Arama sonuçları: *

• Users: emresanda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emresanda

Yardım Kulakiçi Bluetooth Kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Sporda ve evde müzik dinlerken kullanabileceğim ses kalitesi ve bassları tatmin edici ve en önemlisi kulaktan kolay düşmeyen bir yapısı olan kulakiçi bluetooth kulaklık arıyorum. F/P olabilir, bir tık üst segment olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. NOT: Samsung S25 FE...
  2. emresanda

Çözüldü✓ Soundbar Speaker önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda kullanabileceğim Soundbar Speaker arıyorum. Kaliteli bir ses deneyimi sunan, F/P veya bir tık üst seviyede bir ürün alabilirim. Ergonomik ve şık görünmesini tercih ederim. RGB modunun olması şart değil sade siyah olması benim için yeterli.
  3. emresanda

Yardım Corsair mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Aktif olarak CORSAIR K55 RGB PRO kullanmaktayım. Yaklaşık 2 yıl önce aldım ve o tarihte ihtiyacımın olduğu zaman aralığında stoklarda Corsair mekanik klavye sıkıntısı vardı. O yüzden mecburen bu klavyeyi aldım fakat artık mekanik ve daha güncel bir klavye kullanmak...
  4. emresanda

Yardım Monitör askı aparatı önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. MSI 34" OPTIX MAG342CQR monitör kullanmaktayım. Kavisli ve biraz ağır bir monitör. Ayakları uzun olduğundan masada çok yer kaplıyor ve rahat edemiyorum. Bu monitörü sağlam bir şekilde tutacak istediğim gibi hareket ettirebileceğim, istediğim pozisyona getirdiğimde...
  5. emresanda

Bu sistemin ikinci el piyasasında değeri nedir?

Herkese merhaba arkadaşlar. Aşağıda bilgileri bulunan sistem, monitör ve aksesuarların hepsini paket halinde satmak istiyorum. Herhangi bir parçada veya aksesuarda bir sorun bulunmamakta. Sadece direksiyon setinin pedal bölümünde fren kısmımın alt plastiğinde 2-3cm'lik bir kırık mevcut. Fren...
  6. emresanda

Yardım Call of Duty'nin hangi oyununu almalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Steam de hazır indirimler varken Call of Duty oyunlarından birini almak istiyorum. Serilerine hakim olduğum bir oyun değil fakat online oyun oynamıyorum ve yeni çağ savaşlarını içeren hikayesi güzel bir oyun oynamak istiyorum. Sadece hikaye bölümlerini oynayacağım. Hangi...
  7. emresanda

E-Devlet telefon değişikliği sonrası nasıl giriş yapılır?

Herkese merhaba arkadaşlar. Telefonumu değiştirdim ve önceki telefonumu fabrika ayarlarına döndürmeden önce e-devlet cihaz onayını kaldırmayı unuttum. Eski telefonumu sattım yeni telefonumdan da bu sebeple hiçbir türlü giriş yapamıyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa çözümünü benimle paylaşırsa...
  8. emresanda

IOS IPhone 13 128GB önerir misiniz?

Herkese merhaba arkadaşlar. Bütçem 34.000 TL'dir. iPhone 13 almayı düşünüyorum. Kullanıcılarının görüşlerini almak istedim. 3 yıl kadar iPhone 11 kullandıktan sonra eskiden android kullanıcısıydım özlemim vardı S25 Ultra ya geçiş yapmıştım. Telefonun yazılım veya donanım olarak hiçbir eksiğini...
  9. emresanda

Yardım Samsung Galaxy Buds Pro silikon uç önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Samsung Galaxy Buds Pro'nun sanırım ilk çıkan versiyonu kullandığım. Orijinal silikon uçlarını temizlerken başka bir silikon uçla idare etmek için değiştirmiştim. Sonradan ne orijinalini bulabildim nede taktığım uçtan keyif alabildim. Hafif bir başımı kıpırdatsam iki...
  10. emresanda

F1 ve Premier Lig izlenebilecek platform var mı ?

