Arama sonuçları: *

• Users: Çörek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ç

Kredi kartı ile elden taksitlendirme nasıl olur ?

Örneğin 600 TL'ye monitör 6 ay taksitle monitör alıcam ama böyle yapınca karttan direk 600 Tl alıyor ve sonra dan 100 100 limit açılıyor ben böyle olsun istemiyorum örneğin kartta 600 tl var 100 alsın kartta 500 kalsın ve ben onu kullanabiliyim böyle olma şansı var mı veya ben bankamatiğe gidip...
  2. Ç

320 gb hdd ler sıfır mı ?

İnternetten 320 gb hdd alıcam ama pek güvenemedim bazıları tamir edip yollamışlar diyor güvenilir bir yer var mı ?
  3. Ç

Anakartta boot ışığı yanıyor nasıl yapılır ?

Anakartta boot ışığı yanıyor muhtelemen hdd de sorun olabilir 8-9 yıllık hdd ama uzay sistem benimkisi dün kurdum ve şuan beni biosa attı ama mouse falanda çalışmıyor ışık yanıyor ama çalışmıyor nasıl yapılır ?
  4. Ç

350 gb hdd önerisi var mı ?

En fazla 60 70 tl olsun var mı güzel.
  5. Ç

Ramlerim yamuk nasıl iade edicem ?

Dikkatli bakarsanız sarı olan şey bir yükseliyor bir alçalıyor bu normal bir şey değil dimi ? Anaketta da zatem dram işareti yanıyor alalı 1 ay oldu hiç bakmamıştım nasıl iade edicem ?
  6. Ç

Anakarttaki DRAM LED'i neden yanıyor?

Anakartın üstünde dram yazan yer de ışık yanıyor ram mi bozuk anlamadım bu yüzden mi görüntü vermiyor ? @epica59 1608993790 Ramin burası bozuk mu bakın sol tarafa doğru azalıyor sarı olan şey 1608993879 @caryzreign @kolanya @kaplanharun @Doğukan Fidan
  7. Ç

Bilgisayarı televizyona bağlıyorum ama açılmıyor neden ?

Uzay sistem kurdum monitör yok evde denemek için televizyona hdmı kablosu ile bağladım ama sinyal yok yazıyor ekran kartım hd3450 8-9 yıllık kart sorun bunda mıdır veye hdd de oda 8-9 yıllık sorun nedir ? 1608992324 @epica59 @Emirhandkee
  8. Ç

Sinyal yok hatası nasıl çözülür ?

Eski monitörümde sinyal yok hatası alıyordum ve açılmıyordu hiç şimdi ise denemek için televizyona bağladım televizyonda da gelmedi. Yeni bilgisayar topladım ama hd3450 eski ekran kartını kullanıyorun sinyal yok hatadı bundan olabilir mi ?
  9. Ç

Televizyonu monitör olarak nasıl kullanırım ?

Hdmı kablosu ile ilk önce ektan kartıma sonra ise televizyona taktım ama hiç bir şey olmadı bilgisayarımda eski bir hdd kullanıyorum eskiden 5 dk veya daha fazla sürede açılıyordu o yüzden olabilir mi veya başka sebebe ?
  10. Ç

Taksitle bu monitörü alıcam ama taksit böyle olur mu ?

https://www.incehesap.com/dell-e2216hv-5ms-vga-led-monitor-fiyati-38192/ Monitör bu 12 ay taksitle alıcam fiyatı 632 tl kartta 632 tl olması zorunlu mu yoksa ben her ay karta 58 tl ekleyerek ödeyebilir miyim ?
  11. Ç

Monitör tavsiyesi 500tl

En fazla 500 tl ne kadar az o kadar iyi benim için idaretenlik alıcam.
  12. Ç

Monitörün içerisindeki kablo görüntü veya elektriği mi sağlıyor?

Monitöre görüntü veya elektirik gelmesi için bu kablo mu işlev sağlıyo çünkü ben bu kablonun ucunu yamulttum sonra kestim yamuldu diye ucunu olur zannettim olmadı sıkıntı bunda mı ? 1608907917 Zaten en az 8-9 yıllık monitör 1608907966 @Emirhandkee 1608908084 @epica59
  13. Ç

.

....q
  14. Ç

Hdd bağlantısını nasıl yapıcam ?

Hdd bu nasıl yapıcam ? Anakartın içinden bunlar çıktı. 1608888936 @baltazar @epica59 @FightForHonor @cfranko
  15. Ç

PSU'nun 24 pin kablosu anakart ile uyuşmuyor, 1 pin boş

Anakartımda ki girişi tam uymuyor bu ve gösterdiğim kabloda bir tame düğme gibi şey eksik mi baksanıza 1608886102 @epica59 @cfranko
  16. Ç

Sistem geldi şimdi nasıl toplıyacağım ?

Tüm parçalar geldi ama ben nasıl toplayacağımı bilmiyorum yani işlemci, ram, anakart falan bunları yaparım ama güç kaynağı kabloları hakkında en ufak fikrim yok sistemim bu İ3 10100F B460m pro Hd3450 bu ekran kartı herhangi bir güç kaynağı istemiyor yani kablo takıcak bir yeri yok 8gb ram Hdd...
  17. Ç

Kabine toplantısını bekleyin o zaman açıklanıcak bence.

Sınavların iptal olması bilim kurulu toplantısında konuşulmuştur ama böyle önemli konular bilim kurulunda konuşulup kabine toplantısında netleşir. Yani sonuç kabine toplantısında belli olur bence oda 28 aralık veya 29 aralıkda yapılacakmış.
  18. Ç

Televizyonun tüpü bitmiş olabilir mi ?

Televizyonum arçelik ve şuan hızlı bir şekilde görüntü gidip geliyor sabah düzeldi ama yine oldu bu arada televizyon eski televizyonlardan değil yeni nesil sayılır sizce tüp bitmesinden böyle ikide bir hızlıca görüntü gidip gelmesi olabilir mi ?
  19. Ç

.

....q
  20. Ç

telefondan ses geliyor

Telefon ıphone 6 ve şuan içinden dııııııı die ince bir ses geliyor telefonun şarj aleti yan sanayi ondan kaynaklı olabilir mi patlıcak diye endişeleniyorum şuan ne yapabilirim. 1608807621 Sinyal sesi gibi bir şey
Geri