Arama sonuçları: *

1. D

RX 6500XT oyunlarda aniden ekran vermiyor

valorant warband vs gibi oyunlar oynarken ekran kartı ısınmamasına rağmen birden görüntü gidiyor ve yeniden başlattığımda aygıt yöneticisinden ekran kartını tekrardan etkinleştirmem gerekiyor ne yapmam lazım
  2. D

Çözüldü✓ Monitör klavyenin üstüne düştü

Oyun oynarken masayı ayağım ile ittim ve monitör klavyenin üstüne düştü bu şekle geldi monitörden anlamam sizce ne oldu monitör:ASUS Tuf Gaming VG247Q1A
  3. D

Windows geri Yüklerken mavi ekran

Windows u geri Yüklerken mavi ekran yedim ne yapmam lazım
  4. D

EN AZ 500TL mouse ÖNERİSİ

Bütçem en az 500 en fazla 1000tl ye FPS oyunları için mouse arıyorum önerileriniz neler
  5. D

OYUN OYNARKEN MONİTÖR GİDİYOR ACİL!!!

Bundan birkaç hafta önce donanım arşivi incelemesi videosundan RX 6500XT sistemli bir bilgisayar aldım evdede eski vga girişli monitör vardı bende hdmı to vga adaptörü aldım monitöre takıyorum oyun oynarken çat diye monitör ekranı gidiyor adaptörü söküp taktığımda ekran geri geliyor nasıl...
  6. D

Yardım 500TL YE KLAVYE ÖNERİSİ

Arkadaşlar 500tl gibi bir bütçem var yeni sistem aldım klavyeyide değiştirmek istiyorum 500tl ye önerileriniz neler
  7. D

İNCE HESAP BU SİSTEM Alınır mı?

BÜTÇEM 7K bende hem ileriye dönük olsun diye bu sistemi buldum bu sistem alınır mı? https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/?hsu=56525,56529,56533,56846,56545
  8. D

Teknobiyotik Sistemi alınır mı?

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-okula-donus-amd-ryzen-5-5600g-3-9ghz-16gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html en fazla 7700tl bütçem var ileriye dönük olarak bu sistemi düşündüm ilerde ekran kartı takarım sorunsuz yine devam ederim diye (sistemin psu yükseltmelimiyim)
  9. D

10000 TL ye F/P Telefon

En fazla 10700bütçem var günde 3 4 saat oyun oynarım geriye kalanı gogle ve instegramda geçiririm buna göre öneriniz nelerdir
  10. D

6000tl ye oyun için f/p telefon

Şuanki telefonum samsung galaxy a50 oyunlarda çok fazla drop yiyorum ve telefonu değiştirmek istiyorum en fazla 6500tl ye kadar çıkabilirim öneriniz ne olur?
  11. D

Yardım Kablonet çekim sorunu

Evimize 100mps turksat kablonet bağlattık yaklaşık 3 hafta oldu ve geldiği günden itibaren çekim sıkıntısı yaşıyorum önceden Superonline kullanıyordum ama kablonet daha iyi vs. duyumlar aldım o yüzden kablonet geçtim ama 1oda uzaklıkta bile internet çekmiyor ve arıza ekibi geldi elinde cihazla...
  12. D

6000 TL ye kadar telefon önerisi

Genellikle instegram gibi günlük kullanımlarda kullanacağım arada sırada oyunda oynayabileceğim bir telefon önerirseniz çok iyi olur
  13. D

3000TL YE 2.el sistem önerisi

2. el günlük hayatta kullanacağım arada bi valorant lol gibi oyunlara gireceğim bir sistem önerisi istiyorum sizden
  14. D

Yardım 3tb harici hardisk 2tb olarak görünüyor

Windows 10 format atarken harici diskini takılı unutmuşum ve harici diski 2tb olarak ayarlamışım sonradan fark edip başka bilgisayardan deneyincede sorun gene aynı oldu geri nasıl 3tb yapabilirim (disk yönetiminden gözüküyor 700mb)
  15. D

1700TL bütçe ile bilgisayar toplama ?

Bu konuyu çoğu defa açtım ama şimdi kuzenim için açıyorum bütçe en fazla 2000 e kadar çıkabilir ama kuzenim internetten almak istemiyor ve galiba elden alınca daha pahalı oluyor ona görede önerirseniz teşekkürler (csgo valo ve zula tarzı oyunlarda orta ayarlarda 60 versin yeter)
  16. D

YENİ MODEM TAVSİYESİ

Yeni bir modem yada güçlendirici almak istiyorum internetim 25mps 6upload superonline kullanıyorum
  17. D

Yardım mouse PAD ÖNERİSİ 100 tl

Merhaba 100 tl gibi bir bütçem var bütçemi malesef hiç arttıramam 100 tl bandında 70x40 yada 90x40 lık F/P mouse pad önerirseniz teşekkürler
  18. D

Yardım İNTERNET TAVSİYESİ 2021

Merhaba ilk önce internetim superonline 25mps 6upload idi ama internet çekmiyordu çok kötüydü bana internet önermenizi istiyorum milliencom un 30mps dowland destekliyor turknet 16mps superonline zaten almayı önermiyorum ve almayacağım onun dışında internet önerinizi istiyorum
  19. D

HG225S WİFİ ÇEKMEME SORUNU

Superonline 25 mps dowland 6mps upload paketini aldım modemim hg225s modemin dibine gidince internete zor giriyor 1 oda uzaklığa gidiyorum dowland ım 1.5 e upload ımda 0.5 e düşüyo altyapımda herkangibi bir sıkıntı yok sorun nedir ?
  20. D

AMAZON GÜVENİLİRMİ (acil)

amazondan kulaklık almak istiyorum güvenilir mi? hiç amazondan sipariş vermedimde
Geri