Arama sonuçları: *

• Users: Reaper
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Reaper

Kasa Fanlarından Biri Çalışmıyor Çözümü Var Mıdır?

Vatandan aldığım sistemdeki kasanın ön fanlarından ortadaki fan bilgisayar açınca çalışmıyor. Ön paneli çıkarıp fana ufak bir yardımlar fan tekrar dönmeye devam ediyor. Kasa bu: https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-gaming-x-ii-odin-ii-4x120mm-argb-fanli-650w-80plus-midt-atx-gaming-kasa.html...
  2. Reaper

Öneri ACIL MAGAZADAYIM sogutucu onerisi

Sivi sogutucu mu yoksa kule tipi sogutucu mu olsun cok kararsiz kaldim. Islemcim ryzen 5 7500f Ilerde upgrade yapabilirim. Sivi sogutucu 2400 Kule tipi 2000
  3. Reaper

Bu sistem 2. elde ne kadar eder?

Selamlar dostlar, yeni sistem aldığım için eski sistemimi satmaya karar verdim. Parçaları bu şekilde ne kadara gider aşağı yukarı? Tarih yazmayanlar 2020 Kasım ayında alınmıştı garantileri yok. Anakart: Msi Z390-A Pro Islemci: Intel i7 9700k Ekran Karti : AMD Radeon RX 7600 (24 Agustos...
  4. Reaper

Istanbul Avrupa Yakasi Sistem Sokme ve Montajlama Hakkinda Yardim

Bugun vatan kampanyadan bir sistem satin aldim ancak elimdeki sistemin iyi parcalarini da sisteme koymak ya da ornegin eski kasami kullanmak istiyorum. Bu sekilde sokme takma islemini de tek basima yapamayacagimi dusunuyorum. En zoru Psu ve kablolamayi yapabilmek herhalde. Konu hakkinda yardimci...
  5. Reaper

Iphone İMEİ attırmadan 2 telefon kullanılabilir mi?

Selamlar, şu an mevcutta kendime yurt dışından 16 pro max aldım, 32 bin TL imei ücretine vermektense 4+4 ay kullandıktan sonra, kalan 4 ay için de 1 tane daha Iphone 16 alsam onu kullanabilir miyim? Seneye yenisi çıkınca ikisini de elden çıkarabiliyorum ve kaybım çok az olmuş olur diye...
  6. Reaper

Apple IMEI kaydettirmek disinda baska bir yontem mevcut mudur?

Bir arkadasim ayni android telefonlarda oldugu gibi iphone telefonuna da imei kirdirdigini belirtti. Asilsiz oldugunu dusunuyorum ama konu hakkinda bilgisi olan var midir?
  7. Reaper

Sapphire RX 7600 Pulse Sıcaklık Değerleri Normal Mi?

Selamlar, yeni ekran kartını bir haftadır kullanıyorum. Furmark testinde de 75 derecelerde geziyor. Bu sıcaklık normal midir? Fan %40 ta çalışıyor. Eski ekran kartım Msi Gaming Z 2060 65-66'larda çalışıyordu. MSİ gayet serinmiş .d
  8. Reaper

Son Bios Zamanı normal mi?

Merhaba dostlar kardeşimin bilgisayarını yeni topladık ve bu şekilde bir bios zamanı mevcut. Benim 5 yıllık makine de taş gibi 8-9 saniye diyor. Bu pcde de ara sıra mavi ekran yediğini belirtti. Az önce de pc açılınca baya bir kasmaya da başlamıştı. Ryzen 5 7500f Msi pro a620m-e anakart...
  9. Reaper

Eldeki Sistemi Güncel Sistemler İle Değiştirmek İstiyorum Yapılır Mı?

