Arama sonuçları: *

• Users: tr2x
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Yardım Logitech mk295 klavye&mouse setinde bağlantı ve lag sorunu?

Klavyede bağlantı sorunu olduğunu düşünüyorum. Her zaman olmamakla birlikte bazen basılan tuşları algılamıyor, bazen 2-3sn donuyor ve sonra yazdığım kelimeyi komple aktarıyor, bazen de kelimede birkaç harf eksik gidiyor. 2 haftada 2. set bu yine aynı sorunu yaşıyorum. Bu modelde mi bir sorun var...
  2. T

USB Portu Olan Klavye?

İşyerinde kullanabileceğim üzerinde 1 yada 2 usb girişi olan klavyeye bakmak istedim ama üzerinde usb girişi olan klavye 1 tane buldum bu da çok dandik gözüktü gözüme. Ben mi yanlış arıyorum yoksa gerçekten böyle bişey üretilmiyor mu? Bulduğum Klavye
  3. T

Yardım Amazon Yurtdışından 2 adetten fazla aynı üründe sorun çıkar mı?

amazon prime ile bu üründen 5 tane aldığımda gümrükte sorun çıkar mı? yoksa amazon bünyesinde olduğu için 5 ürün de elime ulaşır mı...
  4. T

Yardım Akakçe fiyatı amazonda farklı?

Usb belleklere bakarken fark ettim. Sadece ben de mi böyle yoksa prime olan bir hesapla giriş mi yapmalıyım prime fiyatını görebilmek için? Bu arada sepete eklediğimde de 150 olarak geldi sepet tutarı.
  5. T

5'li ya da 10'lu ürün paketi gümrükte takılır mı?

alttaki ampulden lazım ama tr de bulamıyorum. 5'li 10'lu ve 20'li satılıyor bu linkteki. Ancak gümrükte aynı üründen 2 adet üzeri geçmez deniyor. 5'li paket alsam gelir mi gümrükte takılır mı...
  6. T

Lenovo Legion Y27-30 27" 1080p 5000TL

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y27-30-27-0-5ms-180hz-hdmi-display-amd-freesync-g-sync-hdr10-premium-ips-panel-fhd-oyuncu-monitor-66f8gac3tk-p-HBCV00003S3R5D?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.58.7 Alınır...
  7. T

Çözüldü✓ Razer mouse ekstra tuşları çalıştıramıyorum

Deathadder v2x aldım dün akşam geldi ve profil ayarlarını yaptım. Dün akşam sorun yoktu tuşlar çalışıyor ancak şu an atadığım işleri yapmıyor. Synapse kapatıp açtım, profili silip tekrar ekledim ama olmadı. nereyi atladığımı anlamadım. https://prnt.sc/kJy--TjfNeEU 1698137265 windows un...
  8. T

Hangi Kablosuz mouse?

Benim için 2 önemli nokta var. Uzun pil ömrü ve ekstra programlanabilir tuş olması. 3 mouse arasında kaldım. Logitech G305 Lightspeed SteelSeries Rival 3 Razer Deathadder V2 X uzun ömürlü olması yeterli. bütçe 1k ama yukardakileri alabilmek için şu an 250-300 daha aşmam gerekiyor. Hangisi daha...
  9. T

Hangi kablosuz mouse?

https://www.hepsiburada.com/razer-deathadder-v2-x-hyperspeed-rz01-04130100-r3g1-kablosuz-optik-oyuncu-mouse-pm-HBC00002GKLR4 an itibari ile 850 lira https://www.hepsiburada.com/logitech-signature-m650-buyuk-boy-sag-el-icin-sessiz-kablosuz-mouse-pembe-p-HBCV00002YNY0J an itibari ile 650 lira...
  10. T

Windows Whatsapp ekran paylaşımı nasıl yapılır?

