Arama sonuçları: *

• Users: LothbLoki
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. LothbLoki

Öneri 2k Monitör Önerisi (Max Bütçe 30k)

9800x3d ve 5070ti var, elimdeki 27’’ 1080p monitörü ikinci ekran yapıp yine 27’’ 2k bir monitör arıyorum ama fiyatlar biraz uçuk gibi. İps monitörle samsung g6 arasında 10k fiyat farkı var değer mi buna, gün içinde uzun saatler kullanıyorum gerek tasarım yapmada gerek oyun oynarken uzun süreler...
  2. LothbLoki

Öneri 1000-1200w psu önerisi

9800x3d ve msi 5070ti gaming trio oc hazır fakat güç kaynağı arayışındayım çok kararsız kaldım. Kasa olarak lian li o11 vision compact düşünüyorum ve nerdeyse kesin kararım. Psu olarak aklımda şunlar var siz ne önerirsiniz...
  3. LothbLoki

150k Bütçe İle Sistem Dizmek

Arkadaşlar 1 aya TSK da Astsubay olacağım o yüzden bütçem yüksek, şöyle bir sistem dizdim kafamdan. Bu bütçeye hangi parçaları almak daha mantıklı olur ya da bu haliyle iyi mi, neyi değiştirsem daha iyi olur?
  4. LothbLoki

Yardım Yurtdışı Mouse garantisi hakkında

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Steelseriesin Türkiyeye kendi sitesinde satışı yok ve şuanki maillere göre sanırım bir mouse gönderecekler şuan kullandığım sensei ten'in scrollu bozulduğu için ama gümrüğe vs takılır mı bilemedim, konu hakkında bilgisi olan var mı? Türkiyede satış fiyatı 1500tl...
  5. LothbLoki

Yardım Evde internet operatör değiştirme süreci nasıl işliyor?

Evimde vdsl altyapı var TürkTelekom kullanıyorum taahhüt süremin bitmesine 13 gün kaldı Türknete geçmek istiyorum ama şuan başvuruyu yaparsam onlar kurulumu yapana kadar internetim kesilecek mi bilmiyorum bu işler nasıl yürüyor, önce TürkTelekomu aramam lazım mı yoksa direkt Türknetin sitesinden...
  6. LothbLoki

Öneri Argb Fan kontrolcü önerisi

Sıvı soğutmam Arctic LF 2 240mm, sıvı sogutucumun üstdeki dahil 3 tane artic fanım var ancak sogutucu üstündeki kablolar kısa ve anakartın argb girişi anakartın altında olduğu için soğutucunun rgb lerini kullanamıyorum. Şöyle bir çoklayıcı buldum bu işimi görür mü ne almam gerekir? Ve güç...
  7. LothbLoki

Sıvı soğutmamın tek fanı çalışmayı kesti

Arctic LF 2 240mm var bugün tek fan çalışmaya başladı sebebi ne olabilir? Bios pilini ve sıvı soğutucunun tek bir kablosu var zaten onu çıkarttım taktım yine düzelmedi (biosta soğutma gözükmüyor cpu fan error veriyor bu da ayrı bir konu) ilk alıp taktığımda böyle bir şey yoktu tam 1 sene olmuş...
  8. LothbLoki

Yardım RDR2 Story Modu Crash Vermeden Kapanıyor

Online'a girebiliyorum fakat story moduna girmeye çalıştığımda 2 tane resim geliyor ardından crash vermeden kapanıyor. 2 kere sildim yükledim, sayısız kez belgeleri doğruladım, rockstar uygulamasını silip yükledim, vpn ile de denedim fakat yine açılmıyor. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu...
  9. LothbLoki

Yardım CPU Fan Error hatası almaya başladım

Dün test etmek için sıvı soğutmanın soketini cpu fan kısmından çıkartıp rgb kısmına taktım sonra tekrar eski konumuna takıp pc yi açınca bu hatayı vermeye başladı, biostan cpu fan speed kısmını ignore yaptım fakat yine çözülmedi. elektriği kesip bios pilini çıkartıp biraz bekledim yine...
  10. LothbLoki

Öneri Bilgisayar İçin Gamepad Önerisi

Forumlarda dolaşırken BU GAMEPAD'İ gördüm ve kutu içeriğinin doluluğu beni sanırım 9. nesil xbox gamepad'i almaktan vazgeçirdi, aranızda bunu kullanan var mı? Bilgisayarda kullanmak üzere alacağım. Farklı önerilere açığım.
  11. LothbLoki

