Arama sonuçları: *

• Users: Oğuz Ş
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Satılık Gamepower Aero Ultra Siyah

Elimde Gamepower Aero Ultra kulaklık var sadece jelatini açıldı kulağa bile takılmadı almak isteyen olursa 2000 TL den vericem
  2. O

Gainer ve creatine kullanım

Gainer ve cratiene aldım kullanmaya başlayacağım kilo almak için aktif olarak spor yapıyorum 60kg ım şu an 183cm boyum nasıl kullanmalıyım? hedef kilom 70kg
  3. O

Hylou t16 bağlanmıyor

arkadaşlar 2 gün önce hylou t16 tws kulaklık aldım ancak hiç bir şekilde bağlayamıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
  4. O

Binance hesap dondurma açma

Binance da bir hesabım vardı ancak silmek yerine dondurdum açmak için kimlik doğrulaması istiyor doğrulamaya çalıştığım zaman da yükleme ekranında kalıyor. Ne yapmalıyım ? bilen varsa.
  5. O

CL 14,CL 17 Fark Ne? İkisinide bir arada kullanabilirmiyim ?

Ben yakın tarihte bir ram aldım şunanki ram ile mhz değerleri uyuyor ancak CL değeri farklılığı var Şu andaki 17 Yanına bir 14 takıcam sıkıntı olur mu ? olmazsa fark eden bir şey var mı?
  6. O

Sea of Thives Crash Acil!!!

Oyun böyle bi hata veriyo ekran kartıdiriverlerim güncel olduğu halde ne yapmama lazım!!!!!!
  7. O

Batllefront 2 Açılış ekranında kapanıyor

Batllefront 2 oyununu epic games üzerinden indirdim ancak ilk maskelerin geldiği ekrandan kısa bir süre sonra oyun kapanıyor. Ne yapabilirim Acil!!
  8. O

1000 TL ye Apu Tavsiye

Arkadaşlar ben 1000 Tl ye Apu bi kasa toplamayı düşünüyorum ikinci el sıfır parçalardan tavsiyeniz nelerdir ? (olabiliyosa belki bi ekran kartı )
  9. O

FPS Drobu CS VE Fortnite

Merhaba arkadaşlar ben garip bir sorun yaşıyorum laptobum donanımımın iyi olmasına rağmen Cs go da ve Fortnite da ani FPS drobu yaşıyorum oyunlar bi kaç saniyeliğine donuyor nasıl çözebilirim ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Geri