Arama sonuçları: *

1. Krosakı Ichıgo

Yardım Makine mühendisliği için laptop tavsiyesi

Merhaba makine mühendisi arkadaşım için laptop araştırıyoruz ben en makul şu cihazı buldum bütçe maks 45k...
  2. Krosakı Ichıgo

Yardım MacBook M5 mi vs M4 Pro vs M4 Max

Selamlar, arkadaşıma MacBook almayı düşünüyorum fakat m5, M4 Pro ve M4 Max arasında kararsız kaldık. Kendisi endüstri mühendisliği öğrencisi ve aynı zamanda yapay zeka, veri analistliği ve veri bilimi alanlarına ilgi duyuyor. Uzun vadede en az 4-5 yıl sorunsuz götürecek, hatta çok daha uzun...
  3. Krosakı Ichıgo

Televizyon Uydu Sinyal Yok ne yapılabilir?

Merhaba yakınlarda bir eve taşındık. Eşyalıydı. Televizyonu açtığımda kurulum istiyor , çatıda anten var kablo bağlı. Lakin kurulumda sinyal gelmiyor. Kendim ev tipi alıcı tarzı birşeyle sorunu çözebilir miyim?
  4. Krosakı Ichıgo

Yardım Throne Tactical Hero mu? Gamepower Force Rgb mi?

Selamlar arkadaşlar, Şu an elimde 2 adet Throne Tactical Hero gamepad var. Genel olarak memnunum ama bir tanesinde sorun çıktı. O yüzden onu iade veya değişime göndereceğim Şimdi önümde birkaç seçenek var ve kararsız kaldım: [H3 id='Seenekler']Seçenekler:[/H3] 1 Throne + 1 Gamepower Force...
  5. Krosakı Ichıgo

Yardım Throne Tactical Hero mu?Başka bir gamepad mi?

Merhaba bir süredir gamepad araştırıyordum.Geçtiğimiz hafta uyguna bir 8bitdo ultimate buldum ve satın aldım(2.el) lakin ergonomisi hoşuma gitmedi ve sattım. Tam o gün forumda Throne Tactical Hero için açılmış sıcak fırsat konusunu gördüm.Hoşuma gitti ve satın aldım birkaç saat kullandım lakin...
  6. Krosakı Ichıgo

1TB ssd 950 gb gözüküyor ne yapılmalı?

Dün ikinci el bir ssd aldım taktım 1tb lexar'ın bir modeli lakin toplam alan 950 gb gözüküyor içi tamamen boş yeniden yapılandırmam mı gerekli ne yapmalıyım?
  7. Krosakı Ichıgo

Yardım Gamepad İçin %8 ölü bölge hatası yüksek midir?

8bitdo ultimate pro wireless Gamepad Satın aldım(2.el) ve yaptığım testlerde ölü bölge hata değeri %8 çıktı. Beni üzmedi ama pekte anlamıyorum. Normal midir?
  8. Krosakı Ichıgo

Öneri 1300tl+Kargo 8Bitdo pro ultimate mantıklı mı?(2.El)

1-2 Haftadır ikinci el gamepad araştırması yapıyordum. 3000 TL'ye Gamesir Cyclone 2 alacaktım lakin önüme çok uygun bir ilan düştü. 1500 TL ye 8 bitdo pro ultimate kontrolcüsü(link aşağıda).Konuştum ve pazaarlıkla 1300 tl'ye satın aldım kargo kaç tl tam bilmiyorum henüz verilmedi. Üniversite...
  9. Krosakı Ichıgo

980 PRO'mu? Kingston NV2'mi?

Ssd alacağım . Her ikiside 1TB ve ikinci el. Sağlık durumları 95 üzeri tam değere hakim degilim. Öneriniz nedir aradaki farka değer mi? Kingston 3500+kargo Samsung 980PRO 4000 elden teslim
  10. Krosakı Ichıgo

OEM SSD alınır mı?