Merhaba arkadaşlar. Sadece F1 ve Premier Lig izleyebileceğimiz bir platform var mı? Beinn Connect'in sadece bunun ikisinin olduğu bir paketi yok. Kutudan değil de TV uygulama, site veya cep - tablet uygulama üzerinden izleyeceğim. Beinn'in paketleri çok pahalı.
  11. emresanda

Çözüldü✓ USB Bellek Parametre Sorunu

Merhaba arkadaşlar. USB belleğimi bilgisayarıma taktığımda ekteki görüntülerde görünen hataları alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? İçerisinde kurtarmam gereken belgelerim bulunuyor. Yardımlarınızı rica ediyorum.
  12. emresanda

Yardım Steam oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Steam indirimleri devam ediyorken Call of Duty serisinden bir oyun almak istiyorum. Daha önce hiç try hard oynamadığım bir oyun. Fakat serilerin hikayelerinin çabuk bitmesi beni düşündürüyor. Online kısımda LoL-Cs2 dışında bir şey oynamıyorum. Hikayeli FPS bir oyun fakat...
  13. emresanda

Yardım Hangi Call of Duty alınmalı?

Merhaba arkadaşlar. Hazır Steam yaz indirimleri gelmişken daha önce çok az oynadığım Call of Duty serisinden bir oyun almak istiyorum. Online mod çok tercih etmiyorum. Story takılıyorum genelde. Tercihim eski bir serisi olmaması ve Türkçe dublaj yaması olması. Bu serinin hangi oyununu önerirsiniz?
  14. emresanda

Yardım Call of Duty Modern Warfare 2023 Türkçe Dublaj yaması arıyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Modern Warfare 2023 için Türkçe dublaj arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  15. emresanda

Yardım Kafa üstü aksiyon kamerası önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Tır şoförüyüm. Kafa üstü aksiyon kamerası almak istiyorum. 1080p'de beni üzmeyecek bir ürün arıyorum. İnstagram'da reels ve gönderi paylaşımları yapmak için ihtiyacım var. Bütçe maksimum 5.000 TL. Önerileriniz bekliyorum.
  16. emresanda

Yardım Age of Empires IV Popülasyon Sınırı Nasıl Kaldırılır?

Herkese merhaba arkadaşlar. Oynayanlar bilirler ki popülasyon sınırı 200'e sabit. İşçileri öldürüp savaşıyoruz buda sıkıntı yaratıyor. Botlarla oynadığımız maçlarda en azından sınırı kaldırabilmenin bir yolu var mı ?
  17. emresanda

❌İndirim Bitti! Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black ve Robot White GamePad 2.499,00 ₺

Ürün Linki: https://www.itopya.com/xbox-series-wireless-9nesil-carbon-black-gamepad_u23134 Ürün Linki: https://www.itopya.com/xbox-series-wireless-9nesil-robot-white-gamepad_u22853 1737096595 @Eymenzz Henüz gamepad almadıysan bunları tavsiye ederim.
  18. emresanda

Logo tasarımı yaptırmak istiyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. Babamın yüz çekimi fotoğrafının bulunduğu altında istediğim yazılar olan metal bir plakaya logo tasarlatıp bastırmak istiyorum. Plaka yuvarlak olabilir veya farklı bir şekilde de olabilir. Örnek verecek olursam KFC logosunu düşünün. Yaşlı adam beyaz arka planın...
  19. emresanda

🔥İndirim İtopya.com KAISER Sistem İndirimleri!

KAISER-9 / AMD Ryzen 7 5700 / ASUS Radeon RX 7600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD > 20.499,77 TL > STOK: 50 Adet! Link: https://www.itopya.com/kaiser9amdryzen75700asusradeonrx76008gb16gbddr4500gbm2ssdamdradeonsiste_h27928 KAISER-9 V2 / AMD Ryzen 5 8400F / ASUS Radeon RX 7600 8GB / 16GB DDR5 /...
  20. emresanda

Öneri Netflix dizi ve film önerilerinizi bekliyorum.

Merhabalar arkadaşlar. Netflix üzerinden izleyebileceğim film ve dizi önerilerinize ihtiyacım var. Filmler: Bilim Kurgu, Duygusal ve Romantik Komedi, Sürükleyici-Macera tarzlarında olabilir. İzlediğim Diziler ve Filmler: Vikings ve Vikings Valhalla, Suits, Ragnarok, Prison Break, ELİTE, House...
Geri