Arama sonuçları: *

• Users: Fatih Eray
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Fatih Eray

Everest KB-2020 klavye iyi midir?

Geçenki konumda fare için öneri istemiştim. Cevaplarınız için sağolun. Şimdi Hepsi Burada'da bulduğum bir tane klavye olan bu klavye iyi midir? Diye soracaktım. Sorun çıkartır mı? Çıkartırsa bu fiyata başka önerileriniz var mıdır...
  2. Fatih Eray

Everest SM-M9 Mouse iyi midir?

Arkadaşlar 22 TL'ye bu fareyi gördüm. Benim farem ise şu anda bu. Size soracağım bazı sorular var. Bu soruları güzelce açıklarsanız sevinirim. Linkini verdiğim fareden Everest fareye geçersem iyi-kötü neler hissederim? Tıklama hissi iyi mi? Ter yapıyor mu? Fare scrollu yumuşak mı? Eğer bu...
  3. Fatih Eray

NZXT CAM Uygulamasını Kullanan var mı?

Geçen günlerde Donanım Arşivinin NZXT kasa incelemesi videosunu izlerken NZXT CAM uygulamasını kullandığını gördüm ve İngilizce olduğunu gördüm. Dil dosyalarını buldum. Eğer fazla kullanan varsa çevirisini yapmayı düşünüyorum.
  4. Fatih Eray

Zoom Türkçe Yama | Linux'ta Zoom nasıl Türkçe yapılır?

YAMA NASIL KURULUR? @GNU or NOT tarafından sizlere daha anlaşılabilir ve düzgün bir deneyim sunmak için yapılmış olan Zoom Türkçe yama projemiz bugün kararlı sürümünü oluşturdu,kullanmak isteyen kişiler Ramkafasi/zoomtryama sitesinden yamayı indirip kolayca bilgisayarlarına kurabilirler. Tamı...
  5. Fatih Eray

WD Blue 2.5 " HDD kaç lira eder?

Arkadaşlar laptopumda SSD yok bu yüzden içindeki 500GB harddiski satmayı düşünüyorum. Harddiskim WD Blue 500 GB 5400 RPM 2.5" 2015 üretim yılı. Sizce bu HDD kaç lira eder?
Geri