Arama sonuçları: *

• Users: VAYNİ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

yurt internet kablolu kullanılabilir mi?

Arkadaşlar kyk yurtlarında duvardaki internet kablosu girişinden kablolu bir şekilde bilgisayarıma taksam internet alabilir miyim bazı yerlerde bu kullanım kalktı diyor? Cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar.
  2. V

Oyuncu laptoplarında fan sesi normal mi?

evet arkadaşlar konu başlıkta gördüğünüz gibi yeni bir laptop aldım tek sıkıntım bu normal kullanırken sıkıntı yok ama oyunlara girince fan 4500-5000 (gta5-fh4)rpm e kadar yer yer çıkıyor ve gerçekten bayağı ses yapıyor yorumlarınızı bekliyorum. 1663324401 up benim için önemli!!!
  3. V

ACER NİTRO AN-515-58-55RH 3 günlük deneyimim

Evet arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. bu sene üniversiteye yerleştim ve artık bir laptopa ihtiyacım vardı aslında elimde bir laptop vardı ama tasarım programlarını bile zor açıyordu ve sürekli ssd takmama rağmen donuyordu ve ekran kartı çipi arızalıydı. (merak edenler için dell...
  4. V

gaming laptoplarda fan sesi sıkıntısı genel mi?

arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi laptopımın soğutmasında sıkıntı yok gta 5 yüksek ayarlarda aynı şekilde fh4 de işlemci ısım 80 in üzerine çıkmıyor ama fan sesi gerçekten rahatsız edici bu tüm oyuncu laptoplarında var mı? laptopta internette gezinirken fan rahatsız etmiyor ama oyunlarda...
  5. V

3060 70 fps vermesi normal mi ?

arkadaşlar fh4 de 70 fps ultra ayarlarda normal mi oyun testlerinde daha fazla gözüküyor internette işlemci i5 12500h bu arada
  6. V

csgo açılmama sorunu!

arkadaşlar yeni bir pc aldım windows kurudum falan derken bir de csgo indireyim dedim csgo indi iyi güzel ama açılmıyor tıklıyorum üstüne steam cloudla senkronize ediliyor diyor sonra kapanıyor açılmıyor yardım ederseniz sevinirim bu arada sadece csgo da yapıyor diğer oyunları sorunsuz açıyor.
  7. V

pythonda sayı tahmin etme oyunu

arkadaşlar merhaba bir sayı sayma oyunu yaptım ama 10 hakkım olmasını istiyorum 10 haktan sonra oyun sona ersin nasıl yapabilirim yazdığım kod: from random import randint rand=randint(1, 50) #randint = belirli bir aralıkta sayı üretmek için kyullanılır. sayac=0 while True: sayac+=1...
Geri