Arama sonuçları: *

• Users: dumxN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. dumxN

Windows 11 biosa giremiyorum

Yeni laptop aldım secure boot açmak için biosa giriyim dedim fakat bios açılömıyor youtubedan baktım windowsta ayarlardan girme de varmış onu da denedim restart atıyor uyku modunda kalıyor pc nası çözücem
  2. dumxN

PS5 için 1TB SSD Önerisi

bütçe 3.5k falan https://www.amazon.com.tr/LEXAR-NM790-Heatsink-PCIe-NVMe/dp/B0CHRGQD9N?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1DBLD0ZJMTUXX...
  3. dumxN

Yurt Dışı PS5 getirirken nelere dikkat etmeliyim?

Çok fazla şey okudum kafayı yiyeceğim biri kutulu sorun olmaz diyor birisi kutusuz getirin diyor valizde getirin diyen var çantanızda getirin diyen var napmalıyım sizce?
  4. dumxN

Vatandan aldığım ürüne yorum yapamıyorum

Arkadaşlar şuan msi kampanyası var yorum yaparsam 20 dolar alacağım ama bu ürünü almış olmanız gerekir diyor ben şubeden almıştım nasıl yapabilirim?
  5. dumxN

GALAX 4070 Super Alacağız Ama Bu Satıcı Güvenilir Mi?

https://www.ciceksepeti.com/galax-geforce-rtx-4070-super-ex-gamer-pink-1-click-oc-12gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-ekran-karti-47som7md7lpk-kcm20678363?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=21878292906&utm_content=&gad_source=4&gclid=Cj0KCQiAgJa6BhCOARIsAMiL7V8oXEe_nmA0jaMqdNRCIXdVUeOoVpP5boMsQ...
  6. dumxN

Oyun oynarken konuşmada ping yükseliyor

İnternetimde bir sorun yok sanırım ama ts ve guildeddan konuşuyoruz oyun girince pingim 200e çıkıyor karşı tarafla konuşamıyoruz bile ama skypeta bu sorun yaşanmıyor ama skypeın ses kalitesi çok kötü bunu nasıl çözebilirim
  7. dumxN

Öneri 6K Bütçe ile Kulaklık Önerisi

Razer blackshark v2 pro 2023 düşünüyorum ama burdan fikir almak istedim mikrofonu çıkarılabilsin istiyorum bir de kumaş padleri olursa müthiş olur. Mikrofon kalitesi önemli değil dediğim gibi sadece rahat ve kaliteli olsun yeter.
  8. dumxN

Amazondan aldığım ürünü iptal edersem ne kadar sürede yatar

Arkadaşlar geçen 5 kasımda razer viper v3 pro aldım 120tl indirimle teslim tarihi 11 kasım diyor ama şu an ürün sayfasına bakıyorum sipariş verirseniz 9 kasımda kapınızda diye ben önce almış olmama rağmen niye bekliyorum? eğer 5000tl + 120tl kuponum gelicekse iptal edip tekrar alcam karta parayı...
  9. dumxN

Çözüldü✓ Bilgisayarımda virüs mü var yoksa başka bir sorun mu?

Arkadaşlar şimdi sistem özelliklerim üst seviye sayılabilir ama 2 monitör kullanırken ani donmalar aniden kastığım 2-3dkda bir 3 saniyelik drop giriyor ikinci monitör boştaysa sorun olmuyor pc idleda dururken msi afterburnerdan gördüğüm kadarıyla birden %100 oluyor gpu fan sesi yükseliyor bu...
  10. dumxN

İşlemci Kullanımı Birden %100'e Çıkıyor

Görev yöneticisine baktım normal gidiyor sonra birden sistem kesintileri %100'e tamamlıyor neden oluyor çünkü pc donup duruyor. Virüs taraması yaptım nişey çıkmadı.
  11. dumxN

Yardım Ekran Kartı Kullanımı %0'a Düşüyor

İnternette takılırken arada %0'a düşüyor donuyor bi 7sn sonra geri geliyor neden oluyor olabilir bıktım arada olsa anlarımda 10dka 1 oluyor.
  12. dumxN

Bu 3 Oyun Bu Fiyata Değer mi?

Cyberpunk 2077, RDR2, Mafia: Definitive Edition üçü 403 tlden kuponla 223 yapıyor değer mi sizce? Ya da birini çıkartıp başka bişey mi ekliyim? (Aslında cyberpunk beni çok sarmaz ama fiytı uygun alıyım diyorum ülkenin dururmundan dolayı yeni yıl fiyatını bilemem.)
  13. dumxN

Opera GX Çok Sık Yanıt Vermemeye Başladı

Dediğim gibi twitchteyken youtube'a geçerken oluyor yeni sekme açarken oluyor sinirim bozulmaya başladı yardım ederseniz sevinirim.
  14. dumxN

Rockstar Games Launcher Açılmıyor

GTA V'i açtığımda hata veriyor sinirim bozuldu gtayı tekrar yükledim bir şey değişmedi (An error has occured. Please make sure all instances of the Rockstar Games Launcher have been closed and try again.) 1637849395 Kimse mi bilmiyor ya
  15. dumxN

Gelin konuşalım biraz ülkenin gidişatını

Birisi başlasın imzamdaki sistemi 24kya aldım şuan 36k ayın 9'unda almıştım sadece 2 haftada... 1637694081 Sadece kötüye gidiyor artık aralık'ı beklemeyin bişey alcaksanız en yakın zamanda alım bence.
  16. dumxN

Beyler oyun önerir misiniz?

Hikayeli oyun önerecekseniz hikayesi sıkmasın sonbahar ve kış indirimlerinde alacağım bi de eğlenceli multiplayer oyunlar arkadaşlarla oynamak için teşekkürler. 1637610114 Hiç kimsede mi yok be
  17. dumxN

Yardım Fanlar dönmüyor ışıkları da yanmıyor

Sinerji'den aldığım bir sistemde 2 tane üste fan taktırmıştım bir de egzoz fan 3ü de dönmüyor kasa 110m
  18. dumxN

CS'ye Neden Giremiyorum?

cs oynayacaktım şunu söyleyeyim ban yenilecek bir davranışım yok. oyuna girdim yaklaşık envanterimde 40tllik item vardı satıp fall guys alcaktım ama envanterde cs ile ilgili birsey kalmamış lütfen yardım 1631723156 lutfen yardım
  19. dumxN

DA-S1 Alıcaktım Stok Bitti

Daha kredi verilmediği için alamadım hala gelmedi ama stok gelicek midir?
  20. dumxN

Asus VG259QR'nin İnanılmaz Fiyat Artışı

Vatandan asus vg259qr modelli monitörü alıcaktım salı günü 1977tl idi 1 saat önce şuan 2.703 nedenini bilen var mı?
Geri