Arama sonuçları: *

• Users: T O B İ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Maksimum 8k bütçeye bilgisayar önerir misiniz ?

Bütçe maks 8k Amd , intel farketmez
  2. T

Evde en etkili nasıl spor yaparım ?

Okul ve antrenmanlardan dolayı salona gidemiyorum. Eve ekipman alıp düzenli bir şekilde çalışmak istiyorum neler önerirsiniz ?
  3. T

Masaüstü ekrana sığmıyor taşıyor

Nasıl düzeltebilirim ?
  4. T

Bilgisayar açıldığında opera kendiliğinden açılıp world of tanks reklamı çıkıyor

Bilgisayarı açıyorum hiç birşeye ellemeden opera açılıyor ve world of tanks sitesi açılıyor nasıl düzetlebilirim ?
  5. T

Gta 5 i harddiske kopyalama

Yanımda taşıdığım harddiskim var ve gta 5 yüklemek istiyorum ama bilgisayarımda gta 5 zaten yüklü , gta 5 dosyalarını olduğu gibi harddiske kopyalasam sorun olur mu ?
  6. T

Yardım Nba 2k21 my career üçlük özelliği artmıyor.

Nba 2k21 my career karakterimi oluşturdum fakat özellik puanlarını dağıtırken üçlük yerine yanlışlıkla serbest atışı arttırmışım şimdi serbest atış kaçırmıyorum 80+ ya kadar yolu var ama üçlük özelliğim 61 e kadar arttı artık arttıramıyorum. Oyun ilerledikçe , seviye atladıkça üçlük puanımı...
  7. T

Maksimum 4.3k ya kasa önerir misiniz ?

https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3a-k/ Ben idarelik olarak bunu düşündüm Bütçe maksimum 4.3k.
  8. T

Maksimum 7.5k ya laptop önerir misiniz ?

Maksimum 7.5k ya laptop önerir misiniz ?
  9. T

16 yaşında a1 ehliyeti ile hangi motor alınmalı ?

16 yaşında a1 ehliyeti ile orta bütçeli hangi motor alınmalı ?
  10. T

En çok kar yaptıran zup oyunları hangisi ?

3 tane alıcam güzel değerlendirmek istiyorum en çok hangi oyunlardan kar yaparım ?
  11. T

A71 Vs Redmi Note 9 Pro

Hangisi daha iyidir ?
  12. T

Bilgisayar 2 kere dondu.

Bilgisayar youtube da video izlerken 2 kere dondu hiç bir şey yapamadım neden oluyor ? 1612107327 @rdeMStakeN nedenini biliyor musun ? (takip ettiklerim arasından sen aktiftin kusura bakma)
  13. T

Basketbol da zıplamamı nasıl geliştiririm ?

Boyum 1.87 standart potaya asılıyorum 2.95 potaya smaç basabiliyorum. Evde çalışarak ne tarz nasıl hareketler yaparak geliştiririm ?
  14. T

Steam kart düşürme uygulamaları.

Steam de kart düşürme uygulamaları olarak idle master var önerir misiniz ? ya da başka hangi uygulamalar var ? Ban riski var mıdır ?
  15. T

Valorant D Diskine Kurma

Valorant kurulurken sormuyo göstermiyo direk c diskine kuruyor nasıl d diskine kurabilirim.
  16. T

A101 gelen kamera ve gamepad alınır mı ?

Linkleri bu https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-full-hd-pc-kamera/ https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-usb-pc-oyun-kolu/ Alınırlar mı ?
  17. T

Film önerir misiniz ?

Aksiyon , macera , fantastik , bilim kurgu türünde film önerir misiniz ? (star wars , hobbit , lotr hariç)
  18. T

Öneri Stoklar yenilendiğinde hangi ekran kartını alabilirim ?

İşlemcim r5 2400g Stoklar geldiğinde 1.5-2k arasına hangi kartları alabilirim ?
  19. T

Epic Games indirme hızı sorunu

İnternetim 32 mbps steamde 4 mb sabit indiriyorum ama epic games e gelince bi 1mb lere düşüyo arada duraksıyo çok dengesiz kafasına göre geziniyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?
  20. T

R5 2400G oc yapılır mı ? Önerir misiniz ?

Ortalama 5-10 fps fark ediyo sizce yapmama gerek var mı ? Sistem daha yeni sıkıntı yok ama merak ettim.
Geri