Arama sonuçları: *

• Users: cr4ck
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cr4ck

S24 fe 60 fps video zoom sorunu

Samsung galaxy s24 fe, 60 fps video kamerada 2x ve üstü zoom değerlerinde önce sarımsı bir ton ardından fotoğraftaki gibi inanılmaz karıncalanma meydana geliyor. Genelde koyu ve karanlık alanlarda oluyor. 30 fpste bir problem yok. Pro video sıkıntısız. Bu normal mi?
  2. cr4ck

Öneri Samsung s24+ mı s24 fe mi?

10k gibi bir fiyat farkı var. Telefonu uzun yıllar kullanmayi planlıyorum o yüzden uzun ömürlü olması önemli. 10klık farkı vermeli miyim ne diyorsunuz?
  3. cr4ck

Yardım Steelseries qck edge large mousepad kayma problemi

Mousepad'i bir süredir kullanıyorum ve genel olarak memnunum fakat her 10-15dk bir sağa, sola kaydığı için düzeltmekten sıkıldım. Şimdi altına kaymaz mat koymayı deneyeceğim. Önerisi olan var mı, iade edip başka marka/modele yönelmeli miyim sizce?
  4. cr4ck

Yardım Formattan sonra dualsense'i kablosuz olarak pc'ye bağlayamıyorum

Dualsense'i windows pcye bağlayamıyorum. Gamepadi açtığım anda windows eşleşme yapmak için izin istiyor, izin verince bluetooth kısmında gamepadi görebiliyorum fakat hemen altında "not connected" yazıyor ve sonrasında bağlantı tamamiyle kopuyor. Çıkan eşleşme iznine onay vermezsem gamepad anında...
  5. cr4ck

Çözüldü✓ Last of us part 2 pc dualsense adaptive trigger problemi

Adaptive triggerlar durmadan değişiyor. İlk oyunda hiçbir sorun yoktu fakat part 2'de menüde ayar yaparken bile triggerların sertliği kendiliğinden değişiyor. Silaha uygun çalışması gereken yerde triggerlar çalışmıyor. Mesela yay kullanırken ki direnç hiç yok. Titreşimler düzgün çalışıyor. Oyunu...
  6. cr4ck

Ethernet karttan ethernet kablosu çıkmıyor

Kablo düzeni yapmak için çıkartayım dedim fakat bir türlü çıkartamıyorum, sadece klik sesi geliyor hiçbir şekilde oynamıyor. Çözümünü bilen var mı?
  7. cr4ck

Alt tab atınca fps drop yiyorum.

Oyun sırasında oyunu fullscreen oynarken alt tab atınca mouse'u kastıracak kadar fps drop oluyor bu yüzden imleç takıla takıla gidiyor.. Nedeni nedir? Borderless'ta herhangi bir problem yok. Birkaç oyunda denedim genelde aynı. Dün windows update yaptı ondan kaynaklı olabilir mi?
  8. cr4ck

Öneri 5000 tl monitör önerisi

Fiyatı biraz aşabilirim.
  9. cr4ck

Yardım Dualsense sinir bozucu titreşim sesi

Temiz kullandım, herhangi bir zarar görme durumu olmadı. Hem ses hem titreşim olarak hissediliyor bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim. Toz olması durumundan şüpheleniyorum. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu?
  10. cr4ck

Evdeki 2 smarttvde de youtube’a giremiyorum.

Hem LG hem de Samsung’ta youtube açılmıyor. Güncelleme kontrolü yaptım, modeme reset attım fakat düzelmedi.
  11. cr4ck

Yardım Anakart ethernet girişi temassızlık yapıyor

Msi b550m pro vdh wifi model anakart sahibiyim. Anlayamadığım bir şekilde ethernet girişiyle oynayınca internet gidiyor. 4 yıllık sistem fakat etherneti en fazla 5-6 kere söküp takmışımdır, bozulacak bir durumda kullanmadım. Neden böyle oldu anlamadım, ne yapmalıyım?
  12. cr4ck

Öneri Gamepad için type c kablo önerisi

Hem Dualsense hem de Xbox gamepad için kullanacağım minimum 2 metre kablo arıyorum.
  13. cr4ck

Yardım Hangi model Samsung m7 Smart Monitörü tercih etmeliyim?

İki model var hangisini tercih etmeliyim? DM702 model daha yeni gözüküyor fakat olumsuz yorumlar gördüm.
  14. cr4ck

Yardım Glorious Model I içindeki madde?

2 gün önce incehesap üzerinden Model I satın aldım fakat mouse'un altındaki deliklerden ön tarafa yani clicklerin altına doğru bakınca devrelerin üstünde kurumuş yapıştırıcı gibi bir madde görüyorum, bu normal mi?
  15. cr4ck

Öneri Anker Soundcore Sport X10 alınır mı?

Bu tarz askılı kulaklık arıyorum. Alınır mı? Başka öneriniz varsa paylaşabilirsiniz. Anker Soundcore Sport X10
  16. cr4ck

Öneri Glorious Model O mu yoksa I mi?

Hangisini önerirsiniz?
  17. cr4ck

El konsolu almayı düşünüyorum fakat marka model konusunda kararsızım.

Sadece Steam değil diğer platformları da kullanacağım için (özellikle gamepass) Steam Deck almak istemiyorum. Aklımda bu ay içinde çıkış yapacak Asus Rog Ally X var. MSI Claw'a kötü dediklerini duymuştum, Lenovo Legion GO hakkında bir fikrim yok. Önerilerinizi bekliyorum.
  18. cr4ck

kiralarsin.com güvenilir mi?

Alışveriş yapanınız oldu mu, iyi midir?
  19. cr4ck

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum, minidump paylaştım.

https://drive.google.com/file/d/1lUsSNJLlrfRnOgHdzMzzP4RGge6EpItl/view?usp=sharing ************* Preparing the environment for Debugger Extensions Gallery repositories ************** ExtensionRepository : Implicit UseExperimentalFeatureForNugetShare : true AllowNugetExeUpdate : true...
  20. cr4ck

Sony oyunlarına PC için AMD FSR 3.1 desteği geldi!

Birkaç ay önce ilk olarak The Last Of Us Part 1'e eklenen ve performansa ciddi anlamda etki eden AMD FSR 3.1, Sony'nin PC'ye getirmiş olduğu diğer markalarının son çıkan oyunlarına da eklendi. Fsr 3.1 eklenen oyunlar gördüğüm kadarıyla; Horizon Forbidden West Ghost Of Tsushima Marvel's...
Geri