Bir ikinci el ssd buldum, başta samsung sandım lakin oem'miş. Bu durum ne ifade ediyor? Satın alınır mı? Açıklaması OEM 1 TB M2 SSD SAĞLIK PERFORMANS %100 NORMAL SSD HIZINDA FORMAT ATIP TEST EDİLDİ SORUN SIKINTI SÖZ KONUSU DEĞİL
  11. Krosakı Ichıgo

Çözüldü✓ 115W Ekran Kartlı Laptopum 60W Ekran Kartı ile gelmiş

Selam arkadaşlar. Laptopumun RAM'i bir süredir yetersiz kalıyor (toplam 16 GB). Ben de hangi RAM'i kullandığımı öğrenmek adına CPU-Z indirdim. Uygulamayı incelerken grafik sekmesine baktım ve üreticinin sitesinde maksimum 115W olarak tanıtılan RTX 4060 ekran kartımın 60W TDP değerine sahip...
  12. Krosakı Ichıgo

2.el DDR5 Laptop Ram Kaç TL'ye alınmalı

Laptopuma 2.el ram bakıyorum 16gb yetersiz geliyor. 5600mhz cl değerini öğrenemedim bir türlü. Laptop marka modeli "LENOVO 15APH8". En ucuz 5000 civarı fiyatlar buldum 4500-5000 bin arası alınır mı? çok gücüme gidiyor bu kadar pahalı olması.
  13. Krosakı Ichıgo

Online Olmayan Oyun Tavsiyeleri Arıyorum

Merhaba bu zamana kadar hep online oyunlar oynardım lakin artık ,online olmayan çoğunlukla tek oyunculu oyunlar oynamak istiyorum.Şuan devam eden ve kısa süre sonra bitecek olan bir indirimi değerlendirip hangi oyunları almalıyım.Sistemim her oyunu oynatır o açıdan sorunum yok.Ayrıca önerininiz...
  14. Krosakı Ichıgo

PES 2021 Türkçe Yama Nasıl Yapılır_

steam üzerinden efootbal indirdim(pes 2021) güncel yama yapmak istiyorum nasıl yaparım.SP Football life diye bir şey buldum lakin yaklaşık 30 gb çok fazla geldi internetim yavaş onun için
  15. Krosakı Ichıgo

M2 SSD nasıl seçilmeli

Merhaba laptopumun 500 gb hafızası yetersiz kalıyor sanırım 1 tane daha m2 ssd portum var.Laptopumun linkini bıraktım destekleyebildiği sınır orada yazıyor maalesef hakim değilim depolama birimlerine. 2.el veya sıfır olur 1 tb depolama satın almak istiyorum.Alternatif olarak 500 gb alsam sadece...
  16. Krosakı Ichıgo

DA-MD2'yi bu döneme uyarlamak istesek nasıl bir sistem toplamalıyız?

Arkadaşlar selam , sorum "DA-MD2'yi bu döneme uyarlamak istesek nasıl bir sistem toplamalıyız?". Hayatımda ilk satın aldığım bilgisayar MD2 Sistem idi. Şuanda laptop kullanıyorum lakin kuzenim var kendisi 11 yaşlarında şuanda bilgisayar istiyor. Toplama bilgisayar alsak nasıl bir sistem...
  17. Krosakı Ichıgo

Çözüldü✓ Hafif ve uzun şarj ömürlü laptop önerisi

Bilgisayar Mühendisliği okuyorum haftanın 7 günü sırtımda laptopla geziyorum ve fıtık olucam neredeyse şuanki laptobum(2023 , lenovo loq 4060 r7) şarj aleti ve kendisi toplam 4-5kg civarlarında şarjı 2-3 saat gidebiliyor lakin kendisi ağır değilmiş gibi şarj aletide bir o kadar ağır oyunlarada...
  18. Krosakı Ichıgo

Ethernet kablosu sıkıştı

Ethernet kablosunun çentiği kırıkmış farketmeden taktim şimdi çıkmıyor ne yapıcam hızlıca yardıma ihtiyacım var
  19. Krosakı Ichıgo

Hediye gamepad önerisi

Gamepad alıcam önerileri bekliyorum hediye olacak xbox düşünüyorum ama güzel alternatifler varsa iyi olur bütçe 3500 e kadar ama düşük olsada güzel olur
  20. Krosakı Ichıgo

Yardım Victus Hall Sensör Problemi

Merhaba 1.5 yıl önce alınmış laptobum hall sensör arızası çıkardı başıma gelene kadar sorunu duymamıştım.Ne yapacagımı bilemiyorum sensörü söksem performans gidecek garantiye gitse söküp veya anakart degisimi çözümü var ama tekrarlanma ihtimali yüksek.Benzer problem başından geçen arkadaşlar...
Geri