Arama sonuçları: *

1. KatipÇelebi

Şarjlı (kalem tipi) Tornavida Seti Almak İstiyorum.

İyi bayramlar. Şarljı tornavida seti almak istiyorum ama çok kararsızım, genel itibariyle evdeki eşyaları, bilgisayar söküp takmak için kullanacağım. Bana bildiğiniz veya kullandığınız markalardan önerebilir misiniz?
  2. KatipÇelebi

Yardım HDD Kafa Atmaya Başladı... Güvenilir Ve Sağlam Bir Marka Arıyorum. (4 Tb)

Başlıkta belirttiğim gibi HDD sorun yaşıyorum, son zamanlarda kafa atma sesleri yükselmeye başladı, yedeklerimi geçici olarak aldım fakat yenileri için güvenim kalmadı. O nedenle 4 TB hdd arıyorum. Hangi markayı öneriyorsunuz neden? Şimdiden teşekkür ederim :)
  3. KatipÇelebi

Yazı yazmak için mekanik klavye

Mesleğimin zabıt kâtibi olması nedeniyle hafta içi günlük yaklaşık 7 saat klavye kullanıyorum, bu da kullandığım klavyelerin tuş ömrünü bir hayli azaltıyor ki sürekli klavye değiştirmek zorunda kalıyorum. 2 gündür mekanik klavyelere bakıyorum. Kalemde çalıştığım için mesai arkadaşlarımı rahatsız...
  4. KatipÇelebi

Ekran kartı fanı biraz dönüp duruyor ekrana görüntü gelmiyor

Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar, sistem bugün geldi, ekran kartını taktım, pcyi açtım her şey düzgün çalışıyordu, yeniden başlattım ve sisteme şu anda görüntü gelmiyor neden olabilir? Psu 550 watt ekran kartı rtx 2060
  5. KatipÇelebi

GameGarajdan bu bilgisayar alsam sorun yaşar mıyım?

Siz bu pc alınır mı?
  6. KatipÇelebi

Bu sistem alınır mı? Alınmaz ise önerileriniz neler?

Bu sistem alınır mı? Almayı planlıyorum https://www.incehesap.com/pch-f-class-1-2-fiyati-46593/ İşlemciyi 3500X Anakartı Asus TUF B450M-Plus Gaming AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Gaming Anakart Ssdyi Adata SWORDFISH ASWORDFISH-500G-C 500GB 1800/1200MB/s M.2 NVMe SSD Disk olarak...
  7. KatipÇelebi

Parça Parça 5.500 TL ile 6.500 TL arası sadece kasa önerisi var mı?

Konu başlığında da belirttiğim gibi arkadaşlar sistem güzel olsun istiyorum ama ben güzel bir şey toplayamam düşüncesi ile konuyu açıyorum lütfen önelerinizi yazın. İyi forumlar.
Geri