Arama sonuçları: *

• Users: evilmory
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım 32gb ram önerir misiniz

Merhaba bende 16gb 2x8 ram var ve anakartımda 2 slot var 32gb rame geçmek istiyorum. şuanki ramler goodram cl18 3600mhz ddr4 ramler bunları 2.elde satsam ne kadar eder satarkenki satın alan kişi bunların sağlıklı çalıştığını nasıl test edicek vs sorularım var? bir slotu 8gb diğer slota 32gb ram...
  2. E

Yardım Aoc 24inc vs 27inc 1080p monitör

arkadaşlar aoc 24G42E ve 27G42E modelleri arasında kaldım biri 24inc biri 27inc normalde 24inc kullanıyorum ama iki model arasında 700tl fark var o yüzden 27inc de bi düşünmeye başladım. oyun oynayacağım zamanlar genelde fps oyunları oynuyorum onun dışında yayın izliyorum veya video editliyorum...
  3. E

Öneri IPS monitör önerir misiniz

arkadaşlar benim bulduğum modeller bunlar aradığım şey renk kalitesi doğru verebilmesi ve ekran kalitesi. fps oyunlarıda oynayacağım ama bu özellikler benim için daha önemli. ıps olsun 5000-5500e kadar çıkabilirim normlade 5300tlye aoc monitör vardı ama o modelin stoku bitmiş...
  4. E

Öneri 6kya ekranı kaliteli monitör önerir misiniz

arkadaşlar max 6kya kadar monitör önerebilir misiniz fps oyunları oynayacağım ama renkleri doğru vermesi, ekran kalitesi benim için daha öncelikli. ips olsun. kavisli olmasına gerek yok. 24-25inc yeter. pivot olmasına gerek yok. Benim bulduğum modeller bunlar. önerilerinizi bekliyorum...
  5. E

Öneri Gigabyte gs25f2 alınır mı

arkadaşlar bütçe max 5k bu gigabyte gs25f2 monitör alınır mı
  6. E

İşlemci Güç Pini Girmiyor

Arkadaşlar fotoğraftada da olduğu gibi sol taraftaki pini rahatlıkla takıp çıkarabiliyorum ama sağdaki zorla takmaya çalışırken yarıda kalıyor, üstüne çıkarırken bile zorlatıyor. Ne yapmam lazım düzgünce takabilmem için?
  7. E

Yardım MediaMarkt’dan Airpods Almak?

Arkadaşlar AirPods Pro 2. Nesil almayı düşünüyorum. Apple Store'da 9300TL MediaMarkt'da 7500TL Apple'dan alırsam garanti, iade gibi işlemlerde hiçbir sorun yaşamayacağımı biliyorum ama MedaiMarkt ile aralarında 2000TL fark var. MediaMarkt'dan alırsam ileride kulaklıkla ilgili sorun yaşadığımda...
  8. E

Öneri Arctis prime sonrası Nova 1’e geçilir mi?

İtopyadan aldığım Arctis Prime kulaklığı bir tarafından hiç ses gelmediği için garantiye verdim ve bana stok olmadığı için Arctis Nova 1 Hi-fi vermeyi teklif ettiler. Sizce nova 1’e mi geçeyim yoksa 1500tl para iadesini alıp üstüne para ekleyerek yeni bir kulaklığa mı geçeyim?
  9. E

Öneri Kablosuz kompakt sade sessiz oyuncu klavyesi

Arkadaşlar kısaca istediklerim bunlar. Numlock kısmı olması farketmez, olmayadabilir. Koyu renklerde olması lazım, eğer rgbli ise programla vs. ışıklarını kapatabileyim. Sessiz bir switch olması tercihimdir, sessiz olmasa bile en azından rahatsız edecek kadar da gürültülü olmasın ve beni en az...
  10. E

Çözüldü✓ Kasanın güç kablosunu karıştırdım

Arkadaşlar kasayla monitörün yerini değiştirmek için kablolarını çıkardım sonra tekrar ikisini bağlayim derken kabloları karıştırdım. Kasa msi mag force m100a
  11. E

Yardım F310 sol analog bozuldu

İtopyadan f310 alalı yaklaşık 60-70 gün oldu. Az önce fifa oynarken farkettim, sol analoğun sağ üst kısmı algılanmıyor? F310un içini açıp halledebileceğim bir şey mi yoksa direkt garantiye mi gönderiyim? 1709388066
  12. E

15K - 20K ya Hazır PC önerir misiniz

Arkadaşlar bütçem ortalama 17k ama zorlarsam 20k ya kadar çıkabilirim. Genel amacım oyun oynamak, güncel oyunları en kötü orta seviyelerde bana kastırmadan, dropsuz oynatabilsin. Ve tabii ki uzun ömürlü bir şey arıyorum. Ekran kartı Nvdia olması terciğimdir.
  13. E

FC24 Hesap yok, nerede?

FC24 de oylesine takılıyodum oyun dondu çıktım girdim hesap yok Webden ultimate team hesabıma girebiliyorum.
  14. E

Öneri Hangi Hawk koltuğu almalıyım?

Arkadaşlar bütçem 5500tl ve bir sürü model var. Bu modeller arasındaki farklar nelerdir? Siz hangisini öneririsiniz?
  15. E

Öneri 500TL Gamepad önerir misiniz?

Arkadaşlar şuan da aklımda iki model var. https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-360-pc-uyumlu-wired-kablolu-oyun-kolu-controller-p-hbv00000o8qga ve https://www.itopya.com/logitech-f310-kablolu-pc-gamepad_u2813 Daha önce hiç gamepad bile kullanmadım. Oynayacağım oyunlar fifa, araba yarış...
  16. E

Öneri 1K Gamepad önerir misiniz?

En fazla 1000tl olacak şekilde bir gamepad önerebilir misiniz? Kablosuz olması tercihimdir ama kablolu sağlam diyorsanız o da olur
  17. E

Buldurs Gate 3 kaç fps alırım?

Baldurs Gate 3 En yüksek ayarlarda oynayabilir miyim? Ryzen 5 5600 RTX 4060 16gb Ram 3600mhz
  18. E

Yardım Hangi Battlefield oyunlarını almalıyım?

Arkadaşlar son olayları biliyorsunuz. Bende biraz daha oyun stoklayım dedim. Battlefield serisinden de bazı oyunları almayı düşünüyorum. Başta sadece insanların "oyun düzeldi, artık çok güzel" demesi ile Battlefield 2042 alacaktım ama sonrasında eski tarihlerde geçen oyunlardan da almak...
  19. E

En iyi Translate sitesi?

Deneyimlerinizden yola çıkarak en iyi Translate sitesini önerebilir misiniz?
  20. E

15K ya bu sistem alınır mı?

Sistem bu https://www.itopya.com/ali-bicim-ivj_h23694 Alınır mı? Bütçe en fazla 16k ya kadar çıkabilir. Önerdiğiniz başka bir model var mı? (Nvdia ekran kartı olması lazım)
Geri