Merhabalar, Ekim 2019'da her parçasını özenle seçtiğim sistemim hala işimi görüyor (ağırlıklı olarak CS oynuyorum). PS5'im de mevcut ancak rahat biraz batıyor bana. Sistemi güncellesem mi yoksa komple satıp yeni bir sistem mi alsam bilemedim. Sistemi satsam ne kadara gider sizce? İşlemci i7...
  10. Reaper

Bu siteden urun alinir mi? Dolandirilir miyim?

https://mkmshopstore.com/products/urun Su urunden almak istiyorum ancak dolandirilma konusunda suphelerim var :). Bir hiyar yollama vakasini yasamak istemiyorum. Bu siteden ya da bu urunden alan var midir? Alabilecegim guvenilir bir yer var mi?
  11. Reaper

YARDIM?? 2-3 senelik cekmecede duran termal macun kullanilir mi?

Elimde 2-3 senelik olmasi lazim termal macun var. Malum yaz geliyor. Daha once 2 kez kullandim sanirim. Termal macunlarda son kullanma tarihi mevcut mudur? Kullansam iletkenlikte sikinti yasatir mi acaba?
  12. Reaper

25-30k Bütçeyle Sistem Önerisi

sistem oneriniz var midir? Simdi mi alinir biraz daha beklenir mi?
  13. Reaper

i7 9700k ile rtx 4060 ti 16 gb kullanilir mi?

Selamlar, bu hafta rtx 4060ti almayi dusunuyorum. Genellikle cs, ve zaman zaman da hikayeli oyunlar oynuyorum. 2k-240 hz monitorde oynayacagim. Darbogazdan yana aklimda soru isareti var? Bir sikinti olur mu acaba? Ne kadarlik bir performans kaybi yasarim? Psu 750w
  14. Reaper

Monitör Standı Monitörlerime Uygun Mu? North Bayou NB H180

Selamlar...
  15. Reaper

Ekran Kartı Güncellemesi

Elimde RTX 2060 mevcut. 2k 240hz monitör de aldığım için artık ekran kartını yenilemek istiyorum. işlemcim i7 9700k 750W power supply mevcut 2. elden 3080 - 3080 ti bakıyorum. 10-11k arasına. Çoğunlukla CS2 ve bazen de hikayeli oyunlar oynuyorum. İşlemci darboğaz yapar mı? Ya da yeni nesil...
  16. Reaper

RK61 dururken Razer Blackwidow V3 aldım. HELPSSS

2-3 hafta önce corsair k68'den rk61'e geçtim ancak anladım ki %60 klavyeler bana göre değilmiş ''. ,'' yaparken zorlanıyorum, yukarı aşağıya basıp duruyorum. İade süreci de zor olacağından ne yapsam bilmiyorum belki 2. elden elimden çıkarırım. İndirimde RAZER BLACKWIDOW V3 TE aldım. TKL olduğu...
  17. Reaper

Kasa calisiyor, monitore goruntu gelmiyor

Bilgisayarimi actigim zaman, once goruntu geliyor. Pc normal calisiyor ardindan bir anda goruntu gidiyor ve siyah erken monitorde no signal yazisi beliriyor. Ramden ya da ekran kartindan kaynakli olsa basta goruntu gelmezdi diyorum ama bilemiyorum. Az once de pc acilir acilmaz ekran karti...
  18. Reaper

Türknet Gigafiber Modem / Router önerisi.

Türknetin getirdiği routerde 2 adet ethernet çıkışı mevcut ve sanırım çok da performanslı değil. 4 ethernet çıkışlı bir router'e ihtiyacım var. 1000 mbps almam gerekiyorken şu an 350-400 arası alabiliyorum. Bütçe 1000-1200 TL önerilerinizi bekliyorum.
  19. Reaper

35.000-40.000 TL sadece kasa sistem onerisi

Ekran karti nvidia olacak sekilde yardimci olur musunuz? 4000 serisi olmasi daha iyi olur.
  20. Reaper

Buyuk tuslardaki switchin yanindaki bu atici parcalar tamir olur mu?

Merhabalar, kardesim temizlik yaparken Enter, Shift, numpad +, space tuslarindaki fotograflarda da belli olan siyah plastik parcalari kirmis. Bu da tuslar sanki yapisik gibi hissiyat veriyor yani tekrar yukari atmiyor. Bunlarin tamiri var midir? Degisim yapilabilir mi? 1677514766 Up up up
Geri