor?
  16. Dusmax

Taahhüt bitiyor öneriniz?

Arkadaşlar türktelekomda taahhüt yenileceyecektik modeminiz internet kampanyasını desteklemiyor diye yazı çıkıyor.Altyapı türktelekomun dediğine göre 78 mbps destekliyorumş 75 mbpslik pakete kadar seçebiliyoruz.Türktelekomda şöyle bir sorun yaşıyorum laptopta wifi ile modemin dibinde bile olsam...
  17. Dusmax

Telefonun arkasına çift dokununca ekran görüntüsü alma

Arkadaşlar bu özelliği açmıştım bulamıyorum yardım edin bazen masaya koyduğumda sert algılıyo ss alıyor.Telefon Samsung S23.
  18. Dusmax

Yardım Taahhüt bitiyor önerdiğiniz sağlayıcı var mıdır

Arkadaşlar altyapım türknetten baktığımda 66 mbps veriyor şuan türk telekomda 70 demişti ama 75'lik paket kullanıyoruz ve 74 mbps hız alıyorum. Altyapı komple türk telekomun başka sağlayıcının bu çevrede yok.
  19. Dusmax

Genel işler için LAPTOP önerir misiniz

Arkadaşlar üniversitedeyken kullanmak için maksimum 25k'ya kadar uzun götürebilecek laptop önerir misiniz? Oyun oynamayacak.
  20. Dusmax

Yardım Telefon şarjı 1 dakika bile dolmadan %40 oldu?

Arkadaşlar telefon şarjı %1di şarja taktım su içip geldim %40 olmuş telefonu yeniden başlattım %16 olarak başladı ve şimdide ortalama 20 saniyede %1 şarj dolduruyor.Neden böyle oluyor?
Geri