Arama sonuçları: *

1. Y

Monitör'de Ölü Piksel Sorunu

Merhaba ürünün modeli : https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249q-tuf-gaming-1ms-144hz-full-hd-ips-freesync-gaming-monitor.html 15 şubatta aldığım monitörde ölü piksel çıktığı için değişim yaptım. Ancak şimdide bakıyorumki bir tane sağ alt tarafta ölü piksel var, bir tanede mavi renk...
  2. Y

950 TL kasa ve PSU önerisi

Merhaba arkadaşlar. Yarın maksimum 900 - 950 TL bütçe ile kasa ve PSU alacağım, ancak çok kararsızım RAMPAGE SAILOR 4x120mm Rainbow Fanlı 600W 80Plus BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da çoğu kişi bu kasanın PSU'su sıkıntı diye...
  3. Y

KVK Teknik Servis Faturam yok

Merhaba bir kaç gün önce aldığım monitörde ghosting sorunu olduğu için kvk servisine vereceğim ama satın aldığım yer fatura göndermemiş. Sıkıntı olur mu?
  4. Y

viewsonic va2405-h ghosting sorunu

Birkaç gün önce aldığım ViewSonic VA2405-H monitörde ghosting sorunu olduğunu fark ettim. Siyah dengelemeyi %100 yaptığımda siyah renklerdeki aşağı yukarı dalgalanma gidiyordu ancak bu sefer de normal renklerde dalgalanma oluyor. Bir türlü işin içinden çıkamadım, farenin imlecini hareket...
Geri