Arama sonuçları: *

1. A

Youtube Telif ile acil yardım

arkadaşlar bir youtube kanalım var video montajlıyordum şu telif sebebimi yanıyosun fuat abi sahnesini filmden aldım sadece sesi duyulucak şekilde videoya ekledim diğer eklediğim şey lan siz kime şekil yapıorsunuz kime şekil yapıyorsunuz bölümünü ekledim telif sebebimi böyle şeyler
  2. A

Yardım Sea of thieves bir anda duruyor hata veriyor

oyunu güzelce oynuyorum sonra bir anda oyun donuyor ve şu hatayı veriyor lütfen yardımcı olun artık adam gibi oyunu oynamak istiyorum güzel loot yapıyorum ve bu hata yüzünden zevkim bölünüyor eşyalarım gidiyor
  3. A

sea of thievs hata alıyorum

oyun bi anda kapanıyor ve hata veriyor hata bu 1609336236 lütfen yardım edin
  4. A

Nickname önerisi

arkadaşlar sea of thieves oyniyacağım fakat dün geceden beri nick bulamadım lütfen yardım edin
  5. A

Mikrofon Önerisi istiyorum lütfen

Herkese merhaba twitch de yayın açıyorum fakat mikrofonum çok kötü olduğu için sorunlar yaşıyorum aynı zamanda youtube ye de içerikler üreticeğim için bir mikrofon alma gereksinimi duydum bütçe 250 civari bir mikrofon arıyorum daha ucuz da olabilir ses kalitesi iyi olsun cızırtı olmasın istiyorum
  6. A

acil yardım edin virüs ile ilgili

arkadaşlar bir uygulama vardı pnd tl sayfasına attı beni orada sağ üstte flash playeriniz güncel değil dedim çarpıya bastım galiba basılmadı sonra kapattım pencereyi orijinal sitesi varmış gittim oradan yükledim asus gpu tweak 2 ekran kartımın uygulaması ve game caster buda ekran kartımın...
  7. A

Overclock Yapıp Yapmadığımı Nasıl Öğrenirim

arkadaşlar asus tuf gtx 1650 kullanıcısıyım gpu tweak 2 den ayar yaptım fakat overclock mu yaptım bilmiyorum oyun modunda bilgisayar boştayken ramın 10 unu 1590 gpu hızını ve 29 dereceyi alıyorum ama bu boştayken tabi overclock yapıp yapmadığımı nasıl anlarım veya overclock yapmışmıyım...
Geri