Arama sonuçları: *

• Users: admrc61
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. admrc61

Mobil yazılımcı nasıl olunabilir?

Selamlar arkadaşlar, Benim ismim Ali, 26 yaşındayım. Çalıştığım iş yeri kaynaklı uzun süredir yazılım sektörüne merakım çok fazla arttı. Pandemi öncesi sertifikalı bir kursa yazılmıştım. Yazıldığım kurs C# (web tabanlı eğitim) ve ms SQL içeriyordu. Pandemi kaynaklı kursa başlayışım oldukça...
  2. admrc61

C# Dilinde MVC Sayı Tahmin Oyunu

Arkadaşlar selam, Bir kurstan c# dili ve MVC eğitimi almaktayım. İlk defa yazılım dili öğrenmeye çalışıyorum. Sanırım MVC ile bana komplike geliyor ve tam kavrayamıyorum. İnternette Windows Form halinde bolca bulunan sayı tahmin oyununu MVC ile web uygulaması halini nasıl yazabilirim. Oyunun...
  3. admrc61

C# Dilinde MVC Hakkında Yardım Edebilir Misiniz?

Merhabalar arkadaşlar, C# dili ve MVC hakkında eğitim almaktayım fakat zorladığım konular mevcut. İki konuda da bilgi sahibi olan arkadaşlar bu konuda kendilerini belli ederlerse çok sevinirim. Takıldığım konularda sizlerden yardım almak isterim. Discord kullanıcı adınızı iletmeniz halinde...
  4. admrc61

Öneri Twitch Yayın Kamera Önerisi

Merhabalar, Twitch'de yayınlar açmaya başlıyorum bundan dolayı webcam ihtiyacım ortaya çıktı çok kısa bir araştırma ile Logitech'in c92x serilerinin ön planda olduğunu gördüm. Aşağıdaki 3 linkteki ürünleri çok satanlarda görüyorum fakat aralarında teknik özellik farkına fiyat değişimi değer mi...
  5. admrc61

Öneri Ryzen 3600X CPU soğutucu önerisi

Merhabalar, Sistemimde R5 3600X işlemci kullanıyorum. Twitch'de bu aralar yayın açmaya başladım ve bundan dolayı CPU soğutucusu almaya karar verdim. Fiyat olarak maksimum 700 TL gibi bir limitim var. Alacağım ürün en iyi performansı vermesi ve güvenilir sağlam olması önemlidir. Bu sebepten...
  6. admrc61

Öneri Ryzen 5 3600x ve MSI RTX2060 Ventus XS için Kasa Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Sistemimde R5 3600x işemci, Msı RTX2060 Ventus XS ekran kartı ve Msı B450M-A PRO Max ana kart kullanmaktayım. Sisteminde kasa olarak Thermaltake V200 kasa kullanmaktayım. Kasamın hava akışından hiç memnun değilim bu sebepten dolayı değiştirmek istiyorum. Yeni almak...
  7. admrc61

Maksimum 800 TL Kasa Önerisi

Merhabalar Arkadaşlar, Da-Sistem'mim mevcuttur. Kasayı TT v200 kasası ile almak zorunda kalmıştım ama kasanın hava akışından hiç memnun değilim. Hava akışı, malzeme kalitesi ve geliştirebilirliği iyi olan bir kasa arıyorum. 600 civarı olursa çok daha iyi olur fakat maksimum çıkacağım limit...
  8. admrc61

AOC 24G2U 144Hz 1ms Monitör incelemesi (Video)

Merhabalar arkadaşlar, Kendi çapımda yapmış olduğum incelemeyi sizlerle paylaşmak istedim. Monitör ile ilgili dilediğiniz soruyu iletbilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaya çalışırım. İlk inceleme tarzı videom lütfen acımasız olmayın :) Ek olarak video sonunda küçük bir süprizim var :) İyi forumlar.
  9. admrc61

Mesh Kasa Yapma Videosundaki Parçalar

Merhabalar arkadaşlar, Reisin videoda kullanmış olduğu toz filtresi, matkap ucu ve yapıştırıcı malzemeler nelerdir? Linklerini atar mısınız?
  10. admrc61

Ryzen 5 3600X ve RTX 2060 Oyun Testleri

Merhabalar arkadaşlar. Konu başlığında yazmış olduğum donanımlara sahibim. Yapmış olduğum birkaç testi sizlerle paylaşmak istedim. Sistemim hakkında yapmamı tavsiye istediğiniz geliştirmeler olursa yazmanızı rica ederim. (Kasa veya fan geliştirmeleri) Bütün parçalarımı YouTube videolarımın...
  11. admrc61

OBS Oyun Kayıt Ayarları Nasıl Olmalıdır?

