Şu ana kadar cyberpunk2077, enter the gungeon, art of rally, openttd, rimworld, eu4, ck3, aoe2(crossover ile), project zomboid, unturned gibi oyunlar oynadım ama şimdi oynayacak yeni bir şeyler arıyorum ve bulamadım
Önerilerinize açığım
Fintegre ile çalışıyorlar cihaz aldıktan sonra eski cihazı teslim etmem gerekiyor galiba teknosa da yüzyüze yapacaktım ama o zaman yapamadım cihazıma tam fiyat biçilmişti sorun yaşar mıyım
S23 fe kullanıyorum acayip ısınıyor artık ürüne bişi olmadan satmayı düşünüyorum (easycep 15.5k veriyor)
Kafamda 2. El 16e veya s24 var sizce hangi cihazı almalıyım bu bütçede
Apple düşünme nedenim macbook air kullanıcısıyım ekosistem avantajları cazip geliyor
Edit:
Şu anda 21.3k ya 16e...
S23 fe 128gb var elimde apple ekosistemini merak ettiğim için takasla yenilenmiş iphone baktım en uygun nerden alabilirim ve ne almalıyım
Çok bütçem yok max 15k civarı koyabilirim üstüne
Şu cihazı düşünüyorum. AI 7 350 modelinin indirimini kaçırdım. Sizce beklemeli miyim yoksa bu fiyat dip mi? Yazılım müh. Öğrencisiyim Cloud ve kodlama ile ilgileniyorum. LoL EU4 gibi basit oyunlar oynarım...
39k ya pt.com.tr den almayı düşünüyorum. Daha öncesinde 155h lı acer swift go vardı aklımda ama fiyatı artınca biraz daha koyup m4 macbook air alırım diye düşündüm. Başka önerisi olan var mı? Bir de kaç günde gelir fikri olan var mı?
13500h ve rtx4050 olan modeli var elimde 2 yıldır kullanıyorum. Termal macun arıyorum pump out yapmayacak şu an bunlar var kafamda sizin önerileriniz nelerdir
https://www.hepsiburada.com/coolermaster-mastergel-maker-nano-partikullu-termal-macun-r2-mgz-ndsg-n15m-r2-pm-HB00000NA4HC...
Tam bütçe belirlemedim kafamda bluetooth klavye fare ve taşınabilir monitörlü bir setup fikri var 12k ya şunu buldum daha ucuz 100srgb monitör var mıdır...
Kardeşime alıcağım hem birlikte oynamak için hem de tek başına diablo 4 gibi oyunları da oynaması için doğum günü hediyesi olarak alıcağım. Başka önerileriniz varsa açığım gamepad dışında
300tl 500tl civarı gamepad arıyorum kablosuz ve kaliteli olması iyi olur kablolu çok sorun olmaz
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-s5506ma-ma015w-vivobook-s15core-ultra-i5-125h16gb-ram512gb-ssd156-oledw11-laptop-siyah-1241547.html
Şu cihazı almayı düşünüyorum sizce alınır mı yoksa bu bütçede daha iyi ultrabooklar var mıdır
Telefon hattı babamın üstüne ve o şu an bursada ben ise okumak için ankaradayım. Netgsm e geçemiyorum çünkü internet paylaşımı ve bankalar işi sıkıntıya sokuyor. Türk telekomdan geçiceğim nasıl yaparsam hat bende olur. Teşekkürler
1729800275
Bi de mümkünse türk telekomda hattı kendi üstüme...
Yazılım mühendisliği öğrencisiyim derslere götürebileceğim hayatının yarısını 2. monitörüm olarak geçirecek bir tablet arıyorum (spacedesk kullanıcağım)
Bütçem max 10k ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur şu anlık honor pad x9 düşünüyorum
Yeni eski diye bakmayın rom atmayı biliyorum işletim...
https://shop.asus.com/tr/90nb1473-m00370-asus-vivobook-s-15-oled-m5506.html
Yazılım mühendisliği okuyorum bütçem ucu ucuna yeticek gibi duruyor. Hafif, monitörü iyi, batarya ömrü iyi olan bir cihaz istiyorum. Sizce nasıl alternatif ne olabilir?
Elimdeki victus 15 i satıp geçiceğim ne farklar...
Buds fe aldım kullanıyorum bir süredir sağ kulaklığın sesi az gelmeye başladı bi anda sıfırladım kutuyu şarja taktım bi şekil düzeldi
Şimdi aynı sorun düşünce tekrar başladı bu sefer taktik işe yaramadı ne yapmam lazım garantiye yollamak dışında