Arama sonuçları: *

• Users: QİKUA
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. QİKUA

Ekran kartı ve işlemci yükseltmek yeterli mi?

Şuan imzamda bulunan sistemi kullanıyorum sistem almayı düşünüyorum lakin okadar para verilir mi bilmiyorum. Sizce 5600x ve 4070 alsam uyumlu olur mu?
  2. QİKUA

Sony wh1000xm6 bilgisayarda nasıl kullanılır ve oyun için kullanılır mı?

Selamlar şuan elimde sony wh1000xm6 var. Bilgisayarımda bluetooth yok bide bluetooth alıcı alsam kullanabilir miyim? birde mikrofonunuda kullanabilirim değil mi? mikrofon lazım bana. Bu kulaklık oyun için kullanılır mı? şuan elimde razer blackshark v2x var ama kulaklık çok kötü durumda pedleri...
  3. QİKUA

Rival 3 gen 2 kablosuz alınır mı?

Merhaba şuan indirimde bir tane buldumda 1000 tl beyaz renk ve kablosuz sizce alnıır mı? bu bütçelere mümkünse beyaz ve kablosuz başka mouse var mıdır?
  4. QİKUA

Radiant entertainmant phantom mı? yoksa evori vandal mı? alınır

Selamlar, şuan mağazamda evori vandal var almakta istiyorum ama entertainmantta bekliyorum. ikilimde kaldım, sizde varsa hangisi daha iyidir sizce? evorinin hissiayatı çok güzel geliyor bana ama entertainmantta istiyorum ama bayadır gelmedi.
  5. QİKUA

Ekran kartı ve işlemci değişirsem beni götürür mü?

Merhaba, şuan 1060ım var işlemcim ryzen 5 1600 ve anakartım b350m k acaba işlemci ve ekran kartımı değişirsem mantıklı olur mu? sistem almak istemiyorum 5600 ve 5060 ti kombosu olur mu? darboğaz çok az var diye biliyorum problem değil teşekkürler.
  6. QİKUA

İnternetten cod 2019 hesabı alınır mı?

Merhaba cod mw2019 oynamak istiyorum. Sadece hikaye modunu oynayacağım acaba internetten hesap alınır mı? site vermek istemiyorum ama "....satış" diye biryerden alsam story mode oynasam olur mu? çünkü normali biraz pahalı geldi sadece story modu için teşekkürler. Birde ekstra olarak bana steam...
  7. QİKUA

İphone 15 güncelleme aşırı yavaş

İphone 15 kuruyorum güncelleme yapıyorum ios 18'e telefon 20 saat kaldı diyor 15 saat falan kaldı diyor hani geçemiyorumda mecbur güncelletiyor ne yapacağım yardım eder misiniz? telefon şuan güncelleme aşamısında daha tam kuramadım kapatıp açsam sıkıntı olur mu?
  8. QİKUA

Steelseries mouse macro nasıl yapılır

Arkadaşlar steelseries mouse kullanıyorum minecraft için macro nasıl yapabilirim arkadaşlar arası oynanacak
  9. QİKUA

Bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar merhaba arkadaşım sistem alıcak sizce bu sistem alnır mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/477937/elite-8400f-amd-ryzen-5-8400f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  10. QİKUA

SteelSeries Sensei ten alınır mı?

Merhaba, şu an Razer DeathAdder V2 Mini mouse kullanıyorum 1.5 yıl kadar oldu. Değiştirmek istiyorum aklımda SteelSeries Sensei Ten modeli var sizce bu model alınmalı mı? Uzun zamandır aklımda internet Kafe'de kullanmıştım, ve hoşuma da gitmişti rahatlık ve tutuş açısından sizce alınır mı? Nays...
  11. QİKUA

Asus rog strıx scope rx red blue switch mi?

Merhabalar bu klavyeyi 2,3 gündür kullanıyorum. kutusuna bakayım dedim key switches bölümünde rog blue switch yazıyor ama sağ tarafında ise red switch yazıyor klavyelerden pek anlamam sorum saçma olduysa kusuruma bakmayın teşekkürler
  12. QİKUA

2500 tl klavye önerisi

Maks bütçem bu ne önerebilirsiniz. Teşekkürler 1712775397 Aklımda bu var ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe Cherry MX Red sizlerin başka önerileri var mıdır?
  13. QİKUA

Bilgisayarımı sıfırladım oyunlar var ama yok

Şimdi herşeyi özetliyorum başlıktan pek bir şey anlamadınız ama lütfen yardım edin pcde 2 ssd var biri sata biri m2 ssd, sata olanda windows kurulu ve ben bunu bugün sıfırladım m2 ssd'de ise oyunlar falan yüklüydü ama steam falan hatırladığım kadarıyla sata olanda kurulu neyse pcyi sıfırladım ama...
  14. QİKUA

Battlefield 2042 açılmıyor

Battlefield 2042 steamden açıyorum ama açılmıyor, açılıyor lakin görselde görmüş olduğunuz gibi kalıyor. Ne yapabilirim? Yaklaşık 10dk'dır böyle çık gir atıyorum olmuyor.
  15. QİKUA

2 bin tl ayakkabı önerisi

2 bin TL bütçem var ve ayakkabı almak istiyorum. Bilekli olmasın. Şu an bir tane kullanıyorum. Aklımda şu 2 model var. Sizce hangisi alınabilir? Sizin önereceğiniz başka ayakkabı var mı? Basketbol ayakkabıları rahat mıdır...
  16. QİKUA

LOl'e her girdiğimde bu oyun moduna giriyor nasıl çıkarım

Oyun da yanlışlıkla bir oyun moduna girdim çıkamıyorum hep aynı yere giriyor nasıl çıkıcam olmuyor 1690762171 sonunda çıktım pcyi kapa aç yaptım olmadı sonunda kendiliğinden çıktı şükür
  17. QİKUA

Yenilemiş iphone xs veya xs max alınır mı?

https://www.teknosa.com/yenilenmis-iphone-xs-max-64-gb-altin-cep-telefonu-1-yil-garantili-b-kalite-p-790180638 bu telefon veya bu telefon https://www.teknosa.com/yenilenmis-iphone-xs-64-gb-altin-cep-telefonu-1-yil-garantili-b-kalite-p-790180646 ki bu telefon benim daha iyi olur uygun olduğundan...
  18. QİKUA

4500 5000 TL 2.el telefon tavsiyesi

Merhaba, şu an Samsung S9 kullanıyorum bataryası bayağı kötü durumda özellikleri zaten bilirsiniz amiral gemisi bir telefon ama eskidiği için bana yetmemeye kasmaya başladı 2.el mümkünse 4500 TL ve altı maksimum 5000 TL 2.el İstanbul içi telefon önerir misiniz?
  19. QİKUA

Samsung s9 batarya ne kadar tutar

Samsung s9 batarya ne kadar tutar bu telefona güçlendirilmiş batarya olur mu? 3000 mah telefon ama 3500 4000 mah olur mu?
  20. QİKUA

Yardım Samsung s9 kaça satılır

Samsung s9 kaça satılır telefondan memnunum ancak batarya anlamında yetmemeye başlıyor 3000 mah telefon ekranı 2k bir de hep güç tasarruf modunda kullanıyorum günde maks 4 5 saat gidiyor bataryası kamera anlamında memnunum ben telefonu 2.el aldım tabi heyecandan ilk alışımda pek bakamadım...
Geri