Öneri Sallanmayacak şekilde bilgisayar masası önerisi

İnternette biraz gezinirken böyle bir site buldum ve çeşitli ürünleri var https://www.minarmobilya.com/urun/phoenix-1-cekmeceli-oyuncu-masasi-rgb-led-isikli-set-9 sizce alınır mı ne diyorsunuz, ya da başka öneriniz var mı? En fazla 150cm*7xcm*60cm olacak şekilde bir masa arıyorum, daha uzun...
  12. LothbLoki

Yardım Custom Klavye vs Apex Pro TKL

Arkadaşlar çok fena anlık gaza gelip apex pro tkl sipariş verdim 5.000TL ye, şuan biraz pişman gibi hissediyorum sebebi yok. Onu iptal edip bunu https://www.amazon.com/gp/product/B0CNVD6HXL/ref=sw_img_1?smid=A31XCF3C216O31&th=1 almak daha mı iyi olur? Kardeşime vericem bunu, eğer hoşuma giderse...
  13. LothbLoki

Öneri Uzun ömürlü ve kaliteli m2 ssd önerisi

Arkadaşlar grafik tasarımcıyım fakat şuan grafik işleri yapmıyorum bilgisayarda olduğum sürelerde oyun oynuyorum genelde. Samsung 990 Pro 2tb alabileceğim kadar bütçem var fakat o paraya değer mi hiç emin değilim. Bu para buna değer mi? Ya da daha uyguna ne alabilirim 4-5bin bandında?
  14. LothbLoki

Öneri 5600 İçin Sıvı Soğutma önerisi

Arkadaşlar KASAM BU, 360mm soğutucuyu sığdırmak gözümü korkutuyor biraz o yüzden 280mm bakıyorum özellikle son günlerdir gözüm Arctic Liquid Freezer II 280mm bunda ama sanırım bunun eski modellerinde sorunlar varmış galiba bu attığım yeni versiyonu bunda sorun var mıdır, siz ne önerirsiniz?
  15. LothbLoki

Öneri Rival 310 İçin Mousepad Öneri

Steelseries 310 mouse'um var ve masam fazla büyük değil 70x30 bir mousepad almak istiyorum, 90x30 alırsam 90cm'nin 30cm'lik kısmı kasanın altında kalacak. Siyah olması ve rgbsiz olmasını tercih ederim, önceliğim bunlar. Aşağıya bir kaç tane link bırakacağım hangilerini önerirsiniz, farklı...
  16. LothbLoki

Yardım Ark Survival Evolved'da Ses Sorunu

Arkadaşlar Nova 7 kulaklığım var, Ark'a girdiğim zaman ana menüde hiçbir sorun yokken oyuna girdiğimde ses sadece soldan gelmeye başlıyor, dün yanlışlıkla düzeltebilmiştim ama şimdi tekrar bozuldu ses. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  17. LothbLoki

Yardım Hawk Fab v5 Alınır mı?

Arkadaşlar Abdullah abinin storyden gördümde Bu Koltuk alınır mı? Yorumlarında bel kısmındaki plastik kısımların güvensiz hissettirdiğini yazmışlar, sizce almalı mıyım, başka öneriniz var mı bu fiyatlara? 1691818694 Ya da Bunu mu alsam daha iyi olur? Buna peşin fiyatına 6 taksit yapabiliyorum.
  18. LothbLoki

Öneri 5600 İçin Sıvı Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar pc hocasının bir kaç sene önceki bir videosunda bu sıvı soğutucuyu kullandığını görmüştüm ve performansı hoşuma gitmişti açıkçası: https://www.tebilon.com/deepcool-ls720-fc120-a-rgb-fanli-360mm-sivi-islemci-sogutucu/ Sizce 5600 işlemci için iyi bir tercih mi? Sistem cumartesi elime...
  19. LothbLoki

Öneri Akım Korumalı Priz Önerisi

Bu sabah yeni bir sistem sipariş verdim ve az önce anlık olarak elektrikler gidip geldi, genel olarak yaşadığım yerde voltaj düşüşleri ve bir kaç saatlik kesintiler olabiliyor bu yüzden yeni bilgisayarımı yakmamak için sağlam bir prize ihtiyacım var. Bütçe 500-600TL civarı duruma göre...
  20. LothbLoki

25k Bütçe Sistem Önerisi

Aşağıya eklediğim görseldeki haliyle 25.184 TL tutuyor ama palit gibi markalara sebepsiz bir güvensizliğim var, sıcaklık değerleri ne olur sizce? Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum kredi kartıyla taksitle alacağım. Başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirm.
Geri