Arama sonuçları: *

1. Shimada Sensei

VBIOS flaşlayarak RTX 2060 mobil GPU TDP değerini değiştirme

Yasal Uyarı: Benzer konu Technopat Sosyal'de de var, o konuyu yazan kişi de benim. O mecrayı kullanmayı bıraktığım için ve daha fazla kişiye ulaşmak istediğim için konuyu buraya da açmaya karar verdim. Çalıntı konu vs. değil, merak etmeyin. Öncelikle işlemi tamamen aynı şekilde...
  2. Shimada Sensei

HP 15-ra013nt laptop ne kadar eder?

Garantisinden pili yeni, bir hafta önce, değişmiş, tuşlarında herhangi bir silinme olmayan, kırığı çiziği olmayan HP 15-ra013nt model laptop ikinci el satışta ne kadar eder? Not: Kutu, fatura yok.
  3. Shimada Sensei

Ryzen 5000 serisiyle AMD her anlamda liderliğini duyurdu

AMD, Ryzen 5000 tanıtım etkinliğinde 1080p oyun performansından tut fiyat/performansa, güç tüketiminden geriye uyumluluğa her konuda kral biziz tadında bir anlatım kullandı. Ryzen 5600X'in oyun testlerinde EN AZ 10600K gücünde olduğunu ve bir çok oyunda 10600K'yı devirdiği söylendi. Aynı şekilde...
  4. Shimada Sensei

4000-6000 TL laptop önerisi

10-15 gün içinde elime para geçecek gibi iş yerindeki vergi indiriminden vs. Yaklaşık 4000 TL gelecek, üstüne 1000-2000 TL ekleyebilirim ama ciddi anlamda zorlar, ev almayı düşünüyoruz bu aralar ve parayı henüz denkleştiremedik bile. Laptopun asıl amacı Bilgisayar Mühendisliği olacak. Yani...
  5. Shimada Sensei

Ömer Hayyam, Cenneti Âlâ

"Irmaklarından şaraplar akacak" diyorsun, Cennet-i âlâ meyhane midir? "Her mümin’e iki huri" diyorsun, Cennet-i âlâ kerhane midir? Tanrı bize cennette vaat ettiği şarabı Niçin haram etsin bu dünyada, akla sığar mı? Bir sarhoş arap, devesini vurmuş Hamza'nın Peygamber de yasak etmiş Arap'a...
  6. Shimada Sensei

Rainbow Six: Siege hackerlar yeni Tachanka'yı oyuna eklemeyi başardı!

Ubisoft bile henüz tanıtmamışken hileyle oyuna eklendi reworked Tachanka. Kendisine bomba atar tarzı bir silah verilmiş ve 10 mermisi varmış. Çok kötü bir fikir gibi duruyor... Alttan oynanışı görebilirsiniz, görüntüler test sunucusundan bile değil, normal sunuculardan...
  7. Shimada Sensei

Korsan kullanım hakkında

Forum kurallarında göremedim ancak korsan yazılıma desteğin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bunun maddiyatla, ülkenin durumuyla, dolar kuruyla alakası olmamalı. Hep orijinal kullandığımı iddia etmiyorum ancak korsan kullanım hırsızlıktır ve desteklenmemeli diye düşünüyorum.
  8. Shimada Sensei

Birkaç öneri

Öncelikle hepinize merhaba. Forum yeni açıldı sanırsam. Bir kaç öneri yapıp herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Technopat Forumda "overclock" konusunda ün salmış bulunmaktayım sanırsam? Burada da "overclock" bölümünün açılmasını isterim doğrusu. Ayrıca yazım kuralları...
Geri