Arama sonuçları: *

• Users: BayBlatt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BayBlatt

iPhone 15 Pro - ön sipariş geç gönderim

Merhaba herkese, Ben 22/09/2023 tarihi saat 00:11 gibi iPhone 15 Pro siparişi verdim. Ben sanıyordum ki en fazla 1 hafta sürer teslimatı fakat öyle olmadı. Tahmini gönderim 27 Ekim - 3 Kasım'ı görünce şok oldum. Ön sipariş vermenin amacını anlamamış bulunmaktayım. Mağazalardan 29 Eylül'de satın...
  2. BayBlatt

2.000₺ Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Yarın Vatan bilgisayar ve Mediamarkt mağazalarına uğrayacağım ve bir monitör alacağım. Aşağı yukarı 2.000₺ gibi bir bütçem var. Kendinizin kullanmış olduğu veya iyi olduğunu bildiğiniz monitörleri önerirsiniz sevinirim. Özellik olarak önceliğim: 27" olması, IPS, 144hz, 1ms
  3. BayBlatt

Ryzen 5 5600x için max 250TL Soğutucu Tavsiyesi.

Merhaba arkadaşlar, İncehesap gaming gecesinden AMD Ryzen 5 5600x Tray işlemci aldım. Dürüst olmak gerekirse aslında hiç param yok ama 250TL'yi bir şekilde toplayabileceğim. Sizden ricam soğutması güzel, F/P bir soğutucu önermeniz. Benim için performans önemli olduğu için ışık olmasına gerek...
  4. BayBlatt

#GAİN Televizyon Reklamı

Reklamlarda hepiniz görmüşsünüzdür. Ne olduğu hakkında fikri olan var mı?
  5. BayBlatt

Fotoğrafçılık Kulübü

Fotoğrafçılık ile uğraşanların, fotoğrafçılığa yeni başlayanların, fotoğrafçılığa ilgi duyanların veya fotoğrafçılık hakkında bilgilenmek isteyen herkesin yararlanabileceği bir kulüp kurmak istedim. Çektiğimiz fotoğrafları saygı çerçevesinde eleştirelim ve birbirimizi geliştirme konusunda...
  6. BayBlatt

Rehber Panzoid Nedir? Nasıl Kullanılır? Rehberi

Merhaba dostlar, bugün size benim de severek kullandığım bir rehber hazırladım. (Basitçe anlatacağım çünkü teknik bilgim fazla yok.) Panzoid isimli bu sayfada neler yapabiliriz? - Youtube'da çoğu içerik üreticisinin video başlarında bulunan "Intro" kısmını veya "outro" vs. kısımlarını...
  7. BayBlatt

Depopark Güvenilir Mi Sorusuna Yanıt

Merhaba arkadaşlar, depopark.com 'dan alışveriş yapmakta tereddüt yaşayanlar için böyle bir başlık açmak istedim. https://www.biosis.com.tr/ 'nin bir "bayisi" de diyebiliriz. Konya'da bulunduğunu da belirteyim. 16.12.2020'de anakart (GIGABYTE B550M S2H) siparişimi verdim ve bugün [(17.12.2020)...
Geri