Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

DA forum isim değiştirme

İsim değiştirme hakkım bitmiş, başka türlü değiştirmenin bir yolu var mı?
  2. Arthur♛Morgan

Bilgisayar masanızın kablolamasını nasıl yapıyorsunuz?

Merhaba uzun süredir çözemediğim bir sorun bu, çoğu ekipmanı kablosuza çevirdim ama yinede masanın arkasında aşağı doğru çok fazla kablo sallanıyor. Bu kabloları birleştirip çift taraflı bant ile duvara sabitlemeyi falan denedim ama işe yaramadı düştü. Bilgisayara son aylarda çok fazla para...
  3. Arthur♛Morgan

Asus ROG Strix XG27AQDMG için yapılması gereken ayarlar nelerdir?

Uzun süredir 2K OLED monitör araştırıyordum ve sonunda bu modelde karar kıldım (Asus ROG Strix XG27AQDMG). Daha yüksek modeller vardı kafamda ama sonradan hepsinden vazgeçip biraz daha uygun fiyatlı bir model tercih etmek istedim. Yarın nasip olursa Vatan Bilgisayar'dan testlerini yapıp satın...
  4. Arthur♛Morgan

Fan ayarları nasıl olmalı?

Merhaba kasada toplamda 10 adet fan var, bu fanlara hem performans kaybı olmadan sessizleştirmek hemde etkili performans sağlamak için nasıl bir ayar yapılmalı. Bu konuda neredeyse hiç bilgim yok, hangi ayarlar yapılmalı? Şuan tüm fanlar tamamen stok halde kullanılıyor, ekran kartı fanları...
  5. Arthur♛Morgan

Bu kartlar neden bu kadar pahalı?

Ben Galax RTX 4070Ti Süper ekran kartı kullanıyorum bi fiyatlarına bakayım dedim ve şöyle rakamlar gördüm. Bu ne arkadaş...
  6. Arthur♛Morgan

Ekran kartı ve işlemci için sıcaklık düşürme yöntemleri

Merhaba R7 7800X3D işlemciye ve RTX 4070 Ti Süper ekran kartına sahibim. Daha önce yaptığım testlerde anormal bir sıcaklık görmedim ancak yine de ekran kartının ve işlemcinin sıcaklığını daha aşağı seviyelere çekmek için performans kaybı olmadan yapılabilecek ayarlar var mıdır? Bazı konular da...
  7. Arthur♛Morgan

Bu Sistem Kaç Yıl Götürür?

Merhaba arkadaşlar, hali hazırdı bu sisteme sahibim ancak kafama takıldı ve bi araştırayım dedim ama bir çok yerde çok değişken cevaplar gördüm sizce aşağıda belirttiğim sistem 2K'da ne kadar götürür? Anakart: X670E GAMING PLUS WIFI İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Ekran kartı: Galax RTX 4070 TI...
  8. Arthur♛Morgan

Windows 11 temiz kurulum yaparken siyah ekranda kalıyor

Merhaba, sıfırdan bir sistem topladım ve bu sisteme ilk kez bir işletim sistemi kurulacak, dün birçok şey denedim. Önce Windows 11 ISO dosyasını indirip Rufus flash belleğe yazdırdım, bu şekilde denediğimde yükleme bir yere kadar ilerliyor sonra bilgisayarınız yeniden başlatılacak diyor ve...
  9. Arthur♛Morgan

Yeni Toplanan Sisteme Yapılması Gereken Testler ve Güncellemeler

Merhaba yeni topladığım sistemde verilmli çalışmayan ya da sorun teşkil eden yada tam performans vermeyen bir parça var mı diye kontrol etmek istiyorum hangi testleri yapmalıyım? Ayrıca otomatik sürücü yükleme programı kullanmak istemediğim için tüm sürücüleri kendim yüklemek istiyorum, buna...
  10. Arthur♛Morgan

Beyaz Sleeved Kablo Önerisi

Merhaba herkese hayırlı sabahlar. Kaliteli ve bütçeme uygun beyaz PSU bulamadığım için ben de Corsair RM850e model PSU alıp kabloları beyaza dönüştürmeyi düşündüm. Bu konuda bilmediğim çok şey var, hangi kablolardan almalıyım? Alırken neye dikkat etmeliyim? Dün biraz araştırdığım kadarıyla bu...
  11. Arthur♛Morgan

