Arama sonuçları: *

• Users: OptiDark
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OptiDark

Trendyoldan macbook garantisi

Bugün üniversite için trendoyldan macbook air m4 aldım. Öğrenci indirimiyle uygun olduğu için trendyoldan aldım. Ama nasıl bir garanti alacağım bilmiyorum. Satıcı direkt trendyol. Apple Türkiye garantisi mi olacak trendyol garantisi mi olacak bir cevap bulamadım.
  2. OptiDark

Çözüldü✓ Öğrenciyim ve iPad almayı planlıyorum

Öğrenciyim ve işlerimi kolaylaştırması için bir ipad alacağım fakat ipad 10. nesil ve mini arasında kaldım. Tanıdık aracılığıyla Amerikadan getirteceğim için daha ucuz olacak. 10. nesil ve mini arasında kalma sebebim işlemci ve fiyat farkı. 10. nesil 2 yıl önce çıkmış olduğu için ilerleyen...
  3. OptiDark

Gömülü 8gb olan laptopa 16gb yeni ram takmak

laptopumun sadece 8gb rami oldugu icin yukseltme geregi duydum ve 16gb yeni bir ram aldim. laptopun icinde halihazirda anakarta gomulu 3200mhz 8gb bir ram var. laptopta sadece 1 tane ram slotu var ve ben de 16gb 3200mhz bir ram aldim. gomulu ramle taktigim 16gb ram arasinda herhangi bir...
  4. OptiDark

Hayrullah Kefoğlu mu Istanbul Üsküdar Lisesi mi tercih etmeliyim?

Lgs de %4,95 lik dilime girdim ve HKAL ile IÜL arasında kaldım. Bu iki okuldan daha iyisi var midir, yoksa da hangisini secmem daha iyi olur?
  5. OptiDark

Xbox Game Passte Doom Eternal ve Jedi Fallen oyunları gözükmüyor

Daha bugün Cola'nın kampanyası ile aldığım game passte doom eternal ve jedi fallen order oyunlarını göremiyorum. Belki oyunlar +16 yaş olduğundan dolayı gözükmüyor olabilir diye düşündüm fakat bunun hakkında hiçbir bilgi bulamadım, yardım edebilecek var mı acaba?
  6. OptiDark

Bir Çok Oyunda FPS'im Çok Düşük

Valorant, Gta 5 gibi oyunlarda FPS değerlerim nedense 75 i geçmiyor, ya da başka oyunlarda 75 i geçse bile bir düşüklük söz konusu. Nasıl düzeltebilirim?
  7. OptiDark

Yardım 3050 TI mobile mi yoksa 1660 TI mobile mi?

Almayı düşündüğüm laptoplarda hep 1660ti ekran kartı oluyordu. Fakat 3050ti lar da çıktığı için kararsız kalmadım değil. 3050ti ın DLSS ve RTX teknolojileri 1660ti a göre bir artı olur mu?
  8. OptiDark

Yardım Hangi laptop daha mantıklı?

Babamla laptop aramaktayım. Ben Bu laptopu savunmaktayım ve babamda bu laptopu savunmata. Şahsen Hp nin daha mantıklı bir seçenek olduğunu düşünüyorum çünku Asus Tuf serisinin kronik olarak ısınma sorununa sahip olduğu çok açık ve Asusa göre her alanda daha lüks bir laptop. Sizce hangisiyle...
  9. OptiDark

Yardım Pahalı olmayan ama almaya değer oyunlar

Ekstra pahalı olmayan ama oynayınca da derin bir etki bırakan PC oyunları önerebilir misiniz?
  10. OptiDark

Klasik aksiyon filmi önerisi

Böyle en klasik ve kaliteli aksiyon filmlerini önerebilir misiniz? 3 saat ve üzeri uzunluğunda olmazsa iyi olur
  11. OptiDark

Almanya'da 1800 euroya gaming pc/laptop

Tanıdığım birisi 1800 euro bütçeye Almanya'da laptop ya da gaming pc almak istiyor (laptopu tercih ediyor). Bu fiyata nasıl bir laptop ya da pc alınır?
  12. OptiDark

900TL bütçe mouse önerisi

Bir arkadaşım için mouse arıyorum 900TL ye sıkıntı çıkarmayacak gaming mouse önerebilir misiniz? Rgb önemli değil.
  13. OptiDark

Yardım 1000TL ile hangi kripto paraya yatırım yapmalıyım?

Bitcoin ya da Altcoin fark etmeksizin hangi kripto paraya yatırım yapmak doğru olur?
  14. OptiDark

Covid 19 geçiren biri için vakit geçiyor mu

Selamlar herkese, bugün covid testim çıktı ve sonucum ne yazık ki pozitif. Nasıl bir dönemden geçeceğimi merak ediyorum. Öğrenci olup bu dönemden geçmiş kişiler yardım edebilir mi?
  15. OptiDark

Yardım Intel i5 10300H ve 1660Ti darboğaz yapar mı

Selamlar dostlar, bir süredir laptop almayı düşünüyorum ve güzel de bir laptop buldum. Fakat Intel i5 10300H ve 1660ti darboğaz yapar mı diye düşünmeye başladım. 1500 lira fark verip i7 10750H almaya değer mi yoksa 10300H işini görür mü?
  16. OptiDark

Yardım Msi gf65 thin 10sdr-638xtr laptopu

Selam dostlar, 8000-9000TL bandında laptop arıyorum ve şuana kadar Msi gf65 thin(indirimlerle 9000TL ye düşüyor) fiyatına göre bulduğum en iyi laptop oluyor. Bu fiyat bandında daha iyi laptoplar var mıdır ya da bu laptop fiyatına değer mi acaba?
  17. OptiDark

Kızlarla iletişim haline nasıl girilir

Selam arkadaşlar, yaklaşık 2-3 aydır birinden hoşlanıyorum ve onunla konuşmak istiyorum. Sohbet konusu bulma konusunda hiç sıkıntı çekmiyorum ama sohbeti açamıyorum. Bazı parlak zekalı arkadaşlar yardım edebilir mi acaba?
  18. OptiDark

Yardım Monster Abra A5 15.8.3 mantıklı bir seçenek mi

Yaklaşık 1 hafta önce 9800TL fiyatından düştü ve özellikleride aynı fiyatta diğer laptoplara göre daha üst seviye gözüküyor. 8700TL fiyatına değer mi ya da daha iyileri var mıdır?
  19. OptiDark

Yardım Rampage KB-R320 red switch

Klavye hem fiyat hem de özellik olarak tam tadında fakat blue switch dışında hiç bulamadım. Kutunun üzerinde de red switch olan hali de var gözüküyor. Red switch halini bulabilen biri varsa atabilir mi?
  20. OptiDark

Numpadsiz 300-400TL arası mekanik gaming klavye önerisi

2 tane Rampage klavye buldum ve yorumları da genel olarak iyiydi. Rampage almayın diyorlar ama bu fiyat bandında kaliteli mekanik klavye bulamadım. Bulduğum klavyeler: Rampage KB-R17 Rampage KB-R320
Geri