Arama sonuçları: *

• Users: Yvzhn24
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yvzhn24

Yanlışıkla tüm masaüstümü sildim!

Yanlışıkla tüm masaüstümü sildim, bilgisayarımda yer olmadığı için hem cloudda hem de bilgisayarımda olan (yeşil tikli olan) dosyaları sildim. bilgisayarımda sadece 20 gb yer arttı ve dosyaları geri yükleyemiyorum. her bir oyunu, uygulamayı tekrardan kurmamı istiyor. lütfen acil yardım edin
  2. Yvzhn24

Bilgisayar güncelleştirme ekranında kaldı!

Bilgisayarım win11 ve güncelleştirme gelmişti birkaç kere yeniden başlattı kendisini ve şu an %65'te takılı kaldı. Ne yapmalıyım? Yaklaşık 15dkdır %65'te.
  3. Yvzhn24

Yardım Bilgisayarımda virüs mü var?

Sabah yurttan birinden 2tb bir usb aldım, taktıktan sonra dosyalar böyle gözükmeye başladı. defenderda ise biraz taradıktan sonra taramayı kesti. Offline taramayı açtım ama virüs bulamadı. Ne yapmalıyım? 2tb olup olmadığını da onaylayamadım. H2testw 4 Mbyte yazıyor. Yardım
  4. Yvzhn24

Öneri 1000 Tl bandında gaming mouse önerisi

Bütçeyi biraz aşabilirim, genelde valo oynarım fps olarak. Tutuş tipim "palm". Makro ve rgb olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
  5. Yvzhn24

Donanım Arşivi kullanıcıları mezun olduğu / okuduğu üniversiteleri yazıyor!

Hazır tercih zamanındayken tercih yapacaklara yardımcı olur. Ben de dilciyim dilciler de tecrübelerini yazarsa çok mutlu olurum.
  6. Yvzhn24

Yardım 12 Bin tl civarına hangi telefonu önerirsiniz?

12 bin tl gibi bir bütçem var. Ana amacım oyun oynamak değil. Kamera ve depolama benim için ön planda. yardımcı olursanız sevinirim
  7. Yvzhn24

Fanlar dönüyor bilgisayar açılmıyor

ışıklar yanıyor, egzoz fanı, ekran kartı fanları, ön cam fanları dönüyor, ama bilgisayar açılmıyor
  8. Yvzhn24

Yardım Steam'de dolara geçmeden önce alınan oyun iade edilirse iade olarak ne gelir?

Steam'de dolara geçmeden önce alınan oyun iade edilirse iade olarak ne gelir? Raft almıştım tl zamanında ama şu an iade yapmaya uygun. daha hiç oynamadım, giriş bile yapmadım. İade edersem dolar olarak mı gelir???
  9. Yvzhn24

Yardım Valorant Crash yeme problemi

Sistemim kötü bir sistem değil, crash sebebi nedir?
  10. Yvzhn24

Öneri Muadil kartuşlar kullanışlı mıdır? (Yazıcı HP C4280)

Yazıcım için kartuş arıyorum orijinalleri çok pahalı geldi muadil kartuşlar iş görür mü?
  11. Yvzhn24

Mavi Ekran Yeşil ekran hypervisor hatası nedir

dizi izlerken aniden yeşil/mavi ekran hatası aldım dizi açıktı hala renkler birbirine girmişti minidump dosyasını nasıl atabilirim buraya
  12. Yvzhn24

Çözüldü✓ Laptop hatası

Çözüldü
  13. Yvzhn24

Yardım 1000 TL akıllı saat önerisi

Tasarımına önem veriyorum ama özellikler daha ön planda benim için . Çağrı cevaplama gibi özellikler olursa güzel olur
  14. Yvzhn24

Donanım Arşivi Forum üyeleri hangi internet sağlayıcısını kullandığını söylüyor

Evet hocalarım, Kendim de iss değiştirmek istediğim için sizin hangi internet sağlayıcısını kullandığınızı ve bu iss hakkında yorum ve düşüncelerinizi söylemenizi istiyorum. İyi Forumlar Herkese
  15. Yvzhn24

Öneri Aylık en fazla 200₺ İnternet Sağlayıcısı

Başlıkta belirttiğim gibi aylık en fazla 200 250 TL olacak internet arıyorum, şuan halihazırda millenicom kullanıyorum ve hiç memnun değilim internet çok kesiliyor hatta dünden beri internete erişim bile sağlayamıyorum , mobil veri kullandığım için şuan da konumumun sağladığı mbps değerini de...
  16. Yvzhn24

Android Casper Via S8 şifresini nasıl kaldırabilirim?

Casper Via S8 tableti var küçük kardeşimin ve bazı değerli şeyler vardı içinde şifre koymuş fakat hatırlamıyor bilgileri silmeden nasıl şifreyi kaldırabilirim?
  17. Yvzhn24

Öneri Max 11.500'e laptop önerisi

max 11.500 gta 5 açabilcek ama daha çoğunlukla ders odaklı laptop arıyorum yardım eder misinz
  18. Yvzhn24

Samsung VR05R5050WG/TR nasıl alınır mı?

düz 4k ya hiç açılmamış olarak alacağız güzel midir robot süpürge?
  19. Yvzhn24

Yardım Max 13k Gündelik Laptop Önerisi

Genellikle ders için ama Minecraft Sims gibi oyunları da açıcak bir laptop arıyorum en en en fazla 13k aşağısında olsa daha iyi olur
Geri