Arama sonuçları: *

• Users: emiran
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

R9 7900x sıcaklık sorunun bi çözümü var mı ?

Yabancı forumlarda falan da baya bi araştırdım elimden geldiğince ama r9 7900x için mantıklı bi soğutma yöntemi bulamadım. (eğer aynı işlemciyi kullanan biri varsa fikirlerine ihtiyacım var ) Arctic Liquid Freezer III 360 kullanılmasına rağmen işlemci çoklu çekirdek testlerinde yük altında 90lı...
  2. E

Çözüldü✓ Kasamdaki usp 2.0 girişini usp 3.0 girişine nasıl çeviririm ?

merak ettiğim şey şu; yeni kasamda 1x usp 3.0 ve 2x usp 2.0 girişi var bu usp 2.0 girişlerini söküp, usp 3.0 dişi girişli anakarta takılan kablodan alsam yanlış bi şey yapmış olur muyum ? anakarta da 3.0 bağlantısına bağlıyıcam tabii ki anakartım...
  3. E

R9 7900x Arctic Liquid Freezer Ill - 240mm A-Rgb ile yeterince soğur mu ?

ryzen 9 7900x işlemcim var ve Arctic Liquid Freezer Ill 240mm A-Rgb sıvı soğutma sipariş etmiştim kasam büyük olmadığı için bu soutucu işlemcimi soğutur mu ? yabancı forumlara baktım ama birisi yeterli olur derken birisi olmaz demiş, ayrıca kasam : XPG Valor Mesh Siyah Rgb Mid Tower 750W 80+...
  4. E

Max 62.000 tl kasa toplama önerisi

sadece hepsiburada üstünden sistem toplamam gerekiyor, vatandan falan baktım ama dün açtığım konuda F/P olarak kötü olduğunu söyledi arkadaşlar. sadece hepsiburada ütünden olunca tüm parçaların en uygununu almış olmuyorum farkındayım ama kuveyt türk kartı kullandığım için sadece ordan peşine...
  5. E

Çözüldü✓ Max 62000tl toplama sistem arıyorum (sadece kasa )

benim sıkıntım şu ki sadece kuveyt türk kartı kullanıyorum ve çoğu site peşin fiyatına 3-6 taksit vermiyor. vatanda kuveyt türke 3 ay peşin fiyata veren bi pc topladım, özellikleri ; işlemci...
Geri