Arama sonuçları: *

• Users: Ulakeint
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Darboğazi çözmek uygun frekanslar nelerdir

Darboğaz yaşanmaması için parçalar arasındaki optimum uyum nasıl sağlanır neye göre belirlenir belirleyici unsur nedir. (Önceki konuların örneklerini okudum) parçaların frekansların uyuşması mi ? Veya başka etkenler mi ?
  2. U

Steamden oyun iade etmek

Dark souls 3 almıştım oynanma süresi 2 saati geçmedi alacaklara tavsiye : LANET OLASI OYUNUN YANINDAN BİLE GEÇMEYİN neyse. bu oyunu nasıl iade edebilirim 14 günü oldukça geçti iade olurmu bi el atarsanız sevinirim
  3. U

Palit RTX2080Ti DUAL RGB 11GB alınrmı

BU VE BUNUN BENZERİ EKRAN KARTI ÖNERİSİ MESALA İNNO 3D GİBİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ;)
  4. U

X570 SERİSİ İLE KARŞILAŞTIRALABİLİRMİ Hangisi tercih edilmeli

Asus STRIX B550-F GAMING WI-FI DDR4 S+V+GL AM4 4400Mhz(OC) DP HDMI ÇIFT M2 USB3.2 AX WIFI ATX B550 serisi önerilerinizi bekliyorum :)
  5. U

Sistem dengelimi önerileriniz nelerdir ?

İşlemci:AMD ryzen 7 3700x Anakart:x570 p aura rgb Ekran kartı: Rtx 2080ti ( rog strix) SSD: Samsung Evo 970 1 TB m.2 ssd Sata disk: Seagate barracuda 2 TB Ram: Corsair 3600 veng black 2x8 16 GB ram Psu ve kasa önerisi bekliyorum
  6. U

Epic Games ve beleş GTA V Sİ

Epic games launchere girerken çok problem çıkarıyor , epic games gta v patchlerinin crack dosyası varmıdır int kafe olduğu için toplu olması gerekiyor epic gta sı cracklenirmi
  7. U

Epic Games hataları

Epic Games launcherde : ''ÜZGÜNÜZ KULLANDIĞIN BİLGİLER GEÇERSİZ HATASININ ÇÖZÜMÜNÜ LÜTFEN BİLDİRİNİZ NOT : TÜM BİLGİLER DOĞRU GİRİLMİŞTİR !
  8. U

PS4 kırılır mı?

Ps4 en son versiyon veya yakın versiyon kırıldımı veya kırılır mı
Geri