Arama sonuçları: *

• Users: Xeoner
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Fps arttırmak için önerileriniz.

Arkadaşlar artık cidden çıldırma durumuna geldim, ve sizden fikirlerinizi bekliyorum lütfen. Sistemim Rx 580 4gb, i3 9100f 3.60ghz 4 çekirdek, Prime h310M-K R2.0,16gb ram. Apex legends örnek çok sevdiğim bir oyun standartları kaşılıyor sistemim ama 80-90 alıyorum ve 165hz monitörüm olduğu için...
  2. X

Rx580 4gb İ3 9100f Darboğaz

Rx 580 4gb ekran kartım var i3 9100f 3.60 ghz işlemcim var darboğaz olduğunu düşünüyorum sizce yapar mı yapıyorsa rx580'e hangi işlemci ideal olur.
  3. X

165Hz monitör 90 fps kasma sorunu

İyi günler değerli forum sakinleri. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi 165hz monitörüm var ama oyunlarda 80-90 bazen 100 fps alınca bile kasma oluyor. Kasmadan kastığım donmalar değil oyun akıcı olmuyor, bunun bir çözümü varmıdırım aylardır bu sorunla uğraşıyorum. Şimdiden sağolun.
  4. X

Bios güncellemesi için yardım

Arkadaşlar PRIME H310M-K R2.0 Anakartım ve intel i3 9100f işlemcim var 9th gen işlemci ama bios güncellemesi yapmam gerekiyormuş yeni nesil kullanmak için nasıl yapılır yardım edebilecek var mı ?
  5. X

Amd Radeon Software Ayarları Hakkında

Yine merhaba, dün bir konu açmıştım fps düşüşü ile ilgili, baya bir kafa yorduktan sonra aynı olayları yaşayan inların konularına rastladım. Bu insanlar da benimle aynı sorunu yaşıyordu bende farkettim Radeonun en son sürümünü yüklediğimden beri oluyordu galiba, bana en iyi sürümü ve en iyi...
  6. X

Son zamanlarda yaşadığım Fps Düşüşü

İyi günler, sizden son 3-4 gündür yaşadığım bir sorun hakkında yardım isteyeceğim. Lol oynarken fps düşüşü yaşıyorum, şöyle 3-4 gündür yeni başladı eski laptopumda da olmuştu bu sorun başlamadan önce 160-180 fps alıyordum artık 110-130 civarlarında ve hiç bid şeyim ısınmıyor sadece lolde değil...
Geri