Arama sonuçları: *

1. FatihYetkin

Türknet Gigafiber Hakkında

Merhaba arkadaşlar, Türknet bu hafta içerisinde mahalleye kablo döşemeye başladı. 1 gün arayla bina içinde kutu yerleştirildi ve binaya gelen kablo kutuya bağlandı. İşlemler bu kadar hızlı ilerlerken merak ettiğim konu gigafiber ne zaman aktif olur?
  2. FatihYetkin

Ürün Fiyatlandırması

Merhaba iyi forumlar, Masaüstü bilgisayarımı satacağım. Ürünün ederini öğrenmek istiyorum. Piyasadan anlayan arkadaşlar ürünü fiyatlandırmamda yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum. Ürün Bilgisi İşlemci AMD Ryzen 5 3600X Anakart Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz Ekran...
  3. FatihYetkin

Televizyona uygun TV Box Önerisi

Arkadaşlar iyi forumlar, LG NANO91 75 inç NanoCell 4K Smart TV Belirttiğim marka, model televizyona uygun tv box önerebilir misiniz? Çok fazla bir bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  4. FatihYetkin

Bilgisayar Mühendisliği için Laptop Önerisi

Arkadaşlar Merhaba, Yeğenim bu sene bilgisayar mühendisliğine kaydoluyor. Bölüm için gerekli donanımlara sahip önerebileceğiniz laptop modellerini yazar mısınız? Mümkün mertebe uygun fiyatlı olması gerekiyor. Fakat donanım olarak herhangi bir sıkıntı da yaşamak istemiyoruz. Şimdiden...
  5. FatihYetkin

Taksitle Alınabilecek Laptop

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. İş yerinden bir abim çocuğuma laptop alacak. Bana düşük özellikli yüksek fiyatlı bir kaç laptop attı. Ben de bir kaç gün beklemesini söyledim size danışmak için. 10.000₺ bandında fiyatına göre en iyi özellikli ve taksitle alınabilecek laptop önerilerinizi...
  6. FatihYetkin

Bu sistemi satıp Macbook alabilir miyim?

Arkadaşlar imzadaki sistemi ilana koyacağım. Geçen yaz da satmak istiyordum fırsatım olmamıştı bu sefer kararlıyım. Ancak gerek kur gerekse piyasanın hareketli olmasından kaynaklı bir fiyat belirleyemedim. 1 senedir kullanıyorum. Oyun çok çok az oynandı. 1 sene önce aldım. Hiçbir sıkıntısı yok...
  7. FatihYetkin

Laptop Görüntü Problemi

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Laptop arkadaşımın birden bire böyle olmuş. İlk önce ekran kartından şüphelendim. Sonra ekran görüntüsü alınca arada kaldım. Anlayan arkadaşlar sorunun kaynağı hakkında bilgilendirebilirse sevinirim.
  8. FatihYetkin

Gmail Hesap Ekleme Sorunu

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Elimde Samsung'un bir telefonu var. Google hesabı eklerken "hesap eklenmedi, tekrar deneyin" hatası veriyor. Outlook hesabını ekledim ancak google hesabı eklenmiyor. Şifre doğru. Nedeni ve çözümünü bilen var mı?
  9. FatihYetkin

KPSS Youtube Kanal-Hoca Tavsiye

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. KPSS Türkçe - Matematik - Tarih - Coğrafya için başlıkta belirttiğim gibi kanal veya hoca tavsiyesi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Bir de İstanbul Üniversitesi AÖF Sosyoloji okuyan birileri var mı acaba? Özellikle 3.-4. sınıf.
  10. FatihYetkin

Öneri Oyuncu Koltuğu Tavsiye

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. 1000 - 1600 TL civarı oyuncu koltuğu arıyorum. Sırt ve bel ağrılarım var bu yüzden kaliteli konforlu bir şey arıyorum. Koltuğun geri yatma özelliği mutlaka olmalı. Bu özelliklere uygun tavsiye edebileceğiniz oyuncu koltuk önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden...
  11. FatihYetkin

Kablosuz 7.1 Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Dış donanımları yenilemeyi düşünüyorum. Mouse olarak SteelSeries Rival 3 (280₺) almayı düşünüyorum. Klavye olarak Logitech G213 (350₺) almayı düşünüyorum. Ancak kulaklık konusunda bir türlü karar veremedim. 600₺ bandında f/p 7.1 kablosuz kulaklık önerisi istiyorum. Ses...
  12. FatihYetkin

Öneri Bluetooth Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bass-Tiz ayarı iyi olan, ses kalitesi üst düzeyde bir kulaklık almayı düşünüyorum. Hem müzik dinlemek için hem konuşmak için. Bütçe esnek eğer aklıma yatan bir kulaklık bulursam arttırabilirim. Müzik dinleyerek de çalıştığımı düşünürsek günde 7-8 saat müzik dinleyen biriyim...
  13. FatihYetkin

Yardım İnternet Bağlantısının İstikrarsızlığı

Arkadaşlar öncelikle merhaba, iyi hafta sonları diliyorum herkese. 4-5 gün önce evime 30m yakındaki saha dolabında çalışmalar oldu. İnternetten altyapıyı sorguladığımda Hipernet yazıyor. Download hızım önceden 6 mbps iken şu an 13 mbps gösteriyor. Ancak ara ara hızı tekrar eski seviyeye...
  14. FatihYetkin

Sistem Ne Kadar Eder?

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. 4 ay önce 7.000₺ ye aşağıdaki sistemi topladım. Şimdi satmak istiyorum. Ne kadar eder bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.. İşlemci AMD Ryzen 5 3600X Anakart Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600...
  15. FatihYetkin

Telefon için kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim gibi kablosuz kulaklık almak istiyorum. 300-400 TL civarı daha uyguna da olabilir tabi. Mikrofon ve ses kalitesi açısından f/p bildiğiniz kulaklık var mı? Sürekli müzik dinleyen birisi olarak ses kalitesinin çok iyi olmasını istiyorum.
  16. FatihYetkin

7.000₺‘ye Forumdaki arkadaşlarla sistem topladım.

Arkadaşlar yarın sipariş vermeyi planlıyorum sizlerin yardımıyla. 6.000 TL bütçem var. Ekran, mouse, klavye mevcut. Sadece kasa. Oyun + Render + Yazılım İyi bir sistem olmasını istiyorum. Ram ilk etapta 8 GB olabilir. Şimdiden teşekkürler.
  17. FatihYetkin

Bu bilgisayar ne kadar eder?

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim. Şimdiden kusuruma bakmayın. Yıllar önce aldığım bilgisayar. Satıp sizin önerilerinizle bir bilgisayar toplayacağım 1-2 ay içinde. https://hizliresim.com/xbzSZ7 https://hizliresim.com/iHTSI9 https://hizliresim.com/iHTSI9...
  18. FatihYetkin

Sistem nasıl? Tavsiyeleriniz nedir?

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-3500x-alti-cekirdek-3-6-ghz-fiyati,640847496.html https://www.itopya.com/gigabyte-b450-aorus-pro-amd-b450-am4-soket-ddr4-3200mhz-dvi-hdmi-anakart/...
  19. FatihYetkin

5000 TL - Sistem Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. 5000 TL gibi bir bütçem var. Hazır bilgisayar almak istemiyorum. Ancak bilgisayar toplamaktan da anlamıyorum. Bana yardım ederseniz memnun olurum. İnternet sitelerindeki robotları kullanarak belli bir sistem oluşturdum. Ancak mutlaka 5000 TL ye daha iyisi vardır. Bunu...
Geri