Arama sonuçları: *

• Users: Annoven
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Annoven

Aranızda juul kullanan var mı?

Merhabalar juul fiyatları bildiğiniz üzere çok pahalı. Ucuza nereden bulabilirim juul?
  2. Annoven

OYUN OYNARKEN (BAZI OYUNLARDA) BİLGİSAYAR ANİDEN KAPANIP GERİ AÇILIYOR

Merhabalar daha önceden rocket league ve raft oyunlarında yaşamıştım bu sorunu şimdi ise secret neighbor'da yaşıyorum oyun açıkken pc kapanıp tekrar açılıyor afterburnerdan baktığım kadarıyla herhangi bir işlemci ısınma sorunu da yok ekran kartı da yok kapanmasının sebebi nedir nasıl çözebilirim...
  3. Annoven

Minecraft TLauncher yüklenmeme hatası

Merhabalar TLauncher indirdik fakat exeyi çalıştırdığımızda ekrana hiçbir şey gelmiyor javamız vesairemiz var çözümünü bulabilecek olan var mıdır?
  4. Annoven

TERMAL MACUN ÖNERİLERİ

Arkadaşlar AMD Ryzen 5 3500X kullanıyorum ve işlemci ısındığı için bilgisayar Rainbow Six Siege gibi oyunlarda kapanmaya başladı. Termal macun yenileyeceğim önerilerinizi alabilir miyim? Mümkünse çok pahalı olmasın ^^
  5. Annoven

BİLGİSAYAR BAZI OYUNLARDA KAPANIP AÇILIYOR

Merhaba arkadaşlar uzun süre önce Rocket League oynarken ilk kez bu sorunu yaşadım bilgisayarım kapanıp geri açıldı. Daha sonra internetten okuduğum kadarıyla kasanın içini güzelce temizledim aynı sorun hala devam etti. Oyunu sildim yükledim hala devam etti. Bilgisayarı Haziran ayında aldım ve...
Geri