Windows için Whatsapp da ekran paylaşımı yok. Bunu görüntülü görüşmede ekranı kamera gibi göstererek çözerim demiştim. Obs in sanal kamerası çıkıyor her aramamda başka uygulama da bulamadım zaten. Sanal kamerayı da whatsapp görmüyor. Masaüstü ekranımı görüntülü görüşmede nasıl paylaşabilirim?
  11. T

Türk Telekom 3g İnternet sorunu

Yaklaşık 1 haftadır H+ da internetim yok yurt içi-dışı site farketmiyor, hiçbir yere bağlanamıyorum. LTE geçtiğimde internet düzeliyor ancak 4g bu bölgede evlerin içinde çekmiyor otomatik 3g ye düşüyor telefon ve yine internetsiz kalıyorum. Mobil uygulamadaki hattı resetleme ile 2 kez denedim...
  12. T

haritalar üzerinde oluşturduğum rotayı nasıl paylaşabilirim? (kalıcı olarak)

Oluşturduğum rotayı her istediğim zaman nasıl paylaşırım. Öncelikle haritalar üzerinde oluşturduğun rotayı "Telefonunuza Gönderin" seçeneği ile link oluşturup paylaştığım kişilerin aynı rotayı görebileceğini biliyorum. Burdaki aklıma takılan şey ne kadar kalıyor bu link onu bilmiyorum. Eğer...
  13. T

modeme router takmak

zyxel vmg3625-t50b modem kullanıyorum. Telefon kablo tesisatındaki sorun yüzünden yaklaşık 70mbit olan internet hızımı 14mbit kullanıyordum. Telefon tesisatını iptal edip binaya giren ana hattı modeme takmak ve evin içine router ile interneti dağıtmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla modemi köprü...
  14. T

Laptop ekranını nasıl temizlemeliyim?

Arkadaşlar soru tuhaf olabilir farkındayım :) Asus X550JK-XO012D laptopun ekranında klavyedeki harflerin izleri var... Resimlerde ne kadar görünür bilmiyorum ama ekliyorum. Ekranı temizlerken ne kullanmalıyım. Kimyasallar ekranın yüzeyine zarar vermesin diye çok kullanmadım. Uzun süredir ıslak...
  15. T

2 laptop arasındayım max 13k

indirim fırsatı kolladığım laptop https://www.epey.com/laptop/game-garaj-fenix-10tn-c01-siyah.html kafamı karıştıran laptop ise https://www.epey.com/laptop/asus-rog-strix-g17-g713ie-hx021.html birinde 2070 var diğerinde ise 3050ti. 2070 in daha mantıklı karar olduğunu düşünüyorum ama uzun...
  16. T

3060'lı mı 2070'li mi?

indirim günleri geliyor ama yükselen fiyatlara bakılırsa indirimlerin çok bir anlamı kalmıyor. Bu yüzden en ucuz ürünleri sunan game garajın 2 modeli arasında kaldım. Game Garaj Fenix 10TN-C01 ve Game Garaj Tracer 7TN-02 Genel olarak render alıyorum ama oyun da oynuyorum. İkisinin arasında...
  17. T

win 10 eski broadcom driver yükleme

asus x550j laptop kullanıyorum ve çok fazla wifi kopması yaşıyorum. eski driver ile bu sorunun kalktığını söyleyenler var internette ancak cihazı sürücü yazılımı ile birlikte silip aygıt değişikliklerini tara dediğimde win10 otomatik olarak driver yüklüyor. Aygıt yükleme ayarlarından otomatik...
  18. T

F/p adsl için modem önerileri

2 katlı evde wifi çekişinde sorun yaşamadan kullanabileceğim max 600 tl (daha düşük olursa iyi olur ama buraya kadar zorlayabilirim bütçeyi) modem önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca yaşadığım sorun da şöyle ki şu anda adsl kullanıyorum ve modemim tenda. Birçok cihaz bağlanıp sorun yaşamazken...
  19. T

Videoları arşivleme konusunda yardım?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi dslr ve dron video dosyaları oldukça büyük yer kaplıyor. Ben ilerde de kurgu için kullanacağımdan winrar ya da 7zip gibi sıkıştırıp lazım olduğunda tekrar açabileceğim ve ham dosyaya ulaşabileceğim şekilde arşivlemek istiyorum. Böyle bir imkan var mı yoka her ay 1 hdd...
Geri