Arama sonuçları: *

• Users: Uğur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Uğur

Yardım Valorant oyunlara bağlanamıyorum

Ajanı seçiyorum ardından oyun yükleme ekranına geçiyor 10 kişiyi falan gördüğümüz ekranda kalıyor. İnsanların sesi geliyo ve 2k pingimin olduğunu falan söylediler ama oyun içi 20 ping falan alıyorum hemen oyunu aç kapa yapınca düzeliyor bu neyden kaynaklanıyor olabilir nasıl çözebilirim. Eskiden...
  2. Uğur

Yardım Logitech g522 alınır mı ?

Logitech g522 hakkında pek inceleme görmedim alınır mı ?
  3. Uğur

3000-6000 TL arası Wireless gaming kulaklık önerir misiniz?

1- 3000-6000 TL civarı. 2- mikrofonu ve sesi iyi olursa güzel olur. Yayın açmayı düşünüyorum ondan dolayı mikrofon kalitesi bir tık önemli yani. Şu an Arctis 3 var ve PUBG'de zor ses kasıyorum o yüzden ses kasabileceğim kulaklık lazım. 3- mikrofonu ya içe girmeli ya da çıkar-tak şeklinde olacak...
  4. Uğur

Yardım Thermaltake S200 TG 650W PSU Fanını nasıl tamir edebilirim ?

Thermaltake S200 TG 650W PSU var fanı bazen yavaşlamaya başlıyo ve ses çıkarıyo motor gibi. Fanı açma yöntemleri izledim ama içine hangi yağ dökmeliyim bilmiyorum veya wd40 olur mu ?
  5. Uğur

Valorant vp alıcam indirimli site önerbilir misiniz ?

Bynogame de oluyordu genelde işte şu kadar harcamaya şu kadar indirim gibisinden ama şuan yok galiba. Böyle bildiğiniz indirimli siteler var mı ?
  6. Uğur

Usb bellek format aşamasında ne seçmeliyim

64 ve 32 gb usb belleklerim var format atmak istiyorum. Biçimlendirme aşamasında dosya sistemi exFat mı yoksa NTFS mi olmalı yardım eder misiniz ?
  7. Uğur

Yardım Arctis 3 kulaklığım için ses kartı veya dönüştürücü önerir misiniz?

Kulaklığın kendi kablosunu sevmiyorum ve bu zamana kadar https://ugreen.com.tr/urun/ugreen-harici-usb-ses-karti-15-cm/ bu cihaz ile kullanıyordum ama bugün bozuldu ve yenisi de piyasada yok ne önerirsiniz...
  8. Uğur

50 K civarı 4070 li sistem önerir misiniz ?

Arkadaşım min 4070 li sistem istiyor ve bütçe 50K civarı bu bütçede ne alınabilir ? 1742394652 ddr5 olursa daha iyi olur tabi
  9. Uğur

2-3K civarı kablosuz gaming mouse önerir misiniz?

Arkadaşım için kablosuz gaming mouse önerir misiniz genellikle CS oynayan birisi. Hz olarak da yüksek olursa fena olmaz önerilerinizi bekliyoruz.
  10. Uğur

Max 8000 TL CS için monitör önerir misiniz ?

Arkadaşım için Max 8000 TL'yi geçmeyecek şekilde CS için en uygun monitör nedir?
  11. Uğur

Bu flash belleğe ventoy ile hem win10 hem de win11 yükleyebilir miyim ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B09J3X2XR3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 Elimde bu usb bellek var ve içinde w11 format isosu yüklü rufus ile Ventoy diye bişi duydum içine hem w10 hem de w11 isosu atabiliyormuşuz. Usb belleğin hafızası falan yeterli mi bide rufus mu daha sağlıklı olur...
  12. Uğur

55k ya hazır sistem önerir misiniz ?

Bütçe max 55k arkadaşa sistem topluyoruz önerileriniz bekliyoruz. AMD işlemci Nvidia ekran kartı olursa güzel olur.
  13. Uğur

Klavye için type c kablo önerisi

Klavyemin type c kablosu bozuldu herhangi bir type c kablo alsam çalışır mı veya öneriniz var mı ?
  14. Uğur

Öneri 8k civarı 200 hz üstü monitör önerir misiniz ?

Fiyat olarak 7-8k civarı max belki 9 olur emin değilim o civarlarda 200hz üstü monitör önerir misiniz ? Genelde cs oynancak ekran kartı MSI RTX 3070 Tİ GAMING X TRIO
  15. Uğur

Pc sıcaklığı iyi mi ?

ID-Cooling SE-214-XT ARGB soğutucu kullanıyorum ve içinden çıkan macunu kullanıyorum geçen yıl eylül sonlarında alıp takmıştım soğutucuyu sıcaklıklar iyi mi altta açık programlar steam-dc-spotify-klavye mouse ve ses programları var. Macun yenilemek istersem ne almalıyım ?
  16. Uğur

Asus AC-750 Modem Superonline Fiber de çalışır mı ?

Superonline zte zxhn h3600 modemi var ben bunun yerine asus ac-750 modem takabilir miyim ? Asusun üstünde vdsl/adls falan yazıyor ama bilemedim ben superonline fiber kullanıyorum.
  17. Uğur

Windows 11 home key önerisi

Bugüne kadar forumun popüler konuları içerisinde olan cmd yöntemi ile etkinleştiriyordum ve bi sıkıntısını da görmemiştim hiç ama key satın almaya karar verdim. Önerebileceğiniz windows 11 home sürümü satan yer var mı ? Bide mesela arkadaşım daha önceden satın aldıysa onun kodunu kullanbiliyor...
  18. Uğur

Yardım Msi pro h610m-e anakartda bios güncelleyince ses driverı gözükmüyor

Msi pro h610m-e anakartım var son 2 sürüm biosu yükleyince realtek ses driverı çıkmıyor hoparlörü kullanamıyorum bu sebepten dolayı. Yardım eder misiniz acaba ? https://www.msi.com/Motherboard/PRO-H610M-E-DDR4/support burdan indiriyorum.
  19. Uğur

Yardım Superonline kullanlar bakabilir mi ?

Türknetden Superonline a geçmeyi düşünüyorum önerir misiniz ? Bide süreci anlatır mısınız ?
  20. Uğur

Kulaklık için uzatma kablosu alsam seste sorun olur mu ?

Şöyle usb uzatma kablosu alsam seste sorun olur mu acaba ...
Geri