Arama sonuçları: *

1. öyleesineee

Ücretsiz Antivirüs Önerebilir misiniz ?

Merhaba . 6-7 aydan beri avast kullanıyodum bugün girdiğimde "repair your installation" yazısını gördüm . Uygulama bozulmuş galiba . Yeni bir antivirüs programı mı indirmeliyim . Yoksa avast ı silip tekrar mı yüklemeliyim. Başka yükle diyorsanız öneriniz hangileridir ?
  2. öyleesineee

Sistemim CSGO Kaldırır mı ?

Sistem Özelliklerim ; İşlemci: i7 2670qm 2.20 Ghz (İntel Hd 3000) Ram: 1x8 1600mhz samsung ram Erkan Kartı: Gt520m 1gb Windows 10 Pro 64 Bit Cs Go da 50 fps ve üzerinde alsam yeter . Bu sistemle alınır mı ?
  3. öyleesineee

Malwarebytes ile Tarama Yaptım . Bulduklarını Silmelimiyim Karantinayamı Almalıyım

Az önce malwarebytes ile tarama yaptım . 17 zararlı buldu . Karantinayamı almalıyım yoksa silmelimiyim ? Yardım ederseniz sevinirim
  4. öyleesineee

Virüssüz Sağlam Pubg Mobile İçin Emülatör Önerisi

Pubg Mobile Yüklemeyi düşünüyorum . Önceden gameloop falan vardı ama bilgisayara virüs bulaştırmıştı . Çok donuyodu bilgisayar . Format attım . Şimdi arkadaşla oynayacağız . Şöyle sağlam sıkıntısız virüssüz bi emülatör önerir misiniz ?
  5. öyleesineee

i7 2670QM + GT 520M Sistemim PUBG Lite Kaldırır mı ?

Laptop kullanıyorum . Sistem Özelliklerim ; İ7 2670qm Nvidia geforce gt520m - intel hd 3000 8gb Ram 300 gb hdd . önceden oynuyordum bu bilgisayarda pubg lite . Ama yinede kaldırır mı diye soruyum dedim . Düşük grafiklerde akıcı bir şekilde oynatıyordu önceden . Bilgi verirseniz sevinirim.
  6. öyleesineee

Format Attırdım Aradan 6 Ay Geçti . Altta Windowsu Etkinleştir Yazıyor

W10 Format attırdım 5-6 ay geçti aradan . Sol altta windowsu etkinleştir yazısı çıkıyor . İnternette kullanılmamış çalışan oem keyler falan vardı . Onları denesem çalışır mı . Hesap bilgilerim tehlikeye girermi
  7. öyleesineee

6800TL BÜTÇELİ MONİTÖR DAHİL F/P KALİTE SİSTEM TOPLAMA ÖNERİSİ

6800 tl bütçem var . Sistemi asağıdaki gibi toplamayı düşünüyorum; İşlemci: R5 2600x Anakart: Gigabyte B450M S2H Ram: GeIL 2x8 3000mhz cl16 evo spear amd edition Ekran Kartı: Asus Gtx 1650S 4 gb Ssd: (400- 500 tl arası olursa iyi olur) Güç kaynağı: FSP 600 W 80+ Monitör: LG22MK400H 21.5' 1ms...
  8. öyleesineee

PC Yİ AÇDIĞIMDA EDGE DEN DEĞİŞİK SiTELER AÇILIYOR NASIL DÜZELİR

Laptop kullanıcısıyım . İlk açtığımda microsoft edge üzerinden itnuzleafan diye bi site açılıyor .Ben hiç dokunmadığım halde bide . AvastFree ile taradım sorun bulamadı .Edgeyi güncelledim yine düzelmedi.Çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın . Format ya da sıfırlamayla düzelir mi ?
  9. öyleesineee

Overclock Donanımın Ömrünü Kısaltır mı ?

Fabrikasyon overclock lu ürünler sıkıntı çıkarır mı donanımın ömrü kısalırmı
  10. öyleesineee

R5 2600X , R3 3100 e göre daha iyi midir?

R3 3100 işlemci 4 core 8 threat diye biliyorum . Çoğu kişi R3 3100 ü tavsiye ediyor ama amd.com a R5 2600x yazınca 6 core 12 threat yazıyor. Sizce hangisi Gtx 1650S le daha iyi gider ?
Geri