Arama sonuçları: *

• Users: SalgamSuyu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SalgamSuyu

30K Monitör Dahil Oyun Bilgisayarı

selam arkadaşlar 30k ya monitör dahil sağlam bilgisayar önerileriniz var mı? sadece oyun oynamak amaçlı kullanacağım
  2. SalgamSuyu

Redmi Note 8 Wifi Sorunu

Arkadaşlar uzun süredir wifi da sorun var sanıyordum. Meğersem sorun benim telefondaymış; telefonu yeniden başlatıp hız testi yaptığımda tam internet değerlerini alabiliyorum. Fakat bir süre sonra benim telefonda internet yavaşlıyor, bunun sebebi nedir? Başka telefondan denedim sorunsuz internet...
  3. SalgamSuyu

Keenetic Extra DSL Önerileri

Arkadaşlar iyi forumlar. Ben forumda önerilen Keenetic Extra DSL modemini satın aldım ve TurkNet kullanıyorum. Önerdiğiniz bir ayar var mı WIFI performansını artıracak?
  4. SalgamSuyu

10.000₺ Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi 10.000₺ bütçem var. Az buçuk geçebilir, oyun ve yayın için kullanabileceğim bir hazır sistem arıyorum. İyi forumlar dilerim.
  5. SalgamSuyu

TurknNet'in Önerdiği Modem

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Turknet kullanan dostlar, "Zyxel WMG3625" modemini deneme şansınız oldu mu? Satın alacağım sizce nasıl?
  6. SalgamSuyu

Gamegaraj 3500x+1660s Sistem İyi midir?

Arkadaşlar bu sistem iyi mi? Ssd: Kingston A2000 500gb
  7. SalgamSuyu

6600₺ Render/Oyun Hazır Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Monitörü 1900₺ ye alacağım, geriye kalan param 6600₺. Bu fiyata hazır sistem ne önerirsiniz? AMD işlemci önerirseniz sevinirim.
  8. SalgamSuyu

Asus Rog Strix GTX1050Tİ 1500 ₺ fiyatta alınır mı?

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. 1500₺ fiyatla bahsettiğim ekran kartı alınır mı?
  9. SalgamSuyu

250₺ Civarı Blue/Red Switch Klavye

Arkadaşlar iyi forumlar. Başlıkta da belirttiğim gibi blue ya da red switch klavye arıyorum, yardımcı olacabilecek var mı?
  10. SalgamSuyu

Radeon RX 5500 XT Mech OC Alınır Mı?

Arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Linkini bıraktığım ekran kartı sizce alınır mı? https://www.n11.com/urun/msi-amd-radeon-rx-5500-xt-mech-oc-4-gb-128-bit-gddr6-ekran-karti-1418639?magaza=neararsanizvar&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.86.5
  11. SalgamSuyu

1.300 TL Civarı 144hz Monitör Önerisi

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar dilerim. Monitör alacağım ve bir türlü karar veremedim. İnceliyorum; bazıları 144hz 1ms ama IPS panel değil, bazıları da 75hz 1ms fakat IPS panel. Bu fiyat bandında hem 144hz 1ms hem de IPS panel monitör önerir misiniz? Eğer IPS panel çok önemli değil diyorsanız...
  12. SalgamSuyu

Laptop'ım Harici Ekran Kartını Kullanmıyor

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar dilerim. Arkadaşımın laptop'ında harici ekran kartı var fakat oyunlarda ve "dxdiag" da Intel kullanıyor olarak gözüküyor. Dahili ekran kartını devre dışı bıraktım ama nafile. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
  13. SalgamSuyu

Sizce Hangi Anakart'ı Almalıyım?

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Palit RTX3060 ve Ryzen 5 3600x sisteme hangi anakart'ı almalıyım arkadaşlar?
  14. SalgamSuyu

FSP Hydro K Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Bu linkini bıraktığım psu sizce alnır mı? Hemen şu an alacağım fikriniz benim için çok önemli dostlar. Neden alınmayacağını belirtirseniz çok sevinirim. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hydro-k-700w-fiyati,676131271.html
  15. SalgamSuyu

700w PSU'lu Kasa Önerisi

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Belirttiğim bütçede PSU'lu kasa önerisi verir misiniz?
  16. SalgamSuyu

MSI GTX1660 Gaming X vs Palit GTX1660 SUPER

Arkadaşlar selam iyi forumlar. Bu iki ekran kartı fiyatı aynı sayılır, sizce hangisini almalıyım? Ekran kartlarında fiyat artıyor, ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.
  17. SalgamSuyu

10.000₺ Render / Oyun Bilgisayarı

Arkadaşlar belirttiğim fiyat bandında render ve oyun bilgisayarı parçaları önerir misiniz? Parça parça olursa iyi olur hazır sistem olmasın lütfen. Monitör dahil olacak sistem. Şimdiden teşekkür ederim...
  18. SalgamSuyu

Gigabyte RX5600 XT Alternatif

Arkadaşlar Gigabyte RX5600 XT alacaktım fakat fiyatı yükselmiş doların düşmesine rağmen. Onun yerine hangi markayı önerirsiniz?
  19. SalgamSuyu

Bu Ekran Kartını Önerir Misiniz?

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim. Aşağıda görselini bırakacağım ekran kartını önerir misiniz?
  20. SalgamSuyu

Kasa ve Anakart Uyumu

Selam arkadaşlar iyi forumlar dilerim öncelikle. Gametech x Coler markalı kasayı alacağım fakat Gigabyte B450m S2H anakart ile uyum sorunu olur mu sizce? Ekran kartımda Gigabyte GTX1660S olacak. Bu parçalar arası bir uyumsuzluk sorunu olur mu?
Geri