Arama sonuçları: *

1. Huseyinatik

Tod kupon satan var mı?

Yandexle bir ara kod geliyordu herhalde kullanmamış olan varsa satın almak istiyorum.
  2. Huseyinatik

1.5 dCi motor durumu nasıldır?

Merhaba, araç Clio 3 2008 model 1.5dCi motor 202 binde. Motor kapağını açtığımızda üflemeyle birlikte bayağı bir yağ sıçrattı. Yağ çubuğunu çıkardığımızda da dumanla birlikte üfleme ve yine yağ sıçrattı egzozdan da hafif dumanı var. Dizel motorlar üflüyor diye duydum ama bu sanki biraz fazla...
  3. Huseyinatik

45.000 Tl Laptop Önerisi

Merhaba 40 45 bin tl aralığında fiyat performans bir laptop arıyorum. Genellikle Adobe, Corel ve 3D programlar için arada da oyun için kullanacağım. Soğutması da iyi olan laptop önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
  4. Huseyinatik

Bu Asetto Corsa Modunu Nereden İndirebilirim.

Beyler videodaki haritayı ve trafiği nereden indirebilirim?
  5. Huseyinatik

Bu Ses Sistemi PC ye takılır mı?

Bu Ses Sistemi PC ye takılır mı? Bundan 5 tane var girişleri aynı. Pcye bağlanabilir mi?
  6. Huseyinatik

Yardım En Ucuz Kargo Hangisi

Muğla fethiyeden istanbul esenlere bir kargo gelecek. 3 kilo 50 ye 50 şeklinde bir koli Adresten teslim alınıp adrese teslim şeklinde en ucuz hangisi getirir sizce? İnternet sitelerinde kargo fiyatı hesaplama yerleri var ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemedim. Bilgisi olan var mı?
  7. Huseyinatik

Çift Monitör Sorunu

Arkadaşlar MSİ ve Viewsonic marka iki tane monitör var yalnız ekran ayarlarını yapmama rağmen istediğim uygulama istediğim ekranda açılmıyor. Mesela ana ekran olarak seçtiğim Msi monitörde oyun açıyorum diğerinde açılıyor. Chorme açıyorum bazen birinde bazen diğerinde açılıyor. Bu konuda rehber...
  8. Huseyinatik

Öneri 5000 TL'ye Kadar Monitör Önerisi

Arkadaşlar 4000-5000 bandında bir monitör almak istiyorum nasipse. Bu fiyat bandına en iyi fp olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. IPS panel olması tercihimdir. Pivot olursa güzel olur ama olmasa da olur. En büyük beklentim kronik sorunu ve GHOSTİNG sorunu olmaması.
  9. Huseyinatik

Bu Kasım İndirimleri Sizce Nasıl

Arkadaşlar kasımın neredeyse sonlarına doğru geldik ama adam akıllı bir indirimle karşılaşmadım. Bu zamana kadar güzel indirimler olduda ben mi kaçırdım yoksa gerçekten adamakıllı bir indirim çıkmadı mı? Geçen kasımda güzel indirimler olmuştu sanki.
  10. Huseyinatik

Pencereden bakarken polisin içeri gir deme hakkı

Bu saatte neden böyle bir soru soruyorum bilmiyorum ama merak ettim. Yan taraftaki binaya polis baskın yaptı bu sırada karşı siteden birisi balkona çıktı ve polis içeri gir diyerek adamı zorla içeriye soktu. Aklımda şu soru belirdi. Tamam bu polis ama ağa değil sonuçta. Kişi çıkıp kendi evimin...
  11. Huseyinatik

Picasa 3 benzeri fotoğraf bulma uygulamaları nelerdir?

Merhaba arkadaşlar, Windows'ta olan bütün fotoğrafları tarayıp bulan picasa 3 diye bir program vardı ama kaldırılmış. Bunun yerine bütün fotoğrafları toplayıp gösteren bir uygulama var mıdır?
  12. Huseyinatik

Öneri 60.000 TL'ye Kadar Motor Önerisi

Ortalama 60 bin Tl'ye kadar kuryelik için scooter motor bakıyoruz inşallah. Önceliğimiz ya ikinci el temiz Honda yada sıfır Çin motorsikleti. Akımızda şu an Mondial Lavinia 125, Arora freedom 125, Rks wildcat fakat Çin motorsikletileri arasında en sağlam en güveniliri hangisidir bilemiyorum...
  13. Huseyinatik

Yardım XBOX Gamepass Kodu Arıyorum

Daha önce uyguna 4 aylık kod almıştım elinde olan varsa veya satılan bir site varsa tekrar almak isterim.
  14. Huseyinatik

Google Bestsearch sorunu

Arkadaşlar googleda bir arama yaptığımda ekran fotoğraftaki gibi gözüküyor. Uzantılarda falan hiçbir şey açık değil lütfen bilenler yardım etsin. Hayırlı akşamlar.
  15. Huseyinatik

Yardım Android Telefona Format Atmadan Şifre Kırılır mı?

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşımın eski bir gm5 plus'ı var içersinde bir sürü resim video varmış telefon bozulunca kenara bırakmış. Biraz uğraştık telefon açıldı ama çok uzun süre önce kullanmayı bıraktığı için koyduğu şifre, google hesabı hiçbir şeyi hatırlamıyor. Bu telefona format atmadan...
  16. Huseyinatik

Yardım Aliexpressten Q96 Max Android Box Alınır mı

Aliexpressten 400 TL bandına geliyor vergilerle birlikte kullanan veya ürünle alakalı bilgisi olan var mı? Önerir misiniz...
  17. Huseyinatik

Bu Apple Watch Orijinal midir?

Arkadaşlar 600 Tl ye bu saati buldum uygun geldi bana arkadaş orijinal diyor ama emin olamadım. Sizce orijinal midir? Orijinal olduğu tam nasıl belli olur bilenler yardım ederse sevinirim. Video; 1678137500 Konuyu yanlış yere açtım kusura bakmayın.
  18. Huseyinatik

Harddisk Kafa Vurma Tamiri

500 GB WD BLUE harddiskte videoda görüldüğü üzere kafa vurma sorunu var. Taktığımda bilgisayarda gözükmüyor. Çözülebilecek bir hata mı bu ? Video:
  19. Huseyinatik

Led Nasıl Bağlanır ?

Arkadaşlar bu şekilde bir led nasıl bağlanır hiçbir bilgim yok. En kolay şekilde nasıl bağlanır? Led trafosu falan olmadan basitçe çalıştırabilir miyim? 1675083624 upupup
  20. Huseyinatik

Yardım Bu Anakartı Ne Kadara Satmalıyım ?

Arkadaşlar bu anakartı ne kadara satmalıyım? Sıkıntısı yok. http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-78lmt-s2ptrev_40#kf
Geri