Durum şöyle ben lise mezunuyum 20 yaşına kadar ebeveyinlerimin sigortasındna yararlanabiliyorum .Köfteci yusufta çalışmayı düşünüyorum,1 en falza 2 ay. Sigortam yapılırsa işten çıktığımda tekrar ebeveyinlerimin sigortasından yararlanabilir miyim ?
Bir abim benden oyun oynamak için bilgisayar toplamamı istedi bütçe ortalama olarak 50.000TL ben 5070 Ryzen 5 7600 düşünüyordum. Genel olarak 1080p ful ayarlar CS oynuyor. İleride sistem bileşenlerini yükseltmek istediğinde sorun yaşamasın istiyorum. Anakart konusunda neredeyse hiçbir bilgim yok...
6 yıldır TurkNet kullanıyorum. 5.5 yıl VDSL son birkaç ay için ise fiber. Şu anki internetim 100 Mbps, Türk Telekom'a 1000 Mbps paketlerinden birine geçmeyi düşünüyorum. TurkNet'te oyunlarda ping açısından hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Türk Telekom'a geçince artış olur mu? Altyapım Türk Telekom FTTH.
Opera gx kullanıyorum, uzun bir süredir böyle gözüküyor. Tüm eklentileri teker teker kapatıp denedim ama düzlemedi. Edge ile girince normal gözüküyor. Ne yapmalıyım ?
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gamebooster-gb-2528ff-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-monitoru-fiyati,414143223.html
Arkadaşım sadece valorant ,cs2 oynuyor. Bundan dolayı yüksek hz , 24 inç , FHD hangi monitörü alabilir ?
İlk dairelere giden kablo çekildi, dairelere çekilen kablodan birkaç ay sonra yani 3-4 gün önce binaya turuncu kablo, fiber çekildi. Şuan binada kutu yok ama sorgulama yapınca fiber çıkıyor. Şuan türknet kullanıyorum 50/8 destek talebi oluşturup bunu 100/20 yaptırabilir miyim ?
KIOXIA EXCERIA 500GB M.2 kullanıyorum %95 dolu . Bunun yanına sata ssd almayı düşünüyorum. İçine oyun ve video yükleyeceğim. Uygun fiyatlı ne önerirsiniz. Anakart ve işlemcimden dolayı 2. M.2 çalışmıyor yani sata olmak zorunda.
Bir süre mi band 8 kullandım , kaybettiğimden dolayı mi band 9 un çıkmasını bekleyip 9 aldım. Eliptik hareketini aynı hatta daha uzun süre yapmama rağmen mi band 9 da kalori daha az gözüküyor. Bu normla mi , eskiden yanlış gösteriyordu da şimdi doğru mu ? Yada tam tersi ?
Salon 31 M.2 / 1. yatak odası 12 M.2 / 2. yatak odası 15 M.2
1. ve 2. yatak odası için Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
Salon için Xiaomi Mi Air Purifier 4 almayı düşünüyoruz. Fiyat çok yüksek olmayacak şekilde siz ne önerirsiniz?
Ürün Gigabyte G24f , sitesinde 3 yıl garantisi olduğu yazıyor .27 Şubat 2022 tarihinde aldım. Film izlerken siyah ve koyu renklerde yeşil yandığını fark ettim .
Tractive GPS , uygulama yorumunda Türkiye'de çalıştığı yazılmış . Ama sitesinden baktığımda çalışmadığı yazıyor .Emin olmak istiyorum. https://amzn.eu/d/0aCDsxcJ