Beyaz sleeve kablo önerisi

Merhaba beyaz sleeve kabloya ihtiyacım var. Corsair RM850e için kullanacağım kaliteli olmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Sistem Özellikleri; MSI MAG B650 Tomahawk Galax RTX4070Ti Super Ryzen 7 7800X3D
  12. Arthur♛Morgan

Corsair RM850X benzeri PSU önerisi

Merhaba, başlıkta belirttiğim güç kaynağını maalesef şu an piyasada bulamıyorum. Birçok siteye baktım ama hiçbir yerde yok. Belki sizin bildiğiniz bir yerde vardır diye sormak istedim, ek olarak buna benzer beyaz kaliteli PSU öneriniz var mı? İleriye dönük olması için 850W tercih ediyorum...
  13. Arthur♛Morgan

Sistemim Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bilgisayarımı satıyorum ancak ne kadar eder bir bilgim yok sizden ricam bir akıl verir misiniz ne kadar eder bu sistem? AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz AM4 Asus B450M-Dragon 4400MHz (OC) DDR4 AM4 mATX Palit GeForce GTX1660 SUPER GP OC 6GB 192Bit GDDR6 Crucial...
  14. Arthur♛Morgan

Yardım Satıcı Geri Ödemeyi Çek İle Yapmak İstiyor!!

Merhaba bir gün önce bizdehesaplı.com üzerinden bir işlemci siparişi verdim, ilk başta olumlu yorumlar görmeme rağmen sipariş verdikten sonra biraz daha araştırdım ve gerçekten çok kötü olaylar okudum. Bu durum beni çok tedirgin etti ve ürünü iade etmeye karar verdim. Ürün kargo sürecinde olduğu...
  15. Arthur♛Morgan

Topladığım bu sistem nasıl sizce?

Merhaba arkadaşlar, böyle bir sistem topladım, değerli görüş ve yorumlarınızı bekliyorum. Sevgilerle... EKRAN KARTI...
  16. Arthur♛Morgan

Fiyat Performans Kasa Fanı (Ne Düşünüyorsunuz)

Merhaba Asus GT502 Kasa için fan alacağım Lian Li düşünüyordum ama 1 fan için 1000 TL vermek hiç mantıklı gelmedi ve bunu yapacak bütçemde yok açıkçası. O yüzden şöyle bir alternatif buldum yorumlar fena değil ama birde size sormak istedim...
  17. Arthur♛Morgan

MSI MAG B650 TOMAHAWK WİFİ VS MSI B850 GAMİNG PLUS WİFİ

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere bu iki anakartın arasında ki farklar nedir hangisi daha iyidir? İnternette araştırdım ama doğru düzgün hiçbir karşılaştırma yok. Sizin bilginiz var mı bu konuda? MSI MAG B650 TOMAHAWK WİFİ VS MSI B850 GAMİNG PLUS WİFİ
  18. Arthur♛Morgan

120MM F/P FAN ÖNERİSİ

Merhaba, aşağıda görselini bıraktığım kasa için 3 adet fan alacağım. Bir tanesi ön tarafa iki tanesi üst tarafa gelecek, içerisinde zaten 3 adet geliyor 3 tanede ben ekleyeceğim yani. F/P 120mm argb mümkünse beyaz sessiz çalışan fan önerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar XPG Defender...
  19. Arthur♛Morgan

Sistem Parçaları Uyumu

Merhaba araşğıda belirttiğim parçaları bu aydan itibaren satın alıyorum ancak kendim uyumlu olarak görsemde içim yine de rahat değil. Benden daha bilgili arkadaşlar bi bakıp bilgi verebilir mi? Ürünleri satın aldıktan sonra uyumsuzluk gibi bir sorun yaşamak istemiyorum. Hocam özellikle senin...
  20. Arthur♛Morgan

Bu Parçalar Birbirleri İle uyumlu mu?

Arkadaşlar bu bu parçalar birbirleri ile uyumlu mu? Hem donanımsal hem fiziksel anlamda da soruyorum birbirlerini engelleme gibi bir durum söz konusu olabilir mi? İŞLEMCİ AMD Ryzen 5 7600X3D ANAKART MSI MAG X870 Tomahawk WIFI AMD X870 8400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart RAM Kingston...
Geri