Arama sonuçları: *

1. C

10.000TL-15.000TL LAPTOP ÖNERİLERİ

Merhabalar herkese iyi forumlar. Başlıkta da belirttiğim üzere 10bin ile 15bin TL arası laptop bakıyorum. Amacım; üniversitemde derslerimi takip edebileceğim, video editleri yapabileceğim ve oyun oynayabileceğim bir laptop bulmak. Bulmak istediğim özellikler; -144Hz -Tercihen 17.3 inch -En az...
  2. C

400-500TL ARASI KLAVYE ÖNERİLERİNİZ ALINIR

Merhabalar hazır black friday gelmişken kulaklık ve klavye alayım dedim. Klavyede aradığım özellikler: 1-Optik Switch 2- Su geçirmez olması 3-RGB 4-Bilek desteği Sizin önerileriniz neler? Sadece bilindik markalar diye RAZER, Steelseries, Corsair almak istemiyorum; fiyat performans ürünlerine...
  3. C

Yardım 400-500TL ARASI KULAKLIK ÖNERİLERİNİZ ALINIR

400-500TL ARASI BİR BÜTÇEM VAR KULLANDIĞINIZ KULAKLIKLARIN ARTILARINI VE EKSİLERİNİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM 1-Titreşimli 7.1 2-Güzel bir mikrofon(mümkünse çift) 3-Mümkünse yeni teknoloji(bu sene içerisinde piyasaya çıkmış) Sizin önerileriniz neler? Sadece bilindik markalar diye RAZER...
  4. C

Yardım 400TL-500TL ARASI KULAKLIK VE KLAVYE ÖNERİLERİ?

Merhabalar hazır black friday gelmişken kulaklık ve klavye alayım dedim. Kulaklıkta aradığım özellikler: 1-Titreşimli 7.1 2-Güzel bir mikrofon(mümkünse çift) 3-Mümkünse yeni teknoloji(bu sene içerisinde piyasaya çıkmış) Klavyede aradığım özellikler: 1-Optik Switch 2- Su geçirmez olması 3-RGB...
Geri