Oyun içi Full HD 60 FPS kaliteli kayıt almak istiyorum fakat OBS ayarlarında maalesef ideal bir ayar tutturamadım. Sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir. - G.Skill 16 GB (2x8) Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit RAM -MSI GeForce RTX 2060 Ventus XS OC 6 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı...
  12. admrc61

MSI Mag 100R vs. Cooler Master MB 511 Hangisi Alınır?

Ön tarafı mesh olup çok iyi hava akışına sahip ileriye dönük içi geliştirilebilecek kasa almak istiyorum aşağıdaki iki model arasında kaldım. Biri fiyat konusunda cezbedir diğeri ise mesh arkasındaki toz filtreleri ile cezbediryor. Siz olsanız hangisini alırsınız? Kullanıcı deneyimleri olan...
  13. admrc61

Ram Frekans (MHZ) Yükseltmek [Rehber]

Merhaba arkadaşlar, Kendi çapımda yapmış olduğum bir videodur. Umarım işine yarayanlar olur :)
  14. admrc61

DA - SİSTEM OYUN TESTLERİ

Merhabalar arkadaşlar, Daha önce açmış olduğum konudan bildiğiniz gibi DA-SİSTEM almış bulunmaktayım. Buyrun kutu açalışı... Bilgisayara yavaş yavaş alışırken yapmış olduğun oyun testlerini bu konu altında paylaşacağım. Dilerseniz Youtube kanalıma abone olabilirsiniz :) CS:GO
  15. admrc61

İtopya DA-SİSTEM Ryzen 5 3600x Fan Sorunu

Merhabalar arkadaşlar, Daha önceki konularda belirttiğim gibi İtopya üzerinden DA-Sistem satın aldım. Dilerseniz kutu açılış videomu aşağıdaki izleyebilirsiniz. Benim ana parçalardaki tek farkım 3600x işlemci kullanmamdı. Kutu açılışından sonra fark etmiş olduğum durum normalde 3600x ile...
  16. admrc61

Yardım Maksimum 1700 TL Civarı 144 Hz Ekran Önerisi

Merhabalar arkadaşlar, Fiyat olarak limitim 1700 tl olup 144 Hz ekran önerileri rica ederim sizlerden. Ekran kartı modelim aşağıdaki gibidir. MSI Geforce RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB
  17. admrc61

ViewSonic VX2458 Curved Monitör Hk.

Merhabalar arkadaşlar, Geçen hafta Hepsiburada'dan ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6 monitör satın aldım. Açıkcası genel olarak olumlu yorumlar olsada hatrı sayılır derecede olumsuz yorumlarda mevcuttu. Aranızda kullanan veya fikir sahibi olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
  18. admrc61

DA-SISTEM Sistem Satın Aldım

Merhabalar arkadaşlar, Geçen hafta Pazar günü DA-SISTEM sistem satın aldım fakat ben satın aldığım sırada stokta olan AMD Ryzen 5 3600X işlemci ve THERMALTAKE V200 600W kasa ile birlikte aldım. Bilgisayarımı beklerken araştırmalarıma devam ettim ve THERMALTAKE V200 600W kasa modeli ile ilgili...
  19. admrc61

Max. 6600 TL'ye ekran dahil sistem önerisi

Merhabalar, Yakın zamanda aldığım laptobumu satmış bulunmaktayım. Başlıkta da yazıldığı üzere oyun ve render odaklı maksimum 6600 TL'ye ekran dahil sistem önerilerinizi rica ederim. Aklımda Abdullah Reis'in aşağıdaki sistemi var fakat hem stokta kalmamış hemde malum fiyat artmış...
  20. admrc61

Yardım Bilgisayar Satmadan Önce Yapılması Gerekenler

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Acaba bilgisayar satmadan önce ne gibi işlemler yapmalıyım?(sıfırlamak vb.) Sizlerden tecrübelerinizi rica ederim.
Geri