Arama sonuçları: *

1. Tactical Shotgun

Her rütbede en sevdiğiniz üye(ler) :)

80+ : 80+ Bronze : 80+ Silver : 80+ Gold : 80+ Platinum : 80+ Titanium : Şeklinde :')
  2. Tactical Shotgun

Öneri Max 300-350₺ Red Switch Mekanik Klavye Önerir Misiniz?

Başlıkta yazdım efendim. Mümkünse RGB olursa sevinirim. Statik rainbow aydınlatma pek hoşuma gitmiyor.
  3. Tactical Shotgun

Öneri 10-11K ₺ Laptop Önerir Misiniz?

Başlıkta yazdım zaten hocalarım, 10-11K bütçe var.
  4. Tactical Shotgun

Sizce Seneye Hangi Bölümü Tercih Etmeliyim?

Yabancı dil öğrenmeyi çok seviyorum ve zekamın da buna yatkın olduğunu düşünüyorum. Ama aynı zamanda bu forumda çok olmasa da bir şeyler öğrendiğim için bilgisayara da merak saldığımı keşfettim. Sizce Yabancı Dil mi, Sayısal mı seçmeliyim? Sadece görüşünüzü almak istedim :)
  5. Tactical Shotgun

Rap Müzikte Sizin İçin Hangisi?

Sizin için müzikalite mi, lirikalite mi? Ben lirikalite diyorum bi saniye bile düşünmeden.
  6. Tactical Shotgun

Bilgisayarımda ÇOK CİDDİ Yavaşlama var lüften yardım.

@Treyarch hocam artık arama butonu çalışmıyor hoş geldiniz yükleme ekranında 30 saniye bekledim neler oluyor? Ana ekran açıldığında bile taskbardaki uygulama ikonlarının yüklenmesi için ekstradan 20 sanite beklemem gerekiyor. Bundan önce bir konu daha açmıştım ama sorunum çok çok kötü yerlere...
  7. Tactical Shotgun

Aşağıdaki Linkteki Yönergeleri Uyguladım Ama PC Hala Yavaş :(

https://forum.donanimarsivi.com/konu/sistem-bakim-onarim-ve-optimizasyon-yoenergesi.157983/ buradaki yönergelerin hepsini harfi harfine uyguladım. Ama PC'de bir düzelme yok galiba zararlılar var. @Treyarch hocam attığınız linkte yazınızın sonunda sorun düzelmediyse zararlılar vardır nickimi...
  8. Tactical Shotgun

Bilgisayarımda Aşırı Ciddi bir Yavaşlama Var Lütfen yardım

İşlemci 2700X Ryzen 8 çekirdek bi işlemci ama bir uygulamayı 7-8 saniyede ancak açabiliyor. Uygulama dediğim oyun falan da değil normal Dosya Gezgini falan. Ne yapmam gerek gün geçtikçe PC yavaşlıyor gibime geliyor acil yardım çok zor durumdayım PC çöp olsun istemiyorum.
  9. Tactical Shotgun

USB MemTest86'dan Sonra 240MB Oldu?

Elimdeki tek USB bu önceden 16gb idi yardımcı olun lütfen çok acil :(
  10. Tactical Shotgun

Acil Antivirüs Programı Önerisi!!!!!

Soru tamamen başlıkta arkadaşlar kaspersky cloud free premium deneme süresi bitti ve çok kısıtlandı program onu önermezseniz sevinirim.
  11. Tactical Shotgun

Bu ID-Cooling Kule Tipi Soğutucu Nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/id-cooling-se-234-argb-islemci-sogutucu-p-HBV00000YI0SH?gclid=Cj0KCQiA2af-BRDzARIsAIVQUOegT7zcAs6d3guHF2exkdTsUYoF9wbzNh107IUBMJ4NF-sQYj5P0VAaAlCoEALw_wcB&isFashion=true&magaza=Gelbura&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc Soğutması iyi midir görünüşü aşırı hoşuma giti ve...
  12. Tactical Shotgun

Fortnite 5.Sezon Event'i Oynayan Var Mı?

Oynayan var mı ben girdim kalbim küt küt attı resmen aşırı heyecanlı ve HARİKAYDI 😍😍 Anlatacak kelime bulamıyorum şuan.
  13. Tactical Shotgun

En Beğendiğiniz Mekanik Switch?

Evet herkesin en beğendiği switchi merak ediyorum. Benimkisi Kailh Cream Switch Aşağıya yorumlarınızı belkiyorum :)
  14. Tactical Shotgun

PC Temizliğini Nasıl Yapmalıyım?

Aslında forum üyeliğimin ilk amacıbu konuydu ama baya gecikti :) Şimdi PCm fazla tozlandı ve ben ilk defa temizleyeceğim. Bunu nasıl yapmalıyım soru bu? Detaylıca tozunu alıp temizlemek istiyorum. Misal bezle mi sileyim tozları süpürgeyle süpüre de bilirim saçma olabilir belki bu, ama hiç fikrim...
  15. Tactical Shotgun

Profile Resim Atamıyorum Yardım

Böyle oluyor üstteki görsel tuşuna tıklayınca. Aşağıda da dosya ekle görünmüyor. Ben atamıyorum ama başkaları profilime resim atabiliyor. Sadece benim profilime değil başka profillere de resim atamıyorum yine böyle oluyor, ne yapabilirim acaba? Konuda atabiliyorum profillerde olmuyor. @Mehmet Yılmaz
Geri