Arama sonuçları: *

• Users: Ogiii
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

1.600000 bütçe araba önerisi

Sedan veya suv farketmez ama 0 olsun istiyorum araba almayı düşünüyorum önerileriniz ve fikirlerinizi bekliyorum
  2. O

Pc için masa önerisi

Hocam 130cm uzun 70 cm derin veya fazlası 70 cm uzunluğunda masa arıyorum sağlam sallanmayan önerinizi bekliyorum
  3. O

Güvenilir Bungalov Önerisi Sakarya veya İstanbul

Dolandırıcı var baya hangisi değil pek anlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim bütçe maks günlük 3000₺
  4. O

G735 mi G733 mü almayalım fiyatı önemli değil

Cevaplarsanız sevinirim fiyatı önemli değil nedenleri yazarsanız sevinirim
  5. O

Dış Ticaret Stajı ile İlgili Yardım

Herkese iyi günler Üniversite için dış ticaret staj ödevim fakat gitmedim aynı zamanda çalıştığım için, sağolsun staj patronum yardımcı olucak fakat staj defterine ne yazıcağımı bilmiyorum bilgili arkadaşlar yardım edebilirmi
  6. O

Bu sistem ne kadar eder

ryzen 5 3600 msi rx 6600 corsair 16 gb ram b450 s2h anakart 500gb/x2 ssd msi 101 kasa 650w güç kaynağı işlemci ve ekran kartı,kasa garantisi yeni bitti diğer parçalar 3 seneliktir kutuları duruyor
  7. O

Amd software çöküyor

rx 6700 ekran kartıyla oyun oynarken siyah ekran geliyor sesler geliyor fakat görüntü yok kapatıp açıyorum güç tuşundan software açılmıyor amd nin kendi ekran kartı yazılım kaldırması ile kaldırıp bi daha yüklüyorum düzeliyor bu sorun sık tekrar etmeye başladı çözümü bir fikri olan varsa...
  8. O

Çözüldü✓ amd software adrenalin edition warning hatası

23.5.2 sürümü yüklü ekran kartı rx 6700 dün bilgisayar siyah ekran verdi pc açtığımda sofware açılmadı yazılımı silip yükledim bu gün oynarken yine aynı durum oldu yine sildim yükledim bunun çözümü var mı ?
  9. O

22 23 k laptop gaming laptop önerisi

Oyun için kullanacağım masaüstü istemiyorum şimdiden herkese teşekkürler
  10. O

işlemci soğutucu anakarta uyar mı yardım

Gigabyte B650M DS3H elimde bulanan anakart Freezer 34 eSports DUO işlemci soğutucusuna uyar mı sol tarafında bulunan yere sığmama ihtimali var mı ?
  11. O

YARDIM PC yeniden başlamıyor

iyi günler bayadır pc yeniden başlamıyor siyah ekran geliyor başka bir şey yok sistem yeni sorunun kaynağı nedir
  12. O

Yardımmmm ram hatası

windows bellek tanımlama yaptım yeniden başlatmam gerekti başlatmadı bende pc kapattım açınca bip sesi veriyor ekran yok
  13. O

Bu sistem ne kadar eder

XFX RX 6700 Speedster Swft 309 Ekran kartı Ryzen 5 7600 İşlemci Cool Master TD 500 Kasa 650 Watt Cool Master PSU 32 GB DDR5 5600Mhz Gskill Ram 1 TB Kingston m2 ssd B650 DS3H Anakart Geçen ay alındı işim gereği satabilirim arkadaşımı fiyat veremedim sizce ?
  14. O

Hangi monitörü almalıyım yardım

https://www.sinerji.gen.tr/viewsonic-24-xg2431-05-ms-240hz-fast-ips-hdmidisplayport-freesync-gaming-monitor-p-46127 https://www.itopya.com/asus-245-rog-swift-pg259qnr-360hz-1ms-dp-hdmi-g-sync-fast-hdr10-ips-fhd-gaming-monitor_u12549 Viewsonic te blur buster 2.0 sertifikası var ondan kafam...
  15. O

XMP açınca hiçbir oyun açılmıyor

iyi günler https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-flare-x5-ddr5-5600mhz-cl36-1-20v-amd-expo-pc-ram.html XMP açınca 5600 mhz çekince hiçbir oyun açılmıyor 4800 de kullanıyorum sorun olmuyor
  16. O

Bu monitör alınır mı? ???

https://www.sinerji.gen.tr/samsung-25-odyssey-g4-ls25bg400euxuf-1ms-240hz-ips-hdr10-g-sync-gaming-monitor-p-44261?utm_campaign=akakce&v=1.54.5 fiyatı diğerlerine göre uygun İPS bir monitör arıyorum sizce nasıl alınır mı
  17. O

Ryzen 5 7600 için Soğutucu öneri

Amd ryzen 5 7600 için soğutucu öneri şuan stock soğutucu var 89 derece kadar çıkıyor tam performans alamıyorum
  18. O

Rx 6600'lü KASAM NE KADAR EDER?

MSİ Radeon RX6600 Mech 2X 8G GRAFİK KARTI18 Temmuz 2022 de alınmıştır kutusu mevcuttur RYZEN 5 3600 İŞLEMCİ 3 Temmuz 2022 de alınmıştır kutusu yoktur THERMALTAKE UX100 İŞLEMCİ SOĞUTUCU 3 Temmuz 2022 de alınmıştır İşlemci fanıdır RGB si ve kutusu mevcuttur EKRAN KARTI, İŞLEMCİ ,İŞLEMCİ...
  19. O

İşlemci Yük Altında Cızırtı Sesi

merhaba herkese işlemcim boştayken ses yok fakat yük altında cızırtı sesi geliyor valorantta hedef alıp kapatınca bile değişiyor ses ekran kartından gelmiyor eminim çıkartıp test ettim işlemcim :amd ryzen 5 7600
  20. O

PCİ-E mandalı kırıldı

gigabyte b650m ds3h anakart aldım daha dün aldım ekran kartını çıkarmak için bastırırken pci-e kırıldı garantiye göndersem kabul ederlermi vatandan alınmıştır
Geri