Arama sonuçları: *

• Users: ariturk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Apple iPad ram sorusu

Aynı tablet aynı model mediamarktta 0 gb ram gözüküyor acaba yanlış mı gözüküyor çünkü trendyolda 3 gb olarak görünüyor daha güvenilir diye mediamarkttan almak istedim bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
  2. A

Googleda sohbet imleci

Googleda herhangi bir yere girdiğimde sağ sol tuşlarına bastığımda böyle bir sohbet imleci çıkıyor ve oyun vs oynarken sağ sol tuşlarına bastığımda bu imleç gidip sayfayı aşağı falan indiriyor hiçbir türlü düzeltemedim yardım edebilir misiniz acaba çok araştırdım ama çözümünü bulamadım en son...
  3. A

Laptop aldıktan sonra nelere dikkat edilmeli

İnternet üzerinden monster dizüstü bilgisayar aldım yanına da klavye fare ve kulaklık aldım ama bilgisayar geldikten neler yapmalıyım yapmam gereken bir şeyler var mı nelere dikkat etmeliyim pek bir şey bilmiyorum yardım eder misiniz ?
  4. A

RTX 3060 mı Rx 6700 xt mi

Asus rtx 3060 lı sistem mi daha iyi yoksa xfx rx 6700 xt li sistem mi
  5. A

İnventus Bilgisayar Toplama

İnventus'tan taksitli toplama bir bilgisayar almak istiyorum ama bankam Ziraat Bankası ve galiba İnventus'ta Ziraat Bankasına taksit yok acaba nasıl taksitli alabilirim ?
  6. A

8000-9000 tl pc önerisi

Bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum ama 8000-9000 tl arası en iyi performansı verebilecek bir pc toplamak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ? Bu arada şöyle bir şey oluşturdum ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Geri